Skip to content

💬 Тел./Whatsapp/Viber: +359 876 99 61 67 / [email protected]

👁‍🗨 гр. София бул.Тодор Каблешков 69

Доставка

DRONES.BG иска да уточни някой основни статуси на нашите продукти. Винаги сме се старали да сме 1000% коректни с нашите клиенти. След ред създали се ситуации и препятствия в световен мащаб се усетиха затруднения в България с доставката на много продукти.  Доставките станаха нерегулярни и с доста занижени количества , което повлия доста и на нас като Магазин за дронове. На кратно ще изясним 3-те основни статута на продуктите

 • *НАЛИЧЕН АРТИКУЛ – този продукт в момента е в наличност, можете да го поръчате директно. Трябва да се има само впредвид, че количествата са много динамични и до финализиране на вашата поръчка може наличността на стоката да бъде изчерпана! В случай на междувременно изчерпана наличност на избрания от вас продукт, ние веднага ще се свържем с Вас, за да се уточним евентуална замяна със сходен продукт или да уточним кога отново ще имаме съответния продукт!
 • *НЕНАЛИЧЕН АРТИКУЛ – този продукт в момента НЕ е в наличност, но очакваме да ни бъде доставен скоро. Това са продукти по заявка. Така наречен този статут значи, че продукта го няма за директно изпращане към вас на следващия ден, но се очаква неговата доставка съвсем скоро. Често тези продукти по заявка, са продукти с ограничени доставни количества. Целта на този вид статут е да уведоми клиента, че съвсем скоро ще има бройки от този артикул, за да може клиента да си “резервира” и да има запазена бройка за него. С така финализираната поръчка, клиента знае ,че има запазена бройка за него и скоро продукта ще е при него. Поръчките се изпращат по ред на тяхното заявяване. След поръчка , наш служител ще се свърже с Вас с подробности за доставката.
 • *ИЗЧЕРПАН АРТИКУЛ – този продукт в момента е изчерпан. Можете да оставите мейла си за да получите известие, кога отново ще в наличност или да го заявите по телефона ни, а ние ще се опитаме да го набавим и да Ви го доставим при първа възможност. Не се притеснявайте да ни пишете или позвъните с въпроси за изчерпани артикули, защото ние често можем да ви предложим сходен продукт които също може да ви бъде полезен или пък да ви изненадаме с скорошно зареждане на точно този продукт .Винаги нас служител ще се свърже с Вас с подробности за срока на доставка.
 1. Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма „Еконт Експрес“ или “Спиди” до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, като можете да видите продукта преди да го платите.
 2. Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката.

В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на телефон: +359 876 99 61 67

 1. Цената на доставка на всички заявки над 150 лв. е комплимент от нас и е БЕЗПЛАТНА до офис на Еконт или Спиди. Сумата по доставката реално се калкулира при направа на поръчката. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Поради голямото количество на пратките които изпращаме всеки наш клиент ползва до -20% отстъпка от куриерските услуги на фирма Еконт Експрес и Спиди.
  *Безплатната доставка не важи за продуки от категория “Втора употреба”.
 2. При получаването на стоката трябва да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас.

При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

 1. Доставчика носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. След предаване на стоката на куриер, WWW.DRONES.BG се освобождава от риска, който се прехвърля върху доставчика/куриера. WWW.DRONES.BG не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
 2. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на WWW.DRONES.BG и да бъдат предявени на доставчика. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, WWW.DRONES.BG не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока, а вредите следва да се възтановят от доставчика. При установяване на несъответствие, липси, повреди или други състояния неотговарящи на продукта опоменат в сайта, моля незабавно да се докладва на WWW.DRONES.BG.

Ако не се докладва за проблем се счита че продукта е бил в изрядно състояние, без никакви забележки, при което WWW.DRONES.BG се освобождава от отговорност. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, WWW.DRONES.BG не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

 1. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за НЕОСНОВАТЕЛЕН и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, WWW.DRONES.BG се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
 2. Когато при доставяне на стоката се установи несъответствие на поръчаната от клиента покупка, като това може да се установи при прегледа и при доставка, WWW.DRONES.BG се задължава незабавно да се свърже с клиента и стоката му да бъде заменена със съответстващата на направената от него поръчка в рамките на 24 часа.
Искате ли да ви уведомим?Ще ви информираме, когато продуктът стане наличен. Моля, оставете вашия валиден имейл адрес.