et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: contact@drones.bg

Или звъннете: +359 876 99 61 67

Дрон Yuneec Typhoon H520

Назад

Дрон Yuneec Typhoon H520

Хексакоптер Typhoon H520

Дрон Yuneec H520 е промишлен дрон за професионална употреба. Стандартният комплект включва хексакоптер Yuneec H520, дистанционно управление ST16S, зарядно устройство, 2 броя батерии 4S 8C 14.8V LiPo и аксесоари.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Typhoon
H520
Промишлен дрон за професионална употреба!
Хексакоптерът Yuneec H520 може да бъде оборудван с три различни камери, всяка от които се монтира в рамките на секунди.
Съвместими камери
Image is not available
DEVELOPMENT KIT (SDK)

SDK софтуерът от Yuneec предоставя широк набор от интерфейси за програмиране на H520. По този начин потребителите могат да създават индивидуални софтуери и да променят всяка настройка на своя професионален дрон Yuneec H520. Освен всички настройки, достъпни и от ST16S, с помощта на SDK, потребителят разполага с:

- Достъп в реално време до телеметричните данни на летателната платформа

- Отдалечен достъп в реално време до логовете на H520, благодарение на SDK

- Виртуално управление – пилотът може да контролира H520 през мобилно устройство

- Mission mode – план на полет може да бъде качен в реално време от мобилно устройство и H520 ще лети самостоятелно по него

previous arrow
next arrow
Slider


Дрон

 
Модел дрон:Yuneec Typhoon H
Размери:310 x 457 x 520 В х Ш х Д (мм)
Размер на диагонала:480 мм
Дължина на рамо от рамката:187 мм
Размери на колесника:265 мм
Тегло без батерия и товар:1633 гр
Тегло при излитане:1900 гр
Батерия:5250mAh 4S/15.2V (79,8Wh)
Зарядна станция:SC4000-4H
Време за полет:До 28 минути
Максимална височина на полета:500 м
Максимална скорост при полет:70 км/ч
Максимална скорост на издигане:4 м/с
Максимална скорост на спускане:2.5 м/с
Максимална скорост на въртене:120 °/с
Максимален ъгъл на летене:35 °
Интелигентни режими на полет:Collusion avoidance, Orbit me, Point of interest, Journey, Follow me/Watch me, Curve Cable cam, Return

Контролер / Мобилно приложение

Модел:ST16S
Вграден дисплей:Да, сензорен, Android
Размер на дисплея:7 инча
Резолюция на дисплея:HD 720p
Показване на телеметрични данни за летателния апарат на дисплея:Да
Вибрираща и звукова сигнализация:Да
Работна честота:5.8 Ghz Wi-Fi
Брой канали:16
Видео в реално време:Да, HD 720P
Обхват при идеални условия:1600 м
Батерия:3.6V 8700mAh 31.32Wh Li-ion

Хексакоптер Yuneec H520

Дрон Yuneec H520 е летателна платформа, специално проектирана за професионална употреба – строителен надзор и инспекции, органи на реда, охранителни органи, проучвания и картографиране на терени. H520 съчетава в себе си най-високите стандарти за време за полет, сигурност и гъвкавост при употреба. Солидният му дизайн и прецизен компас, както и множеството му функции за сигурност правят дрон Yuneec H520 перфектният партньор както на професионалистите, така и на амбициозни любители.


Създаден за професионалисти

6-роторната система за задвижване позволява прецизен полет дори при силен вятър, а Typhoon H520 ще продължи да лети безпроблемно дори ако един от роторите му не функционира. Мощният U-Blox процесор прецизно определя позицията на дрона, използвайки GPS, GLONASS и GALILEO сателитни системи. Благодарение на батерията си с висок капацитет и ефективно потребление на енергия, дронът може да остане във въздуха до 28 минути без нужда от презареждане.


Софтуер и видео в реално време

Дистанционното управление ST16S разполага с вграден софтуер DataPilot™, който позволява да се създават, запазват и модифицират мисии, които дрон Yuneec H520 да изпълнява в последствие. Тъй като приложението има версия за Mac и PC, вие решавате дали да създавате мисиите на място, или в офиса преди полет. Тъй като приложението съхранява картите на своя памет, не се изисква връзка с интернет за неговото използване. Тъй като е професионален дрон, дистанционното му управление ST16S разполага с HDMI изход, чрез който може да предава видеосигнала от дрона в реално време на по-големие устройства като телевизори, екрани и други.


Камери за дрон Yuneec H520

Хексакоптерът Yuneec H520 може да бъде оборудван с три различни камери, всяка от които се монтира в рамките на секунди. Камера за дрон Yuneec E90 с 1“ CMOS сензор и 20 Mpx резолюция е перфектна за употреба, която изисква висока резолюция и перфектно качество на видеозаснемането. Камера за дрон Yuneec E50 с фокусно разстояние от 40mm позволява на H520 да заснема всеки нужен детайл, като поддържа сигурна дистанция от обекта. А термалната камера Yuneec CGO-ET е перфектна за използване по време на пожари, бедствия и спасителни операции, благодарение.


ST16S и DATAPILOT™

Новото дистанционно управление ST16S разполага с Android операционна система и бърз Intel Quadcore процесор, което му позволява да поддържа най-новите високопроизводителни приложения за управление на полети. Снабденият със защита против отблясъци 7“ сензорен екран осигурява прецизно управление на H520 и всички негови функции, като в същото време предоставя видео в реално време от дрона в 720p HD резолюция, както и пълни телеметрични данни за летателния апарат. DataPilot™ е напълно интегриран, както хардуерно, така и софтуерно в новият дрон Yuneec H520. Софтуерът може да бъде използван за изготвяне на въздушни карти, позволяващи точно измерване на разстояния и размери, съхраняване и повторно изпълнение на летателни планове и много други.


DEVELOPMENT KIT (SDK)

SDK софтуерът от Yuneec предоставя широк набор от интерфейси за програмиране на H520. По този начин потребителите могат да създават индивидуални софтуери и да променят всяка настройка на своя професионален дрон Yuneec H520. Освен всички настройки, достъпни и от ST16S, с помощта на SDK, потребителят разполага с:

– Достъп в реално време до телеметричните данни на летателната платформа

– Отдалечен достъп в реално време до логовете на H520, благодарение на SDK

– Виртуално управление – пилотът може да контролира H520 през мобилно устройство

– Mission mode – план на полет може да бъде качен в реално време от мобилно устройство и H520 ще лети самостоятелно по него


Прибиращ се колесник

Колесниците на Yuneec H520 се прибрат при полет, за да осигурят 360 градусов поглед към света с 4K резолюция и перфектна стабилизация на картината.


ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дрон Yuneec Typhoon H520“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            contact@drones.bg                      София, ул. "Казбек" №59

МАГАЗИНЪТ НА DRONES.BG НА УЛ. КАЗБЕК 59 НА 21.05 ЩЕ РАБОТИ ДО 16 ЧАСА! Отмяна