Dark Light
-4%
, ,

Дрон Autel EVO Lite Premium Bundle

1 review
Autel
 • 6 км Предаване на изображение
 • 40 минути живот на батерията
 • 1/1,28-инчов CMOS сензор
 • 50MP снимка
 • 4K HDR видео
 • 4-осна стабилизация на гимбъла
 • RYYB  сензор – заснемане с до 40% повече светлина
 • Свръхширокоъгълно избягване на препятствия
 • Система за двоен автофокус PDAF + CDAF
 • Тежи 820гр
 • Предлага се в 3 различни цвята
 • Поддържа 2,4/5,8GHz тричестотна комуникация -автоматично превключва към най-добрия канал
Производител:Autel
Наличност:

Изчерпан

3,060.00 лв. 3,180.00 лв.

Изчерпан

Autel EVO Lite Drone – Premium Bundle

EVO Lite е първият дрон в света, който въвежда  гимбъл с четири оси, който ви позволява да снимате вертикални видеоклипове за лесно редактиране и споделяне на мобилни устройства.

Дронът Autel EVO Lite е снабден с 50MP камера с 1/1,28-инчов CMOS сензор и сензор RYYB ви дава възможност да заснемате живи детайлни 4K HDR видеоклипове и снимки със супер висока разделителна способност, като сензора RYYB може да заснема до 40% повече светлина от стандартните RGGB сензори, което ви позволява да улавяте естествена природа в целия й блясък.

autel evo lite цена Великобритания
Обхвата на Evo Lite за европа е 6км!

Премиум пакет EVO Lite

Версията на EVO Lite Premium Bundle е предназначена да улесни достигането до вашето местоположение и да снимате по-дълго. В сравнение със стандартния пакет, пакетът Premium предоставя две (2) допълнителни полетни батерии, хъб за зареждане на батерията, комплект ND филтри, две (2) допълнителни двойки витла и чанта за рамо.

Компактен и сгъваем дизайн

Вземете EVO Lite, за да видите света и да запишете нещо различно и прекрасно.

Витлата и раменете на Autel EVO Lite могат удобно да се сгънат в стегнат пакет, което улеснява пътуването с вашия дрон.

Първият в света дизайн с 4-осов гимбъл – с едно щракване за вертикален изглед!

Autel EVO Lite е първият дрон с  четириосен гимбъл в индустрията за подобряване на изживяването на клиентите. Четвъртата “ос” се случва в гимбъла, където широкоекранната рамка за изображения може да се завърти дистанционно във вертикална позиция. С вертикален режим на снимане можете да заснемате изображения и видеоклипове, които са готови за мобилни устройства за платформи в социални медии, където видеоклиповете и изображенията се показват в съотношение  16:10  като Tiк Тok, без нужда от допълнителни редакции, за да ги направите вертикални ръчно. Идеален е за влогъри!

autel lite вертикална снимка

Свръхчувствителна 50MP камера с 1/1.28″ CMOS сензор

Насладете се на ново ниво на качество на изображението благодарение на свръхчувствителна 50MP камера, оборудвана с 1/1,28-инчов CMOS сензор и 16x цифрово увеличение. Autel EVO Lite се предлага с голяма бленда f/1.9 и по-висок диапазон на ISO до 64 000 в режим на нощна сцена, което ви дава възможност да заснемате ясни, живи снимки. Дори при условие на кофти светлина, можете ясно да замразите красивия момент.

Сензор Autel EVO lite

Ново поколение сензор RYYB  – идивителен филтър на цветове, включете нощта!

Камерата на дрона EVO Lite има ново поколение сензор RYYB, който поглъща 40% повече светлина от традиционните RGGB сензори. Дори в тъмна среда, EVO Lite все още може да прави ясни и ярки снимки, заснемайки прекрасни нощни гледки, което ви позволява да записвате танца на светлината с камера.

Система за двоен автофокус PDAF + CDAF – Незабавен фокус, Незабавно заснемане

Дронът EVO Lite проследява бързо движещи се обекти с прецизен автофокус, който се заключва в рамките на милисекунди, използвайки автофокус за фазово откриване и алгоритъм за двоен фокус. Това е наистина практично в сцени като спортни събития или сватби.

Първият в индустрията AI алгоритъм за лунна светлина – Отблъснете мрака

EVO Lite използва алгоритъм на AI Moonlight, най-модерната технология на Autel Robotic в обработката на светлина, дори в среда, където светлината е толкова слаба, че е почти невидима за невъоръжено око, той все още може да  заснема ярки, детайлни видеоклипове с нисък шум през нощта. Възможностите за висока разделителна способност правят нощта във фотоапарата фантастична, но без изкривяване.

evo lite нощна снимка

HDR: по-тъмни сенки, по-ярки акценти.

