6 причини да замените камерата на телефона си с GoPro

Случвало ли ви се е да извадите телефона си, за да направите снимка, но вместо това да започнете да си проверявате известията? Или да заснемете видео, след което да губите време в социалните мрежи? Телефоните са пълни с разсейващи елементи! Така, че оставете телефона настрана и се съсредоточете върху снимането с GoPro.

HERO12 Black е най-новата и най-добрата от гамата камери HERO и е единственото устройство, от което се нуждаете, за да заснемете ценни спомени. Заснема 5.3K 60 + 2.7K 240 видео с кино качество и изважда 24.7 мегапикселови снимки от видео. Има HyperSmooth 6.0 видео стабилизация с вграден Horizon Lock. И като всички GoPro камери и аксесоари, HERO12 Black е малка и лека, така че можете лесно да я пъхнете в джоба или чантата си и да зарежете всякакво друго оборудване за камера.

В следващите редове изброяваме причините, които правят GoPro идеалният избор за заснемане на спомени, по начин, който вашият телефон не може.

1. Почти неразрушими

Смятаме, че няма много разлика между това да се хвърлите (с прикрепен GoPro) от скала и да дадете екшън камерата на малко дете. И двете изискват здрава, издръжлива екшън камера и точно това може да предложи GoPro. Никакви отломки или слуз не могат да попречат на GoPro да направи кадъра – вашият телефон, от друга страна, може да се затрудни.

6 причини да замените камерата на телефона си с GoPro

2. Водоустойчивостта е в тяхното ДНК

Подобно на горното, камерите GoPro са проектирани да отиват навсякъде, където не искате да носите телефона си. Гмурнете се без притеснение, играйте в басейна, пуснете го по водна пързалка – GoPro камерите са водоустойчиви без допълнителна защита до 10M (33 фута).

Два съвета при използване на GoPro по време на водни приключения:

  • Включете заключването на екрана, преди да скочите, за да сте сигурни, че настройките ви няма да се променят случайно, докато сте под водата.
  • Не забравяйте да изплакнете GoPro-то под душа с вас след екскурзията в солена вода, за да предотвратите натрупването на сол.

3. Заснемане на видео и изображения едновременно

Ако някога сте искали да снимате видео, но искате и да извадите статично изображение за споделяне, GoPro е насреща! Можете да изкарате снимка от всеки видеоклип чрез приложението GoPro Quik. За разлика от традиционния скрийншот, Quik ви позволява действително да извлечете снимка с пълна разделителна способност от видео.

4. Заснемане чрез гласови команди

Опитвали ли сте се да си направите селфи с приятели и да искате ръцете ви да са 2 метра по-дълги? Ние също. С GoPro можете да настроите камерата, да я оставите и да кажете „GoPro take a photo!“, за да заковете кадъра.

Най-новият HERO12 е съвместим дори с Apple AirPods и други Bluetooth® устройства, така че да можете да контролирате камерата си от разстояние. След като слушалките са сдвоени, може да говорите или да използвате гласови команди, за да управлявате GoPro от разстояние.

ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ: Камерите GoPro се предлагат със селекция от цифрови обективи, които включват и супер широкоъгълни изгледи, така че да можете да направите селфи и от ръка, ако искате. Просто изберете Wide, SuperView или, ексклузивния за HERO12 Black, HyperView цифров обектив и се скупчете за снимка.

5. Съвместими са с приложението GoPro Quik

Тук вече вашият телефон и GoPro си стават приятели… Ако предпочитате да преглеждате кадрите на телефона си, можете безжично да прехвърлите кадрите в Quik или да настроите автоматичното качване, за да се прехвърлят, докато камерата се зарежда.

Можете също така да използвате Quik, за да композирате кадрите, да променяте настройките, да споделяте директно в социалните мрежи и много повече! И очевидно приложението GoPro Quik Editing може да се използва, веднага след като сте заснели вашите приключения, за безпроблемно редактиране и споделяне на видеоклипове и изображения. С функцията за автоматично подбиране, която ви изпраща кратко видео на новите кадри директно на телефона ви, ще можете да споделяте приключенията си само с няколко клика!

6. Удобни за начинаещи функции

Ако всичко по-горе звучи малко натоварващо, защото никога не сте имали GoPro – няма страшно! Камерите HERO12 и HERO11 Black разполагат с режим Easy Controls, който превръща многофункционалното GoPro в опростена камера – просто я насочвате и снимате.

6 причини да замените камерата на телефона си с GoPro

БОНУС: Забавление със свободни ръце!

Обширната гама от стойки за GoPro ви помага да заснемате уникални гледни точки и много от тях позволяват ръцете ви да останат свободни, докато снимате. С телефона винаги едната ръка ще е заета, но използването на стойки за GoPro ще освободи и двете ви ръце.

Разгледайте различните аксесоари, които са на ваше разположение и изберете подходящия за следващото ви приключение.