, ,

Дрон DJI Mavic Air 2

🔵  Най- новият модел на ТОП производителя на дронове- DJI!

🔵  Нова, 48 MP- 4К 60fps камера!

🔵  34 мин. полетно време, нов рекорд за серията Mavic!

🔵  10 км обхват чрез технологията OcuSync 2.0!

🔵  SmartPhoto, HDR функционалност, FocusTrack и много други!

banner

Производител:DJI

1,659.00 лв.

 • Общо: 0.00 лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 163.14 лв. на месец

Дронът DJI Mavic Air 2 е тук!

 

Можете да намерите отговорите на често задавани въпроси и всичко, което ви интересува ТУК!

 

Сравнителна таблица с характеристиките на всички DJI модели може да намерите тук!

 

 

 

Всичко е в детайлите. Mavic Air 2 ви предоставя зашеметяващи функции на камерата за кинокадри. Нека да разгледаме какво може да направи.

48MP снимка

От планини до блестящи рифове, Mavic Air 2 създава зашеметяващи снимки благодарение на 1/2-инчов сензор за изображение, който се поддържа от технологията Quad Bayer. Можете да заснемете зашеметяващи 48MP снимки на любимите си снимки в кристално чиста резолюция.

 

Drones.bg Дрон DJI Mavic Air 2

 

4K / 60fps видео

Mavic Air 2 предлага изключително видео при 4K / 60 fps, 2.7K / 60 fps и 1080p / 240 fps, което е идеално за създател на съдържание, който иска да подобри занаята си. D-Cinelike запазва отлични детайли, като ви позволява да трансформирате цветове като професионалист.

 

Актуализирано е 4k 60fps

 

HDR видео

Тук нещата започват да стават интересни. Mavic Air 2 се предлага с HDR видео, което се поддържа от високоефективната технология Quad Bayer . Благодарение на архитектурата на сензорите, HDR гарантира, че можете да заснемате слоести изображения с изключителни детайли и цвят.

 

Mavic Air 2 HDR видео

 

SmartPhoto

Mavic Air 2 разполага с SmartPhoto, който интегрира HDR, HyperLight и разпознаване на сцената за перфектно оптимизиран кадър. Hyperlight подобрява снимките, направени в условия на слабо осветление, като комбинира изображения и премахва шум. Разпознаването на сцената оптимизира параметрите за снимане на камерата въз основа на разпознаването на залеза, небето, тревата, снега и дърветата. HDR използва разширени алгоритми за оптимизиране на динамичния диапазон на вашето изображение. SmartPhoto предоставя интелигентен подход към фотографията на дронове, който улеснява правенето на зашеметяващи снимки.

 

Smartphoto

 

HDR панорама

За потребители, които търсят ултра широк епичен кадър за миниатюра в социалните медии, корица на статията или съдържателна ролка, Mavic Air 2 предлага най-модерния панорамен режим на DJI, който впечатлява с ярки цветове и детайли.

 

HDR панорама

 

стабилизация

Използвайки известната 3-осна гимнастична система на DJI, Mavic Air 2 ви осигурява кинематографична стабилизация дори във ветровита и нестабилна среда. Това означава, че можете да получите перфектни кадри, без значение колко взискателни могат да бъдат вашите снимки.

 


Кинокартини

FocusTrack е невероятно лесен за използване набор от интелигентни режими на снимане, който ви дава пълен контрол върху вашето кинематографично въздушно изживяване.

 

ActiveTrack 3.0

Ако търсите дрон, който ви следва наоколо по време на снимките, Mavic Air 2 може да направи това, като избягва препятствията, използвайки ActiveTrack 3.0 . Използвайки най-добрата технология за проследяване на DJI до момента, можете да идентифицирате обекта си, след като са се изгубили в сцена с висока скорост, като използвате алгоритми, за да предскажете позицията им. Подобрени са както избягването на препятствия, така и разпознаването на обекти.

 

activetrack 3.0

 

Spotlight 2.0

Този интелигентен полетен режим ви предлага безпроблемен начин да държите обекта си в центъра на кадъра, докато летите. Просто изберете предмета си и летете, това е толкова лесно!

 

Прожектор 2.0

 

POI 3.0

Точка на интересите 3.0 използва усъвършенствана технология за позициониране, за да създаде автоматизирана пътека на полета и фиксирана точка, по която Mavic Air 2 лети наоколо, поддържайки обекта си в центъра на кадъра. POI 3.0 може също да проследява обекти като хора, автомобили и лодки, като ви дава повече възможности за творческо кино.

