Dark Light
Autel Evo2 II V3 модели дронове дронс бг drones bg dronove

Autel представи нови модели EVO II V3 дронове представи на IFA 2022 в Берлин Leave a comment

На представянето си на търговското изложение за потребителска електроника – IFA 2022 в Берлин, Германия, Autel Robotics представиха 6 чисто нови EVO II V3, само седмици, след като са обявени в базата данни на FCC с информация зе безпилотните устройства и нови два контролера.

Шест нови дрона Autel EVO II V3

Списъка с представените модели ( при налична информация в Autel, ще има и линкове към всеки модел ):

 • EVO II Pro V3
 • EVO II Pro RTK V3
 • EVO II Dual 640T RTK V3
 • EVO II Dual 640T V3
 • EVO II Pro Enterprise V3
 • EVO II Dual 640T Enterprise V3
Autel представи нови модели EVO II V3 дронове представи на IFA 2022 в Берлин

Какво ново ще предложат новите модели дронове Autel EVO II V3

 • Подобрено оптично изображение, до 6K
 • По-добро качество на изображения при слаба светлина
 • Подобрена производителност на термично изображение
 • По-добра GPS точност и покритие
 • Нови аксесоари за професионална / корпоративна употреба
 • Нови интелигентни контролери
 • Нов модел Live Deck за висококачествено видеопредаване на живо

В новите V3 версии, Аутел е вложил най-доброто от V2 ( предното поколение на EVO II ) и добавил нови възможности за да бъдат още по-добри. Не само новите дронове са с под-бра камера, но и снимат по-качествени изображения със по-добра стабилност и голяма разделителна способност, плюс подобрен софтуер за много по-добри кадри при ниска светлина.. Термалната камера е също ъпгрейдната отвсякъде, като дроновете са съпроводени и с още аксесоари за прикачване на различни устройства за всякакви цели. Целта на Autel винаги е да предоставя качество, което да е достъпно предимно за професионална употреба във всякакви ниши.

Освен това в новите ъпгрейднати устройства охлаждането на системите е по-добро, топлината се разсейва по-добре и по-лесно, което ще доведе не само до доста по-нисък разход на енергия, но и повече живот на системата и батериите, тоест увеличена експлоатационна дълготрайност. Прецизно летене със мулти-GNSS възможности за позициониране и подобрено предаване на видео при дълги разстояния.

Autel представи нови модели EVO II V3 дронове представи на IFA 2022 в Берлин

Нов контролер, Live Deck и видео конвертор

Autel представиха и два нови контролера – Smart Controller V3 и Smart Controller SE, които ще бъдат съвместими с всички нови дронове от V3 серията. Също така има и нов Live Deck видео стрийминг устройство за далечни разстояния и видео конвертор към него.

Разбира се надяваме се този път Аутел да не разочарова и да изпълни обещанията си, защото в миналото веч е отбелязан един такъв момент. Drones.BG вярва че този път и фенове и потребители ще останем очаровани и в действителност новите безпилотни апарати и че ще бъдат значително по-добри от предшествениците си.

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други. Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички „дронаджии“ направихме и първият български форум за дронове – forum.drones.bg

drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена

Други наши сайтове: dronesbg.com, drons.bg, bg-drones.com, dronmania.bg, djibg.eu, rpasa.eu

сео.бг – изработка и сео на drones.bg | Микро пост за Дронс бг в мрежата.ею директория уеб и бизнес директория | Обява в Пазара бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Политика за поверителност

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника