Drones.bg представя, първия български Форум за дронове

Drones.bg искренно се радва да Ви представи, първият български форум за дронове!

Интересът към тези устройства в последните години расте неимоверно, наблюдават се в различни форуми теми от потребители нуждаещи се от помощ за техните дронове, разпитване за модели, сравнения и други. Въпреки съществуващия RC Mania форум там дроновете се обсъждат сравнително по-малко от колкото в други форуми.

Нуждата от общ и тематичен форум само за дронове е осезаема, за това след дълго размишляване по въпроса, екипа на Drones.bg реши да изгради такъв форум.

Чрез него ще се постараем да изградим една сплутена общност, която ги събира едно общо нещо, а именно дроновете, страстта към тях и това което създаваме, чрез тях.

Във форума опитни и неопитни ще се стараем да си помагаме със решаване на проблеми с тази технология, препоръки за добри машини, съвети и ще споделяме на света творенията си било то собственоръчно направени дронове, изображения или видеоматериали снимани “от високо” и да се учим едни от други.

Надяваме се все повече и повече дрон ентусиасти да се присъединят към forum.drones.bg .

Българският форум за дронове - forum.drones.bg - собственост на магазин и сервиз за дронове forum.bg

Посетете форума, регистрирайте се и намерете своето кътче!

 


Drones.bg – Онлайн магазин за дронове и сервиз – Разнообразие от професионални, любителски и детски дронове на достъпни цени – Dji, Autel, Hubsan, Xiaomi, 3DR Robotics, BetaFPV, iFlight, Yuneec, Syma, Eachine, JJRC, Visuo, Parrot

дронове, дрон, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, части дрон, dji дрон, dji dron

Български форум за дронове, дрон форум