Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

✔Професионална камера за страхотни селфита
✔Интелигентни и автоматични режими на полет
✔Система за позициониране на закрити пространства
✔Прецизен GPS който стабилизира дрона при вятър
✔Управление директно от Вашият смартфон
✔Безчеткови мотори с дълъг живот
banner

Наличност:

Изчерпан

976.00 лв.

Изчерпан

Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Вашата летяща 4K камера

Вашият селфи стик е твърде къс? На снимките ви често липсва перспектива? Представяме ви Breeze 4K, който ще лети с вас навсякъде. Той е с диаметър от само 24cm, тежи едва 385 грама и се побира безпроблемно в почти всяка чанта и раница. Този дрон с камера се управлява от мобилен телефон, практично и лесно. Единствено условие е вашият мобилен телефон да поддържа 5GHz WiFi мрежа и да е с операционна система iOS 8.0 и Android 4.2.2 или по-нови версии.


Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очилаЛесно и бързо с режимите на летене

Pilot Mode – В този режим имате абсолютен контрол на дрон Breeze. Можете да управлявате Breeze 4K, използвайки сензорния дисплей на мобилния си телефон, или като просто го накланяте в различни посоки. И тъй като това е дрон с камера, имате контрол и над всички настройки и управление на вградената камера.

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Selfie Mode – Този режим е перфектен за селфита – не се изисква допълнителен опит като пилот. Просто използвайте мобилното приложение, за да зададете дистанция между вас и дрона и височина на полет.

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очилаOrbit Mode – При активиран този режим, Breeze 4K ще лети в орбита покрай вас, или избран от вас обект, а вие избирате дали да заснемете най-добрите снимки до момента, или пък да запишете момента във видео с 4K резолюция. Полетът може да бъде спрян по всяко време.

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Journey Mode – В този режим, Breeze бавно ще се отдалечи от вас и след това ще се върне по обратния път, като непрестанно ви държи в кадър, готов да заснеме снимка, или видео.

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очилаFollow Me Mode – Издигнете Breeze на желаната височина и разстояние от вас. Активирайте режима и дронът ще следва всяко ваше движение, като ви държи в кадър.


Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

4K Ultra HD камера

Breeze разполага с вертикално регулируема 4K Ultra HD камера, която заснема незабравимо, висококачествено видео, а също така и 13-мегапикселови селфита и фотографии. Всички снимки и видео кадри са изключително детайлни, благодарение на електронната стабилизация на образа и висококачественият управляващ чип. Кажете Breeze!

 

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очилаБезопасността на първо място!

Благодарение на вградените си GPS и IPS (система за позициониране на закрито), Breeze 4K „виси“ стабилно, както на открито, така и в закрити помещения. Ако не подавате команди към дрона, получите позвъняване на телефона, или загубите връзка с Breeze, той ще запази позицията си и ще изчака вашата следваща команда. Когато батерията на дрон Breeze започне да се изчерпва ще получавате периодични предупреждения на екрана на мобилния си телефон, а функцията за автоматично приземяване ще се задейства, когато батерията достигне 5% капацитет. Разбира се, по всяко време от полета можете да активирате функцията Return Home. За още повече сигурност, комплектът включва и предпазители за пропелерите.

 

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Всичко в едно приложение

Използвайте приложението Breeze Cam, за да управлявате дрона, камерата му, както и да обработвате снимките, които заснемате. Споделяйте снимки и видео в реално време в социалните мрежи Facebook, Twitter и Instagram.


Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очилаЛесно за управление

С помощта на приложението можете да управлявате всички основни настройки и режими на този дрон с камера. Можете да избирате между различни режими на полет, да настройвате максимална височина и дистанция, на която да лети Breeze, да инсталирате нови версии на софтуера, да обработвате вече заснетите кадри и още много.


Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Онлайн – където и да сте

Запишете най-прекрасните си моменти и ги споделете с приятели мигновенно, използвайки мобилното приложение Breeze Cam. То предоставя на ваше разположение и най-важните инструменти за обработка на вашите спонтанни селфита, групови снимки, или пък романтични моменти.


Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очилаПодробни инструкции

Преди да полетите с вашия Breeze за първи път, мобилното приложение ще ви предостави подробни инструкции за всички функции и режими на полет. Ако въпреки това имате още въпроси, винаги можете да изберете въпросителния знак в горната дясна част на приложението.


Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Излъчване на живо

С възможностите за излъчване на живо на мобилното приложение, притежателите на iOS устройства ще могат да предават на живо във Facebook, YouTube или предпочитана мрежа, използвайки RTMP (Real-Time Messaging Protocol). Докато Breeze заснема видеото, аудио сигналът се записва от микрофона на вашия мобилен телефон.

 

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Комплексни кадри с лекота

Използвайки един от петте автоматични полетни режими, дронът Breeze ви позволява да уловите перфектния кадър с невероятна лекота. Selfie и Orbit режимите ви осигуряват драматични въздушни кадри, а в Follow Me режим дронът ви следва, заснемайки всяко движение дори при екстремен спорт. Подобни кадри изискват опитен пилот, за да постигне желания ефект, но сега са достъпни с едно просто натискане на бутон. Позволете на дрона Breeze да се заеме със снимките, докато вие живеете в момента.

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Изклютелно качество на  изображенията

Дронът се характеризира с невероятните 4K Ultra HD видеа и 13-мегапикселови снимки. Дронът Breeze е с мощността на дронове с двоен размер на неговия. 720P HD предаването на картина в реално време, която можете да наблюдавате на мобилното си устройство, ви предлага съвсем различен поглед над нещата.

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Развийте Въображението

Дали сте излезли с приятели, сами или прекарвате важното време със семейството си – улавянето на всеки важен момент е лесно с дрона Breeze, а вградените функции ви позволяват да развихрите въображението си.

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Споделяйте с всички

Изтеглянето и споделянето на изображения в любимите ви социални платформи е бързо и лесно с дрона Breeze. Просто изберете желаните видео/снимка и селектирайте съответната мрежа, в която бихте искали да споделите. Можете да добавите и описание към изображението без да е необходимо да излизате от приложението.

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Безопасността на първо място

Дронът Breeze е с инфрачервени сензори за позициониране, които му позволяват да зависва на едно място както на закрито, така и отвън. Можете спокойно да пилотирате дрона без да се притеснявате, че може да бъде отклонен от маршрута поради метеорологичните условия. Също така, не е необходимо да имате опит в летенето, тъй като дронът е с функции за автоматично кацане и излитане.

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Вашата Камера

Удобен и компактен, с ниско тегло, дронът Breeze се управлява посредством мобилното ви устройство с Breeze Cam приложението. Уловете страхотни въздушни снимки и видеа по-лесно отвсякога. Просто извадете дрона Breeze от кутията и полетете!

Drones.bg Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила

Протектори за перките

Препоръчителни за полети на закрито, тъй като предпазват перките при сблъсък.

Ултра лек и компактен дизайн

Дронът Breeze тежи е с приблизително 385гр. тегло, със сгъваеми перки и кутия за пренасяне, което го прави изключително удобен за транспортиране.

 

[table id=237 /]

Какво получате:

1 х Дрон Yuneec Breeze 4K
1 x Интелигентна батерия за дрон
1 х Дистанционно управление
1 х VR Очила
4 х Протектори за перки
8 х Перки
1 х Захранващ кабел
1 х USB кабел
1 х Зарядно устройство

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

Код: bundlebreeze

Базирана на 0 отзива

0.0 общо
0
0
0
0
0

Напиши пръв отзив за “Дрон Yuneec Breeze 4K и контролер с VR очила”

Все още няма отзиви!

Също може да ви хареса…

КОЛИЧКА

close
Copy link
Powered by Social Snap