DJI Mini SE срещу DJI Mini 2 дрон

DJI Mini SE срещу DJI Mini 2 дрон

Няма как да не ви заинтригува! Най-бюджетният дрон на DJI ще завладее всички начинаещи!

С леко тегло и ниска цена от 599лв., DJI Mini SE може да бъде страхотен дрон за начинаещи.

Най-новият дрон на DJI, Mini SE, е най-малкият, лек и евтин дрон на компанията досега.  С цел да предложи достъпно влизане в света на въздушната фотография, DJI предлага Mini SE като точния дрон за теб. Mini SE няма начин да не те заинтригува със заснемане на видео с разделителна способност 2.7K, 12-мегапикселови снимки, 249-грамовият си компактен размер и отличното си 30 минутно полетно време.

Това не е лошо за дрон с цена от само 599лв, особено като се има предвид, че физически идентичният Mini 2 се предлага на цена от 899лв. Mini SE се продава вече в цял свят, може да бъде закупен и в Fly More Combo вариант на цена от само 799лв., той вече изключително си заслужава!

Пълни спецификации и преглед на продукта, както и покупка > ТУК <

Mini SE споделя идентично тяло като Mini 2, със сгъваем дизайн, който е достатъчно малък, за да се побере в джоба на сакото ти. Теглото го вкарва точно в десетката, като се има предвид 249-грамовия му размер, той избягва необходимостта от регистрация във FAA. Размерът и теглото на Mini 2 са страхотни за хвърляне в чанта и за походи, където не знаеш непременно дали ще искаш да правиш снимки от въздуха, но искаш да ти е под ръка, ако се появи възможност за добри кадри и креативността ти заработи!

DJI Mini SE срещу DJI Mini 2 дрон
DJI Mini SE срещу DJI Mini 2 дрон

Има няколко компромиси с ключовите спецификации, за да бъде така бюджетен Mini SE, но те безпорно не са в изключителен минус. Максималната разделителна способност на видеото е 2.7k вместо 4K, максималната скорост е малко по-бавна (13 метра в секунда, вместо 16) и липсват разширени функции за по-добра дрон фотография, като заснемане на необработени изображения и автоматична експозиция. Mini SE обаче съдържа интелигентни режими на полет, които според нас са чудесен начин за получаване на страхотни кадри с малко опит.

DJI Mini SE срещу DJI Mini 2 дрон

DJI Mini SE срещу DJI Mini 2 дрон

Няма съмнение, че това е дрон, насочен директно към начинаещи или обикновени любители, които просто искат хубави кадри от въздуха по време на пътуванията си, а не хора, които искат да прекарат повече време в изработването на красиви кинематографични кадри за своите Instagram Reels или Facebook.

Ценови сблъсък  на DJI Mini SE и DJI Mini 2

Mini SE се предлага на страхотна цена от 599лв, но Mini 2 – с по-добрите си камери – е с 300лв.  повече в чистия си вариант. Ключово тук е възможността за DJI Mini SE Fly More Combo, той включва някои ключови аксесоари, като допълнителни батерии и ротори и остава на цена от 799лв. Mini 2 Fly More Combo струва   общо – 1099лв в момента на промоционална цена, при редовна от 1200лв.

DJI Mini SE срещу DJI Mini 2 дрон

Междувременно нашият съвет:

  • DJI Mini 2 е най-добрият стартов дрон, ако искате 4K качество на изображението. Вземете Fly More Combo,ако искате да сменяте батериите бързо за по-дълги полетни емоции.
  • Най-новият DJI Mini SEе най-добрата стартова опция, ако сте с бюджет до 1000лв. и не целите професионално видео. Ако 7K видео и 12-мегапикселови снимки са ви напълно достатъчни, то този дрон е най-добрия вариант за всички стартиращи във въздушната фотография.
DJI, Hubsan, Syma или друг модел нашият Сервиз за дронове е на линия за вас винаги! Позвънете на 0876 996 167 Сервиз на дронове ремонт

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други.
Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички “дронаджии” направихме и първият български форум за дронове – https://forum.drones.bg

drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена