et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: contact@drones.bg

Или звъннете: +359 876 99 61 67

Дрон AOSENMA CG035 с GPS стабилизация

Назад

GPS/GLONASS Dual System

For the first time it receives both GPS and GLONASS signals. This dual module satellite system guarantees a highly stable and stronger satellite signal.

Altitude Hold Mode

In altitude hold mode, the aircraft maintains a consistent altitude while allowing roll, pitch, and yaw to be controlled normally.

GPS Follow Me Mode

The CG035 features a GPS follow me mode. When enabled the CG035 will follow the transmitter using the built-in GPS system allowing you to record your own action.

One Key Take-off & Landing

One press automatically take off or land, RC quadcopter will either take off or go back to the position where it took off.

Surrounded Flight

Pick what you wanna record or photography 360 degrees and let your CG035 drone surround it.

Headless Mode

When enters into headless mode, the controls will be set to one direction based on the quadcopter`s current path.

Object Round Flight

The CG035 can circle a GPS waypoint. Under the GPS mode, the copter can achieve one key to start and altitude hold, easy and convenient to operate.

Характеристики

ОсновниМарка: AOSENMA
Модел: CG035  
ДронРаботна честота: 2.4G
Брой канали: 4CH
Жироскоп: 6 осен
Тип на моторите: 1806 безчеткови мотори
ESC : 12A
Обхват: до 400m
Батерия: 2S 7.4V 2600mAh Lipo
Време за зареждане: около 65 мин.
Полетно време: около 18-20 мин.
Батерии на дистанционното: 4 x 1.5V AA батерии ПОДАРЪК
РазмериМеждуосие: 250mm
Размери: 33x33x13.7cm
Какво получавате1 x Aosenma CG035 дрон с GPS
1 x Дистанционно
1 x 7.4V 2600mAh Lipoбатерия
4 x Перки
1 x USB зарядно

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дрон AOSENMA CG035 с GPS стабилизация“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            contact@drones.bg                      София, ул. "Казбек" №59