Dark Light

UV филтър PGYTECH за DJI Mavic Air 2

🔵 UV филтър

🔵 Материали – Алуминий, оптично стъкло

🔵 Размери – 22,7 х 18,5 х 4,2 мм

🔵 Тегло – 1,03 g

 

Производител:DJI
Наличност:

Налично

39.99 лв.

Налично

Печелите 40 Точки от този продукт!

UV филтър PGYTECH за DJI Mavic Air 2

Най-високо качество

Филтърът има твърдо покритие, което предпазва обектива и сензорите, предотвратявайки навлизането на UV светлина в камерата. Блокира синя светлина, която предотвратява появата на сини и бели акценти на снимката при снимане на открити пространства като море или големи полета.

UV филтър PGYTECH за DJI Mavic Air 2

 

Уловете красиви ивици

 

Той предотвратява прекомерното излагане и насища цветовете. Това е особено полезно, когато улавяте мъгла или нощни ивици светлина, например когато се опитвате да уловите кола  докато шофирате. Намалява скоростта на блендата за плавни кинематографични снимки.

 

UV филтър PGYTECH за DJI Mavic Air 2

 

Филтър CPL

CPL филтърът елиминира отблясъците от лъскави повърхности като вода, сняг и дори прозорци. Увеличава наситеността на цветовете и яснотата на изображението, създавайки по-изразителни и живи снимки. Завъртете го за да увеличите поляризиращия ефект.

 

UV филтър PGYTECH за DJI Mavic Air 2

 

Филмови записи

Хибридният филтър ND-PL предпазва от нежелани отражения на светлината. За да създаде по-живи снимки, той насища цветовете и подобрява рязкостта на изображението. Той съкращава скоростта на затвора и предпазва от преекспониране, благодарение на което получаваме красиви филмови кадри от полета. Завъртете го, за да увеличите поляризиращия ефект.

UV филтър PGYTECH за DJI Mavic Air 2

 

Замислен дизайн

CNC Aviation алуминиевата рамка прави филтъра изключително лек и в същото време много издръжлив. Филтърът е проектиран внимателно, така че филтърът да не влияе върху баланса на дрона, а материалът от който е направен, осигурява устойчивост на корозия.

UV филтър PGYTECH за DJI Mavic Air 2

 

Немско качество стъкло

Филтърът използва немско стъкло SCHOTT, което е шлифовано и полирано многократно, благодарение на което има нисък коефициент на пречупване, което прави получените цветове на снимката много точни. Двустранното многослойно покритие на филтъра отблъсква водата и маслото, което улеснява поддържането на чистотата. Твърдото покритие на филтъра също го прави устойчив на надраскване.

UV филтър PGYTECH за DJI Mavic Air 2

Код: DR90596 Категория:

DJI

DJI произвеждат най-добрите и професионални дронове от висок клас. Дроновете им се използват за професионално фото и видео заснемане, 3D картографиране и много други.
Производител  PGYTECH
Код на продукта P-16A-032
Име MAVIC AIR 2 филтър (професионален)
Тип филтър UV
Съвместимост Mavic Air 2
Материали Алуминий, оптично стъкло
Размери 22,7 х 18,5 х 4,2 мм
Тегло 1,03 g

Базирана на 0 отзива

0.0 обща оценка
0
0
0
0
0

Бъди първи и остави отзив за “UV филтър PGYTECH за DJI Mavic Air 2”

Приемам Политика за поверителност

Все още няма отзиви

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника