et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: [email protected]

Или звъннете: +359 876 99 61 67

Дистанционно + приемник Flysky FS-i6 2.4G 6CH

Назад

Дистанционно + приемник Flysky FS-i6 2.4G 6CH

Характеристики на дистанционното:
Марка: FlySky
Модел: FS-i6
Работна честота: 2.4G
Режим: Mode 2
Брой канали: 6CH
Захранване: 4 х AA батерии (подарък)
Модулация: GFSK
Тип система: AFHDS2A
Обхват: 500м-700м
Защити: Предупреждение за ниско напрежение, предупреждение при забравяне включено
Цвят: Черен
Размери: 190 х 174 х 89мм
Тегло: 392гр. (без батерията)

Характеристики на приемника:
Марка: FlySky
Модел: FS-i6
Канали: 6CH
RF Чувствителност на ресийвъра: -105dBm
Модулация: GFSK
Тип система: AFHDS2A
Стъпка между каналите: 1024 стъпки
Порт за сдвояване: Yes
Захранване: 4-6.5V DC
Размери: 40 * 22 * 13мм
Тегло: 8g

Какво получавате:
1 х Дистанционно + приемник Flysky FS-i6 2.4G 6CH
1 х GoolRC GC-6 приемник
1 х Чанта за пренасяне
1 х Страп за врат
1 х Кабел за сдвояване
1 х Ръководство за употреба

Тегло 0.4 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дистанционно + приемник Flysky FS-i6 2.4G 6CH“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            [email protected]                      София, ул. "Казбек" №59