С включен HDR, дронът EVO Lite ще заснеме няколко снимки с различни експозиции и автоматично ще ги насложи, което ще доведе до снимка с повече контраст и динамичен диапазон. EVO Lite интелигентно разпознава сцената и оптимизира детайлите, за да направи прехода между светло и тъмно в картината по-естествен, с ярки цветове и ясни слоеве. Няма как да не споделите творбите си веднага.

Възстановете естествените цветове

EVO Lite автоматично балансира преекспонирането и недостатъчното експониране при заснемане на сцени с твърде голям контраст, като създава по-ясни изображения с повече слоеве.

Режим на размъгляване

Независимо дали летите над мрачен връх на хълм при разсъмване или се реете в основата на водопад, EVO Lite ви позволява да разрежете мъглата с функция за проникване на мъгла, която автоматично регулира настройките за вибрация на камерата, за да направи вашите кадри отчетливи и ясни .

Кинематографични снимки с едно щракване

Създавайте драматични кадри на професионално ниво с натискането на един бутон с четири автоматични режима на снимане. EVO Lite е не само готин, но и лесен за използване; новаците могат да започнат за секунди. Само с едно щракване върху екрана, EVO Lite автоматично ще заснема кратки видеоклипове на професионално ниво, позволявайки на вашите творби да блестят в социалните медии.

Четири автоматични режима на снимане

Autel EVO Lite Осигурява четири автоматични режима на снимане Ракета, движение, избледняване и орбита

 Бъдете майстор на селфита с функция SkyPortrait

Направете най-доброто селфи с натискане на един бутон. Когато е ангажиран, SkyPortrait в Autel Sky APP ще издигне вашия EVO Lite във въздуха, където ще направи снимка, автоматично настройвайки обектива, за да включва всички. Можете дори да накарате Lite автоматично да замъглява фона, за да се фокусира само върху вас и вашите приятели за допълнителен кинематографичен ефект/портрет.

Dynamic Track 2.1: Главно проследяване на субекта

3 режима на следване в приложението Autel Sky: Бързо следване; Smart Follow; Следвайте в орбита. Наемете своя Nano дрон, за да следва автоматично всеки човек, животно или превозно средство, за да можете да се съсредоточите върху дейностите си, докато вашият EVO Lite се справя с кинематографичната страна. Колко готино е това!

Hyperlapse – Смесете добрата природа, която срещате, в един момент!

При  видео с хиперлапс процесът на бавна промяна на обекти или сцени се компресира в кратък период от време, представяйки прекрасна сцена, която обикновено е неоткриваема с просто око. EVO Lite е роден за съхраняване на прекрасни моменти за вас с функция за хиперпропуск .

Панорамна гледка към грандиозния пейзаж

Приложението AutelSky може да се похвали с 180 ° панорамен режим, който ви позволява да снимате  грандиозен  изглед  на  широка  област без усилие, включително всичко, което виждате в камерата. Никога не пропускайте красиви гледки.

Дрон Autel EVO Lite Premium Bundle

Майстор на филма: бързи и лесни филми

Летене, снимане, редактиране и споделяне наведнъж.

Приложете любимите си шаблони от приложението Autel Sky за бързо и лесно създаване на филми, което ви позволява да намалите драстично досадния процес на редактиране, за да можете да споделяте вашите творения за минути. Добавете саундтрак и филтри в приложението Autel Sky, за да направите видеоклипа си още по-епичен и да постигнете незабравими резултати.

Редактиране без усилие

EVO lite бързо и лесно правене на филми в редактиране

Шаблони с въображение

EVO Lite предоставя въображаеми шаблони за бързо и лесно правене на филми

Бързо споделяне

EVO Lite с функции за бързо споделяне

Autel Robotics EVO Lite бързо и лесно заснемане на филми

Снимайте и споделяйте за секунди

Готово да снимаш? Просто поставете смартфона си близо до EVO Lite, за да качвате снимки и видеоклипове със скорост от 160Mbps с помощта на приложението Autel Sky.

SonarSound: Чуйте всичко

Записвайте гласове и околни звуци на земята през смартфона, което ви позволява да оживите видеоклиповете си, дори когато дронът ви е на мили отгоре.

Дрон Autel Robotics EVO Lite за видео надолу

Летете по-безопасно с 3-посочно избягване на препятствия

Дронът EVO Lite 4K, който не се среща често в дронове с този размер, включва усъвършенствана система за избягване на препятствия, за да бъде в безопасност по време на полет. 3-посочните сензори за бинокулярно зрение позволяват на дрона да възприема препятствия пред него, зад него и под него. Ако нещо попадне на пътя на Lite, той автоматично ще спре и ще задържи, за да избегне сблъсък.

autel evo nano 3 начина за избягване на препятствия

6KM 2.7K/30FPS видео предаване

Дронът Autel EVO Lite разполага с най-модерната система за предаване на изображения Autel SkyLink досега, осигуряваща ултра-гладко, ясно и надеждно подаване на изображение, докато летите по-далеч. EVO lite има разстояние за предаване на видео до 6 км, качество на предаване 2,7K/30FPS.

Autel Robotics EVO Lite Drone с 10KM 2.7K/30FPS видео предаване

2,4/5,2G/5,8Hz три честоти

Надежден сигнал, плавен полет

Дронът EVO Lite поддържа 2,4/5,8GHz тричестотна комуникация и автоматично превключва към най-добрия канал с най-ниски смущения в реално време. Това значително подобрява способността на самолета срещу смущения в предизвикателни среди, повишавайки безопасността на полетите.

6км

Разстояние на предаване

2.7K/30FPS

Качество на предаване

2,4/5,8/5,2 GHz

Работна честота

Autel Robotics EVO Lite система за предаване на дрон и дистанционно управление

Ниво 7 устойчивост на вятър, перфектно стабилно

Силните ветрове идват неочаквано. Бъди готов. EVO lite може да се похвали със 7 нива на устойчивост на вятър, като ви предлага гладка снимка. Най-важното е, че той гарантира, че дрона няма да бъде взет от ветровете и да ви причини загуба.

40 минути полетно време

Още батерия. Повече време. Повече творчество.

EVO Lite може да лети непрекъснато в продължение на 40 минути, което означава много време да експериментирате с творчески ъгли и да мечтаете за изобретателни кадри.

