Гаранция

Гаранцията ще бъде призната след преглед от Техническо лице на DRONES.BG за това дали продукта отговаря на всички условия на Гаранционно обслужване.

Всеки един дрон (продукт) е фабрично нов (неупотребяван) и е запечатан от производителя. Ние DRONES.BG с цел корекност към нашите клиенти и за да избегнем неприятни ситуации , преди изпращане на продукта го преглеждаме и тестваме за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти.

DRONES.BG НЕ носи отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация.
Поради самата специфика и характеристика на дроновете DRONES.BG НЕ може да даде стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 12 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят и не влизат в гаранцията. Дронове отказали да работят след удар, падане или сходни причини няма да бъдат гаранционно обслужени.

Гаранционния срок за видеорегистратори, екшън камери, bluetooth колонки, смарт часовници и стабилизации е една година.

Дроновете често падат и се удрят, особено при по-неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта.

Гаранционните продукти подлежат на ремонт (ако отговарят на гаранционните условия) или на замяна, ако не е възможно да се извърши такъв. Клиентът може да се свърже с нас на посочените контакти в сайта.

Законовата гаранция възниква единствено и само по силата на Закона за защита на потребителите, като обхваща всяка една покупка на потребителска стока. Представлява гаранция за съответствие на потребителската стока с договора за продажба и продължителността й е една година от доставянето на стоката. Наше задължение като продавач е до една година от доставянето на стоката да бъде гарантирано, че продадената вещ съответства на договора за продажба.

Гаранционното обслужване отпада при:

Продукт, който е използван, без да са спазени указанията за употреба.
Продукт, за който се установи, че е използван не по предназначение.
Части ,който подлежат на амортизация по време на нормална експлоатация.
Неспазени указания за сглобяване и монтаж.
Повърхностни наранявания по време на експлоатация на продукта.
Повреда възникнала в следствие на небрежна експлоатация, съхранение в неподходяща среда или употреба за цели, различни от предназначението на продукта.
Отстраняване на дефекти, получени в резултат на въздействие на външни сили – природни бедствия, слънчево греене, счупвания след удар с твърд предмет или катастрофа, промишлени изпарения, агресивни миещи препарати и др.подобни.
Продукт, който е ремонтиран в сервизи различни от DRONES.BG  или от други лица.
Продукт, на който е извършена промяна или модификация на конструкцията.
Отстраняване на повреди, получени в следствие на монтирани части и аксесоари, различни от спецификацията на продукта при продажбата му.

КОЛИЧКА

close
Copy link
Powered by Social Snap