 

POI 3.0 е актуализиран

 

8K хиперлапс

Това е отлична функция за създателите на съдържание, които желаят да трансформират страхотни кадри в професионални, кино сцени. Mavic Air 2 поставя време и движение в дланта на ръката ви, като ви позволява да покажете прехода от ден на нощ в един и същ кадър. 8K Hyperlapse е невероятен начин да изследвате творческия си разказ, просто изберете мястото за снимане и приложението ще създаде автоматизирана сцена за секунди! Не е необходимо последното редактиране и възможностите са безкрайни с четири различни режима на хиперлапс, от които да избирате.

 

8k хиперлапс актуализиран

 

QuickShots

Всеки създател на съдържание мечтае за кадри, които ще запалят емисията им в социалните медии. Само с няколко докосвания QuickShots ви дава зашеметяващи полетни последователности, които разгръщат творческия ви потенциал. Шаблоните за история извеждат всичко на следващото ниво с музика, специални ефекти и филтри. И благодарение на добавената електронна стабилизация на изображенията, QuickShots на Mavic Air 2 са по-гладки и по-впечатляващи от всякога.

 

QuickShots

 


Изпълнение и безопасност на полета

Mavic Air 2 комбинира безопасен полет с впечатляващи полетни показатели, като ви дава увереността да завладеете небето.

OcuSync 2.0

Новото поколение OcuSync 2.0 предлага видео предаване на разстояние до 10 км, както и предоставя 1080p FHD резолюция на живо директно от дрона. 1080p livestream може директно да се редактира в приложението и да се споделя в социалните медии. Има също така намалена смущения поради различни честотни ленти, по-плавно предаване на изображение с H.265 кодиране и по-добра производителност на сигнала в сравнение с предишните версии.

 

OcuSync 2.0

 

Сензорi за препятствия

За най-доброто полетно изживяване Mavic Air 2 има сензори за напред, назад и надолу. В допълнение към това, спомагателната светлина подобрява зрението и безопасността при лоши условия на осветление и ви помага да кацате безопасно. 

 

Разширени пилотни системи за помощ (APAS) 3.0

APAS разполага с усъвършенствана технология за картографиране за надеждно избягване на препятствия в сложни сценарии. Избягването на препятствия е най-доброто, което DJI предлага в момента на всеки от дроновете им, като дава по-сигурно полетно изживяване, където и да сте.

 

Двучестотен полет

Mavic Air 2 е създаден за всяко приключение. За да подобри анти-смущения в различни среди за снимане, 2.4 / 5.8GHz двучестотна комуникация автоматично се настройва към канал с най-малко смущения в реално време по време на полет.

 

Живот на батерията

Благодарение на подобрена задвижваща система, Mavic Air 2 предлага до 34 минути живот на батерията, така че вече не е нужно да бързате, за да постигнете перфектния кадър. Mavic Air 2 предлага по-дълъг живот на батерията от Mavic Air, което означава, че можете да летите по-дълго и да разширите творческия си потенциал.

 


DJI Fly App

Приложението DJI Fly предлага невероятно прост потребителски интерфейс за създателите на съдържание. Можете да получите достъп до настройките на камерата, разширените функции и креативните шаблони, които ви помагат да улавяте и споделяте кинематографични шедьоври. 

 

Приложение DJI Fly


аксесоари

Аксесоарите Mavic Air 2 засилват креативността при всеки потребител.

 

Дистанционно

Дистанционният контролер разполага с подобрен живот на батерията и ергономичен дизайн за максимален комфорт, когато снимате. Можете лесно да прикачите различни смартфони, като използвате новата скоба, а интегрираните антени предлагат най-доброто възможно полетно изживяване.

 

Дистанционен контролер Mavic Air 2

 

ND филтри

Mavic Air 2 се предлага с два ND филтри, които ви позволяват да контролирате експозицията за перфектния кадър. Комплектът ND 16/64/256 може да бъде закупен като част от Fly More Combo и е чудесен за регулиране на скоростта на затвора при условия на силно осветление, докато комплектът ND 4/8/32 е идеален за заснемане на ярки изображения с ниски ISO стойности.

 

ND филтри


Up Your Game

Създателите на съдържание, потребителите на социални медии и фотографите от въздуха ще бъдат възхитени от Mavic Air 2. В сравнение с предшественика си, Mavic Air 2 се отличава с подобрена система за предаване , време за полет и други, извеждайки вашата творческа работа на следващото ниво. И така, сега, когато разгърнахте приключението си, е време да надградите играта си!

 

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

 

DJI

DJI произвеждат най-добрите и професионални дронове от висок клас. Дроновете им се използват за професионално фото и видео заснемане, 3D картографиране и много други.
DJI Mavic Air 2
Тегло 570 грама
Размери
 • Сгънат: 180(Д) × 97(Ш) × 84(В) мм
 • Разгънат: 183(Д) × 253(Ш) × 77(В) мм
Диагонал 302 мм
Максимална скорост при издигане
 • 4 м/с (S-режим)
 • 4 м/с (N-режим)
Максимална скорост при спускане
 • 3 м/с (S-режим)
 • 3 м/с (N-режим)
 • 5 м/с (S-режим при рязко спускане)
 • 3 м/с (всички режими при височина над 4500 метра)
Максимална полетна височина (над морското равнище) 5000 метра
Максимално полетно време (без вятър) 34 минути
Максимално време на кръжене (без вятър) 33 минути
Максимален обхват на полета 18.5 км
Максимална скорост на летене (по хоризонтал)
 • 19 м/с (S-режим)
 • 12 м/с (N-режим)
 • 5 м/с (T-режим)
Максимална устройчивост на вятъра 8.5-10.5 м/с (Степен 5)
Максимален ъгъл на завъртане
 • 35° (S-режим)
 • 20° (N-режим)*

