Dark Light
-29%

Дрон MJX X906T с камера и монитор

✔ Вграден монитор
✔ Няма нужда от смартфон и приложения
✔ 2MP камера и запис на карта с памет
✔ Протектори за перките
✔ LED светлини за нощни полети
banner

Наличност:

Изчерпан

125.70 лв. 178.00 лв.

Изчерпан

Дрон MJX X906T с камера и монитор

Дронът MJX X906T е изграден от висококачествени материали, което го прави изключително издръжлив при сблъсъци, а интересният му дизайн го кара да изглежда все едно се усмихва. Полетите са стабилни и прецизни благодарение на комплексната комбинация от 6-осен жироскоп, 2.4GHz технологията за управление и FPV 5.8GHz технологията за предаване на живо. Насладете се на опростени полети благодарение на функцията за автоматично прибиране. С 380mAh LiPo батерията можете летите приблизително 6 минути с обхват до 100 метра, при зареждане – прибл. 120 минути. Навигирайте смело дори през нощта с вградените LED диоди, с които можете постоянно да държите дрона под око.

[table id=222 /]

Дрон MJX X906T с камера и монитор
Насладете се на невероятно качество с FPV HD камерата на MJX X906T. Вградената 5.8G технология осигурява страхотни прецизни кадри, а благодарение на функцията за предаване в реално време можете да погледнете света под съвсем различен ъгъл.Дрон MJX X906T с камера и монитор
Насладете се на по-екстремни полети с дрона MJX X906T благодарение на функциите за 3D лупинги. Дронът има две функции за лупинги: с един бутон или ръчно преобръщане: – Бутонът за лупинг ви позволява да преобърнете дрона с натискане на един бутон, което го кара да се преобърне напред. – Функцията за ръчно преобръщане ви позволява да накарате дрона да направи лупинг във всяка посока.

Дрон MJX X906T с камера и монитор
2.4GHz технологията стабилизира полетите, за да можете да уловите невероятни кадри, и прави дрона MJX X906T невероятно отзивчив на всяка подадена команда.

Дрон MJX X906T с камера и монитор

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

Код: DR74735 Категория:

Базирана на 0 отзива

0.0 обща оценка
0
0
0
0
0

Бъди първи и остави отзив за “Дрон MJX X906T с камера и монитор”

Приемам Политика за поверителност

Все още няма отзиви

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника