et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: [email protected]

Или звъннете: +359 876 99 61 67

Дрон Xiaomi Fimi A3

Назад

Дрон Xiaomi Fimi A3

Дронът Xiaomi Fimi A3 осигурява невероятни изживявания на пилотите благодарение на страхотните висококачествени кадри и предаване в реално време, което ви предлага съвсем нов поглед над нещата. Комбинираната 3-осна стабилизация изглажда полетите, за да улавяте всеки момент с професионална Full HD резолюция. Иновативният дизайн на дрона ви позволява да го персонализирате по свой вкус. С полетно време до приблизително 25 минути и обхват на управление 1км, възможностите са безкрайни.

Оборудван с GPS-GLONASS двубандов модул, трето поколение алгоритъм за контрол на полетите с мощна Cortex M7 платформа, дронът Xiaomi Fimi A3 е с мощни полетни характеристики и свръх бърза отзивчивост при подаване на команда.

Включете дрона и излетете. Опростения дизайн на дрона ви позволява да сте готови за полети до 1 минута, за да сте сигурни, че няма да изпуснете важен момент. Дали ще полетите ви са FPV (предаване в реално време), за да разгледате средата около вас, или с фотографска цел – това зависи изцяло от вас.

Не са нужни никакви предварителни връзки с устройства, приложения или сложни настройки като цяло. Просто включете дрона и летете.

Дронът осигурява невероятно 5.8Ghz FPV предаване на живо, на което можете да се насладите дори в спортен режим, а мощната полетна система ви дава възможността да станете пълни професионалисти.

Перките на дрона са с изключително аеродинамичен дизайн, безчетковите мотори са с невероятна мощност, което ви осигурява страхотни полети.

Триклетъчната 2000mAh Li-Po батерия ви предлага дълги полети, с които да улавяте всеки момент.

Дронът е оборудван с комплексни 3-осни стабилизатори, благодарение на които имате възможността да заснемате висококачествени стабилни изображения на професионално ниво. Fimi A3 изглажда кадрите, за да може да уловите всеки детайл с невероятна прецизност. С 1080P HD заснемане и широкоъгълния обектив запазвате всеки важен момент.

2-осните механични и 3-осните електронни стабилизатори позволяват на дрона да заснема стабилни и гладки видеа със завидно качество. Камерата е се захранва от Ambarella ISP процесор и Sony CMOS сензор, които, комбинирани, извеждат прецизността на преден план.

Дистанционното управление на дрон Xiaomi Fimi A3 е оборувдано с вграден LCD екран, на който можете да следите всичко, което дронът вижда. Вградения DVR записва всеки момент. Ергономичният дизайн прави дистанционното управление невероятно удобно, а опростеният дизайн прави полетите лесни.

Летете спокойно с дрона Xiaomi Fimi A3 благодарение на разнообразието от вградени защитни механизми, с които дронът реагира светкавично при необходимост. Защитите при ниско ниво на батерия и загуба на сигнал карат дрона автоматично да се върне при вас, за да избегнете потенциални усложнения по време на полет. Автоматичното зависване в зона без полет спира дрона на едно място във въздуха, което ви дава време да реагирате и да обърнете курса.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дрон Xiaomi Fimi A3“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            [email protected]                      София, ул. "Казбек" №59