*35° при силни ветрове

Максимална ъглова скорост
 • 250°/s (S-режим)
 • 250°/s (N-режим)
Работна температура 0° до 40°C (32° до 104°F)
Работна честота
 • 2.400 – 2.4835 GHz
 • 5.725 – 5.850 GHz
EIRP
 • 2.400 – 2.4835 GHz:
  • FCC: ≤26 dBm
  • CE: ≤20 dBm
  • SRRC: ≤20 dBm
  • MIC: ≤20 dBm
 • 5.725 – 5.850 GHz
  • FCC: ≤26 dBm
  • CE: ≤14 dBm
  • SRRC: ≤26 dBm
Обхват на точността за кръжене
 • Вертикална:
  • ±0.1 м (с Vision позициониране)
  • ±0.5 м (с GPS позициониране)
 • Хоризонтална:
  • ±0.1 м (с Vision позициониране)
  • ±1.5 м (с GPS позициониране)
Пропелери
 • Quick release (лесно освобождаващи се)
 • Нисък шум при полет
 • Сгъващи се
Рамене Сгъващи се
Сателитна система за позициониране GPS + GLONASS
Компас Единичен компас
IMU Единичен IMU
Вътрешна памет 8 GB
Батерия
Капацитет 3500 mAh
Напрежение 11.55 V
Максимално напрежение при зареждане 13.2 V
Тип батерия LiPo 3S
Мощност 40.42 Wh
Тегло 198 грама
Температура при зареждане 5° до 40°C (41° до 104°F)
Максимална мощност при зареждане 38 W
Камера
Сензор
 • 1/2″ CMOS
 • Ефективни пиксели: 12 MP и 48 MP
Обектив
 • FOV: 84°
 • Еквивалентно фокусно разстояние: 24 мм
 • Апертура: f/2.8
 • Обхват на заснемане: 1 м до ∞
ISO
 • Видео:
  • 100-6400
 • Снимки (12 MP):
  • 100-3200 (автоматично)
  • 100-6400 (ръчно)
 • Снимки (48 MP):
  • 100-1600 (автоматично)
  • 100-3200 (ръчно)
Максимална резолюция на изображенията 48MP 8000×6000 пиксела
Режими на снимане
 • Единичен кадър: 12MP и 48MP
 • Burst: 12MP, 3/5/7 кадъра
 • Автоматично задаване на експозицията (AEB): 12MP, 3/5 кадъра в 0.7EV Bias
 • Timed: 12MP 2/3/5/7/10/15/20/30/60 секунди
 • SmartPhoto: Scene Recognition, HyperLight и HDR
 • HDR панорама:
  • Вертикална (3×1): 3328×8000 пиксела (Широчина×Височина)
  • Широкоъгълна (3×3): 8000×6144 pixels (Широчина×Височина)
  • 180° панорама (3×7): 8192×3500 pixels (Широчина×Височина)
  • Сферична (3×8+1): 8192×4096 pixels (Широчина×Височина)
Формат на снимките JPEG/DNG (RAW)
Видео резолюция
 • 4K Ultra HD: 3840×2160 24/25/30/48/50/60 fps
 • 2.7K: 2688×1512 24/25/30/48/50/60 fps
 • FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/120/240 fps
 • 4K Ultra HD HDR: 3840×2160 24/25/30 fps
 • 2.7K HDR: 2688×1512 24/25/30 fps
 • FHD HDR: 1920×1080 24/25/30 fps
Цветни профили D-Cinelike, Normal
Формат на видео MP4/MOV (H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC)
Максимален Bitrate 120 Mbps
Поддържани SD карти Поддържа microSD карти с капацитет до 256GB
Поддържани файлови системи FAT32 и exFAT
Zoom (Приближение) НЕ е налично
Стойка
Стабилизация 3-осна (tilt, roll, pan)
Механичен обхват
 • Tilt: -135° до 45°
 • Roll: -45° до 45°
 • Pan: -100° до 100°
Контролируем обхват
 • Tilt:
  • -90° до 0° (по подразбиране)
  • -90° до 24° (разширен)
Максимална скорост на управление (накланяне) 100°/s
Ъглов вибрационен обхват ±0.01°
Vision система
Предна
 • Диапазон на точност при измерване: 0.35-22.0 м
 • Обхват на засичане: 0.35 до 44 м
 • Ефективна скорост на засичане: 12 м/с
 • Field of View (FOV):
  • 71° (хоризонално)
  • 56° (вертикално)
Задна
 • Диапазон на точност при измерване: 0.37-23.6 м
 • Обхват на засичане: 0.37-47.2 м
 • Ефективна скорост на засичане: 12 m/s
 • Field of View (FOV):
  • 44° (хоризонално)
  • 57° (вертикално)
Налични долни сензори Двойни Vision сензори + Сензори за полетно време (ToF)
Долна
 • Обхват за измерване на ToF: 0.1-8 м
 • Обхват на кръжене: 0.5-30 м
 • Обхват на Vision сензори за кръжене: 0.5-60 м
Лява/Дясна Няма
Помощна светлина (отдолу) Единична LED светлина
Безопасност
Система за преодоляване на препятствията Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0
Видео предаване
Видео предаване
 • OcuSync 2.0
  • 2.4 GHz/5.8 GHz (автоматично превключване)
Максимален обхват на предаване
 • 10 км (FCC)
 • 6 км (CE)
 • 6 км (SRRC)
 • 6 км (MIC)
Качество при предаване на живо
Латентност (в зависимост от условията на околната среда и мобилното устройство) 120-130 ms
Формат за кодиране на видео предаването H.265
Максимален bitrate при предаване на живо 12 Mbps
Работна честота
 • 2.400-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Дистанционно управление
Система за предаване OcuSync 2.0
Поддържан тип USB портове
 • Lightning
 • Micro USB (Type-B)
 • USB Type-C
Поддържан размер мобилни устройства 180×86×10 мм (височина х ширина х дебелина)
Работна температура 0° до 40°C (32° до 104°F)
EIRP
 • 2.400 – 2.4835
  • FCC: ≤26 dBm
  • CE: ≤20 dBm
  • SRRC: ≤20 dBm
  • MIC: ≤20 dBm
 • 5.725 – 5.850 GHz
  • FCC: ≤26 dBm
  • CE: ≤14 dBm
  • SRRC: ≤26 dBm
Вход за зареждане 100-240 V, 50/60 Hz, 1.3 A
Изход за зареждане
 • Порт за зареждане: 13.2 V⎓2.82 A
 • USB порт: 5 V⎓2 A
Напрежение 13.2 V
Мощност 38 W
Работен ток/напрежение
 • Дрон Mavic Air 2 × 1
 • Дистанционен контролер × 1
 • Интелигентна полетна батерия × 1
 • Витла с нисък шум × 3 (двойки)
 • RC кабел (USB-C конектор) × 1
 • RC кабел (Lightning) × 1
 • RC кабел (стандартен Micro-USB конектор) × 1
 • Контролни стикове × 1 (чифт)
 • Протектор на камерата × 1
 • Зарядно за батерията × 1
 • AC кабел за захранване × 1
 • USB 3.0 Type-C × 1

Базирана на 0 отзива

0.0 общо
0
0
0
0
0

Напиши пръв отзив за “Дрон DJI Mavic Air 2”

Все още няма отзиви!

КОЛИЧКА

close