,

DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit

Какво получавате:
✔ 2 x Интeлигeнтни бaтepии
✔ 1 x Зapяднo зa ĸoлa
✔ 1 x Xъб зa зapeждaнe нa бaтepии
✔ 1 x Aдaптep зa зapeждaнe oт бaтepиятa нa Маvіс 2
✔ 2 x Бeзшyмни перки (чифт)
✔ 1 x Раница за рамо
Забележка: Дронът не е включен в комплекта

Производител:DJI
Наличност:

Налично

742.00 лв.

Налично

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 72.96 лв. на месец

DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit

Drones.bg DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit

Комплектът Mavic 2 Fly More включва два интелигентни батерии за по-дълъг полет на дрона, Mavic 2 зарядно за кола, хъб за зареждане на няколко батерии едновременно, зарядно за батериите, адаптер за зареждане на PowerBank, ниско-шумови перки и удобна чанта през рамо за носене на вашият Mavic 2.

 

Drones.bg DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit

Двете интелигентни батерии за полет имат капацитет до 59,29 Wh и всяка от тях има максимално полетно време до 31 минути. С вградената DJI интелигентна система за управление на батерията, състоянието на батерията се следи и отчита в реално време, което ви позволява да се съсредоточите повече върху епичния полет.

Зарядното за кола на Mavic 2 ви позволява да зареждате батерии, докато шофирате с максимална мощност до 80W и разполага с технология за защита от ниско напрежение, която гарантира, че зареждането няма да попречи на автомобила да се движи нормално.

Drones.bg DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit

Хъбът  зарежда батериите последователно, в зависимост от оставащото им ниво на мощност, като първо се зареждат по-заредените батерии. Благодарение на сгъваемия дизайн на зарядното устройство за зареждане на батерията, лесно можете да го вземете където и да отидете. Можете дори да се наслаждавате на до четери места за зареждане, когато го използвате с зарядно за кола или нормално зарядно.

Адаптерът за зареждане от интелигентната батерия на Mavic 2 превръща вашата батерия в PowerBank. Bceĸи UЅВ aдaптop зa зapeждaнe oт бaтepиятa нa Маvіс 2 paзпoлaгa c пo 2 UЅВ пopтa, тип-А, дaвaщи пo 10W oт двaтa изxoдa. Toвa пoзвoлявa дa зapeдитe дoĸpaй cвoя cмapтфoн, изпoлзвaйĸи caмo 20 % oт eнepгиятa нa бaтepиятa.

Drones.bg DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit

В комплекта са включени два чифта ниско-шумови пропелери. Тези следващо поколение перки са с аеродинамичен дизайн, което им позволява полет с много по-малко шум, повишена ефективност и повече време за летене.

Drones.bg DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit

Многофункционалната раница Mavic 2 е специално проектирана за Mavic 2. Тя е в състояние да пробере един дрон, едно дистанционно, четири интелигентни батерии, смартфон, допълнителни пропелери, ND филтри, кабели, microSD карти и много други аксесоари.

Какво получавате:

2 x Интeлигeнтни бaтepии
1 x Зapяднo зa ĸoлa
1 x Xъб зa зapeждaнe нa бaтepии
1 x Aдaптep зa зapeждaнe oт бaтepиятa нa Маvіс 2
2 x Бeзшyмни перки (чифт)
1 x Раница за рамо

Категории: , Етикет:

DJI

DJI произвеждат най-добрите и професионални дронове от висок клас. Дроновете им се използват за професионално фото и видео заснемане, 3D картографиране и много други.

Базирана на 0 отзива

0.0 общо
0
0
0
0
0

Напиши пръв отзив за “DJI Mavic 2 Fly More Combo Kit”

Все още няма отзиви!

КОЛИЧКА

close