Как да сключим застраховка DJI Care Refresh след изтичане на 48 часа.

Как да сключим застраховка DJI Care Refresh след изтичане на 48 часа.

Имате DJI дрон и искате да му направите застраховка DJI care Refresh, но са минали повече от 48 часа след първоначалната му активация? Не се притеснявайте, има бърз и лесен начин да сключите застраховката! Само трябва да направите видео, в което показвате, че всичко по дрона работи правилно, видеото се изпращана DJI и те ще ви дадат възможност да сключите застраховката.

Стъпките са следните:

Моля, прочетете тази страница, преди да използвате услугата DJI Care Video Verification.

 1. Използвайки тази услуга, Вие потвърждавате, че разбирате какво е DJI Care.
 2. Изпращайте само видеоклипове за проверка на продукти, отговарящи на условията за DJI Care и DJI Care Refresh. Видеоклиповете на продукти, които не отговарят на условията за DJI Care и DJI Care Refresh, няма да преминат видео проверка.
 3. Ако трябва да потвърдите дрона си, моля, влезте във Вашия DJI акаунт. За да избегнете ненужни усложнения, не използвайте друг DJI акаунт.
 4. Моля, уверете се, че Вашата лична информация и серийният номер на дрона са точни и верни. DJI не носи отговорност за невярна или неточна информация.
 5. Не забравяйте да гледате видео упътването на DJI. Обърнете внимание на стъпките, показани във видеото и ги изпълнете дословно. Не забравяйте да записвате видеоклипа си на открито място с ясна видимост.
 6. За въпроси относно записа на Вашето видео, моля свържете се с поддръжката на DJI: https://www.dji.com/support
 7. Не редактирайте видеоклипа си. Редактираните видеоклипове няма да преминат проверка.
 8. Запазете копие на видеоклипа си, след като го изпратите.
 9. Уверете се, че имате добра интернет свързаност, когато качвате видеоклипа в YouTube и че връзката (линкът) към него ще бъде валидна 6 месеца. Ако връзката към видеото е невалидна, ще трябва да предоставите нов видеоклип на същия дрон в рамките на 3 дни след получаване на известие от DJI.
 10. Променете мрежовата си връзка, ако видеоклипът Ви не успее да се качи. Ако все още не можете да качите видеоклипа си след няколко опита, моля, свържете се с поддръжката на DJI: https://www.dji.com/support
 11. Проверката на каченото от Вас видео няма да бъде таксувана.
 12. Цялата информация, предоставена на DJI, ще остане поверителна.
 13. Официалният екип за поддръжка на DJI ще прегледа Вашето видео за потвърждение, съгласно стандартите за проверка за съответния продукт в рамките на 3 работни дни. Моля, обърнете внимание на имейл акаунта, свързан с вашия DJI акаунт за комуникация от DJI. DJI си запазва правото на окончателно тълкуване за услугата за видео проверка.

Стандарти за видео проверка

Преди да заснемете Вашето видео, моля, обърнете внимание на инструкциите по-долу:

 • Преди да запишете заснемането на екрана на живо, уверете се, че дронът, дистанционното управление и мобилното устройство са свързани.
 • Моля, запишете видеото в среда, в която GPS сигналът е силен.
 • НЕ редактирайте видеоклипа си.
 • Два вида пример за видео за проверка: DJI Go 4, DJI Fly

Процес на видеопроверка

Когато записвате видеоклип за проверка на дрона, моля, запишете следното съдържание по ред.

Стъпка 1: Покажете серийния номер на полетния контролер

1. Включете дрона и се свържете с него, отворете екрана за запис, стартирайте DJI GO 4 (DJI Fly) и след това докоснете „GO FLY“. Влезте в общия интерфейс за настройки, като докоснете иконата в горния десен ъгъл на екрана и докоснете „About“, за да покажете серийния номер на полетния контролер.

Стъпка 2: Покажете ефективността на стабилизиращата стойка

2. Отидете в менюто за настройка, след което стартирайте автоматичното калибриране на стабилизацията. След приключване на калибрирането използвайте слайдера на дистанционното управление, за да сте сигурни, че стабилизиращата стойка може да се движи нагоре и надолу.

Стъпка 3: Проверете състоянието на полета

3. Върнете се в изгледа на камерата и докоснете лентата за състоянието на полета в горния ляв ъгъл на екрана, за да влезете в списъка със състоянието на дрона. Превъртете бавно страницата надолу, за да потвърдите, че няма съобщения за грешки. (За DJI DO 4)

4. Върнете се в изгледа на камерата и докоснете лентата на състоянието на полета в горния ляв ъгъл на екрана, за да влезете в списъка за състоянието на дрона, потвърдете, че няма съобщения за грешки. (За DJI Fly)

Стъпка 4: Покажете изгледа на камерата

5. Върнете се към изгледа на камерата и останете поне 3 секунди, потвърдете, че GPS сигналът, сигналът на дистанционното управление и сигналът за предаване на видео са нормални.

6. Спрете записа.

Упътване за създаване на видео: