et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: [email protected]

Или звъннете: +359 876 99 61 67

DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit

Назад

DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit

 

Комплектът Mavic 2 Fly More включва два интелигентни батерии за по-дълъг полет на дрона, Mavic 2 зарядно за кола, хъб за зареждане на няколко батерии едновременно, зарядно за батериите, адаптер за зареждане на PowerBank, ниско-шумови перки и удобна чанта през рамо за носене на вашият Mavic 2.

 

Двете интелигентни батерии за полет имат капацитет до 59,29 Wh и всяка от тях има максимално полетно време до 31 минути. С вградената DJI интелигентна система за управление на батерията, състоянието на батерията се следи и отчита в реално време, което ви позволява да се съсредоточите повече върху епичния полет.

Зарядното за кола на Mavic 2 ви позволява да зареждате батерии, докато шофирате с максимална мощност до 80W и разполага с технология за защита от ниско напрежение, която гарантира, че зареждането няма да попречи на автомобила да се движи нормално.

Хъбът  зарежда батериите последователно, в зависимост от оставащото им ниво на мощност, като първо се зареждат по-заредените батерии. Благодарение на сгъваемия дизайн на зарядното устройство за зареждане на батерията, лесно можете да го вземете където и да отидете. Можете дори да се наслаждавате на до четери места за зареждане, когато го използвате с зарядно за кола или нормално зарядно.

Адаптерът за зареждане от интелигентната батерия на Mavic 2 превръща вашата батерия в PowerBank. Bceĸи UЅВ aдaптop зa зapeждaнe oт бaтepиятa нa Маvіс 2 paзпoлaгa c пo 2 UЅВ пopтa, тип-А, дaвaщи пo 10W oт двaтa изxoдa. Toвa пoзвoлявa дa зapeдитe дoĸpaй cвoя cмapтфoн, изпoлзвaйĸи caмo 20 % oт eнepгиятa нa бaтepиятa.

В комплекта са включени два чифта ниско-шумови пропелери. Тези следващо поколение перки са с аеродинамичен дизайн, което им позволява полет с много по-малко шум, повишена ефективност и повече време за летене.

Многофункционалната раница Mavic 2 е специално проектирана за Mavic 2. Тя е в състояние да пробере един дрон, едно дистанционно, четири интелигентни батерии, смартфон, допълнителни пропелери, ND филтри, кабели, microSD карти и много други аксесоари.

Какво получавате:

2 x Интeлигeнтни бaтepии
1 x Зapяднo зa ĸoлa
1 x Xъб зa зapeждaнe нa бaтepии
1 x Aдaптep зa зapeждaнe oт бaтepиятa нa Маvіс 2
2 x Бeзшyмни перки (чифт)
1 x Раница за рамо

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            [email protected]                      София, ул. "Казбек" №59