autel robotics evo lite батерия с голям капацитет
brands

Тегло при излитане 835гр
Размери (включително остриета) Сгънат: 210×123×95 мм
Разгънат: 427×384×95 мм
Междуосие 368 мм
Максимална скорост на изкачване 8m/s (спорт), 5m/s (нормално), 3m/s (стабилен)
Максимална скорост на спускане 4m/s (спорт), 3m/s (нормално), 2m/s (стабилен)
Максимална скорост на полета на ниво (без вятър, близо до морското равнище) 19m/s (спорт), 10m/s (нормално), 5m/s (стабилен)
Максимална височина на излитане 5000м
Максимално време на полет (без вятър) 40мин
Максимално време на висене (без вятър) 38 мин
Максимално разстояние на полет (без вятър) 24км
Максимална устойчивост на вятър Ниво 7
Максимален ъгъл на наклон 33°(движение), 25°(нормално), 25°(стабилно)
Максимална ъглова скорост 200°(движение), 120°(нормално), 60°(стабилно)
Работна температура 0°C ~ 40°C
Работна честота 2,400-2,4835 GHz, 5,725-5,850 GHz, 5,150-5,250 GHz
Мощност на предаване (EIRP) FCC: ≤30dBm; CE: ≤20dBm
GNSS GPS, ГЛОНАСС, Галилео
Точност на задържане Вертикално: ±0.1m (когато визуалното позициониране е активно), ±0.5m (с GPS позициониране); Хоризонтално: ±0.3m (когато визуалното позициониране е активно), ±1.5m (с GPS позициониране);
Gimbal – Lite
Механичен обхват Наклон: -135°~45°
Завъртане: -45°~45°
Отклонение: -90°~90°
Завъртане: -400°~400°
Контролируем обхват Наклон: -90°~30°
Отклонение: -80°~80°
Завъртане: -360°~360°
Стабилизиране 4-ос, (хоризонтално/вертикално/наклон/въртене снимане)
Максимална скорост на управление (наклон) 30°/s
Обхват на ъглови вибрации ±0,003°
Камера – Lite
Сензор CMOS: 1/1,28 инча
Ефективни пиксели: 50M
Размер на пиксела: 1,22μm*1,22μm
Лещи FOV: 85°
Еквивалентно фокусно разстояние: 23 mm
Бленда: f/1,9
Обхват на фокусиране: 0,5 m ~ ∞
Режим на фокусиране: PDAF+CDAF/MF
Режим на снимане Автоматичен режим (P предавка): EV регулируем, ISO/Shutter автоматичен
Ръчен режим (M предавка): ISO/Shutter регулируем, EV не се регулира
Приоритет на затвора (S предавка): Shutter/EV регулируем, ISO автоматично
ISO диапазон Видео: ISO100 ~ ISO6400
Снимка: ISO100 ~ ISO6400
Нощен режим на сцена: ISO до 64000
Скорост на затвора Режим на снимка: 1/8000 ~ 8s
Друг: 1/8000 ~ 1/честота на кадрите
Портретно замъгляване Портретно замъгляване за предаване на изображение в реално време и замъгляване на портрет на снимка
Режим за размъгляване поддържа
Обхват на увеличение Цифрово увеличение: 1 ~ 16 пъти
Увеличение без загуби: 4K: 2 пъти; 1080p: 4 пъти
Забележка:
4K: повече от 2 пъти цифровото, следното е без загуби
1080P: повече от 4 пъти цифровото, следното е без загуби
Формат за снимки JPG(8-битов) / DNG(10-битов) / JPG+DNG
Резолюция на снимката 50MP:8192×6144(4:3)
12,5MP:4096×3072(4:3)
4K:3840×2160(16:9)
Режим за снимане на снимки Единичен кадър Заснемане на серия
: 3/5
Автоматична експозиция (AEB): 3/5 снимки
Интервал: 2s/3s/4s/5s (по подразбиране)/6s/…/60s (DNG мин. 5s)
HDR изображения: 8192×6144/4096×3072 /3840×2160
HyperLight: 8192×6144/4096×3072/3840×2160
Формат за кодиране на видео H265/H264
Видео формат MP4/MOV(8-битов)
Видео резолюция 3840×2160 p60/50/48/30/25/24
2720×1528 p60/50/48/30/25/24
1920×1080 p120/60/50/48/30/25/24
HDR:
31202 px/ 3802 px/
3840 px /24
1920×1080 P60/50/48/30/25/24
Максимален битрейт 120Mbps
Забързване на времето Оригинално изображение: 3840*2160, JPG/DNG
видео: 4K P25
Панорама Хоризонтално/Вертикално/Широкоъгълно/сферично
Оригинално изображение: 4096*3072,JPG/DNG
Поддържана файлова система Fat32, exFat
WIFI трансфер 20MB/s
Дистанционно управление и предаване на изображение
Работна честота 2,400-2,4835 GHz, 5,725-5,850 GHz, 5,150-5,250 GHz
Максимално разстояние на предаване (без препятствия, без смущения)  6 км
Работна температура 0°C ~ 40°C
Мощност на предаване (EIRP) FCC:≤30dBm;CE:≤20dBm
Капацитет на батерията 3930mAh
Максимален живот на батерията ~ 2,5 часа (когато е свързан с мобилен телефон)
~ 3,5 часа (когато не е свързан с мобилен телефон)
Тип интерфейс Тип C
Трансмисионна система Autel SkyLink
Качество на предаване в реално време Разстояние на предаване<1km:2.7K 30fps Разстояние на предаване>1km:1080P 30fps
Битрейт на предаване 90Mbps
Закъснение на предаването ≤200ms
Батерия
Капацитет 6175 mAh
Волтаж 11,13V
Максимално напрежение на зареждане 12,75V
вид батерия Li-Po 3S
Енергия 68,7 Wh
Температура на зареждане 5 ~ 45 ℃
Работна температура -10℃ ~40℃
Време за еднократно зареждане на батерията 90 мин
Максимална мощност на зареждане 78W
Приложение:
Мобилно приложение Autel Sky
Необходима е мобилна система iOS 13.0 и по-
нова версия Android 6.0 и по-нова
Памет
Вградено съхранение 6GB
SD съхранение макс. поддържа 256GB (необходим е рейтинг UHS-3)
 • 1 x Дрон Autel EVO Lite
 • 1 x Дистанционно управление
 • 3 x Батерия
 • 1 x Хъб за зареждане
 • 1 х адаптер
 • 1 x Зарядно устройство за дистанционното управление
 • 1 x USB Lightning кабел
 • 1 USB кабел тип C
 • 1 x USB кабел тип B
 • 1 x комплект ND филтър (ND4/8/16/32)
 • 1 х вертикална стойка
 • 1 x Предпазител на гимбъла при пренасяне
 • 3 х двойки резервни витла
 • 1 х чанта

Базирана на 1 отзив

5.0 обща оценка
1
0
0
0
0

Добави отзив

 1. Калоян

  Благодаря ви!
  Бяхте изключително коректни!

  Калоян

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника