ЕВТИН ДРОН EACHINE H8 MINI – ДОБЪР ИЗБОР ЗА НАЧИНАЕЩИ!

ЕВТИН ДРОН EACHINE H8 MINI

Дронът е с доста ниска цена за размерите си и това което предлага като полетни показатели, което от своя страна го прави доста подходящ за начинаещи.

ДРОН EACHINE H8 ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА:

  • Дигитален компас(много лесно ориентиране на дрона);
  • Автоматично връщане на дрона при дистанционното;
  • Изключителни 360 градусови лупинги;
  • Подходящ за летене на открито и закрито;
  • Бавно летене и спортен режим;
  • LED диоди за нощни полети;
  • Много лек дрон около 20г с 150mAh батерия;
  • Полетно време на дрона 5-7 минути;

ДРОН EACHINE H8 MINI

Един от минусите е че дрона се предлага само в черен и бял цвят, така че не можете да поръчате син цвят за сина си. Това е цвета който се продава най-много. Черен корпус с челени линии и бели перки. Дистанционното е черно с бели бутони и стикове за управление. H8 Mini package

В кутията ще намерите дрон с протектори и сложени перки, зарядно, батерия, резервни перки и упътване за употреба. Перките са маркирани с букви А и B за по-лесно разпознаване и за да не могат да бъдат разменени. Батерията е сменяема и може след като се изтощи да сложите друга и да продължите да летите.

Дронът Eachine H8 Mini е готов за полет след като го разопаковате. Единственото което трябва да направите е да поставите батериите на дистанционното, които ние от www.DRONES.bg Ви подаряваме с всеки дрон, за да не търсите батерии, а да започнете веднага да летите. След като включите дрона и дистанционното е необходимода дадете левия стик за управление максимално надоло, максимално нагоре и после пак надоло. По този начин дрона се инициализира и е готов за полет.

Дистанционното е компактно и доста удобно за управление особено от деца.

H8 Mini cheap quad

При летене навън дрона е доста стабилен на лек вятър и управлението в бавен режим е доста плавно и прецизно. Когато превключим на спортен режим дрона става доста по-пъргав, динамичен и скоростта му се увеличава значително.

При загуба на връзка с дистанционното когато го отдалечим на голямо разстояние моторите намалят обороти и дрона се снижава.

Когато натиснете левия стик навътре включвате функцията прибиране в къщи.

ГАЛЕРИЯ

EACHINE-h8miniEACHINE-h8mini-bannerEACHINE-h8mini-batteryEACHINE-h8mini-battery-connectorEACHINE-h8mini-best-quad-under-$15EACHINE-h8mini-box-back-viewEACHINE-h8mini-box-front-viewEACHINE-h8mini-box-insideEACHINE-h8mini-cheap-quadcopterEACHINE-h8mini-closeup-landing-pad