-8%
,

DJI Tello Boost Combo

(1 клиентски отзив)

🔵 5MP камера с която да правите най-добрите селфита

🔵 Интелигентно управление от смартфон за да е пълно забавлението

🔵 Обхват до 100м.

🔵 Протектори за перките за да пртедпазите дрона от удари

🔵 Стабилен полет – чувствайте се уверени докато летите
banner

Производител:DJI
Наличност:

Изчерпан

299.00 лв. 325.00 лв.

Изчерпан

Дрон DJI Tello Boost Combo

Полетите са по-лесни отвсякога с дронът DJI Tello! Просто си извадете мобилното устройство и излетете по всяко време. Приложението, с което се управлява дронът, е лесно за навигиране и осигурява прецизен контрол и невероятни полети. DJI Tello е с две антени, които правят видеопредаването прецизно и висококачествено, погледнете заобикалящата ви среда под съвсем различен ъгъл. С полетно време приблизително 13 минути и обхват до 100 метра можете да улавяте перфектните кадри.

 

Drones.bg DJI Tello Boost Combo

Производителите искали да създадат най-забавния дрон някога и така се появил DJI Tello: впечатляващ малък дрон за деца и възрастни, с цел да научи консуматорите какво е да имаш дрон. Уверете се колко забавни могат да са полетите с дрона DJI Tello.

Drones.bg DJI Tello Boost ComboDrones.bg DJI Tello Boost Combo
Без значение дали сте в парка, офиса или вкъщи, по всяко време можете да излетите и да разгледате средата около вас от съвсем различна перспектива. Двете антени на DJI Tello правят видеопредаването по-стабилно, а високият капацитет на батерията осигурява дълги полети.
Фантастични свойства за безкрайно забавление
Благодарение на всичките технологии, с които дронът DJI Tello пристига, например дистанционно управление от DJI, можете да правите невероятни номера с едно докосване.

Throw & Go
Дронът излите след като просто го хвърлите във въздуха.
8D Лупинги
С докосване на екрана правите страхотни въздушни номера.
Bounce Режим
Дронът лети нагоре-надолу в ръката ви автоматично.

Drones.bg DJI Tello Boost Combo
Оборудван с висококачествен процесор за обработка на изображения, DJI Tello улавя невероятни кадри. Дори и да не знаете как да пилотирате можете да заснемате на професинално ниво използвайки EZ Shots и да го споделяте в социалните мрежи.
Drones.bg DJI Tello Boost ComboDrones.bg DJI Tello Boost Combo

Теглото на дронът DJI Tello е малко, но много издръжливо. В комбинация със софтуерните и хардуерни защити винаги можете да летите смело.
Програмирането е по-забавно отвсякога!
Специално изработен за DJI Tello, Tello Edu е мобилно приложение за програмиране, което поддържа Scratch. Пилотите могат да дават команди на дрона да изпълнява определени движения, комбинирайки блокчета кодове на мобилното си устройство. Приложението също предлага усъвършенстване на програмните умения посредством игри. Преоткрийте забалвнието в програмирането!
*Някои от нивата на игрите се заплащат допълнително.

Учете се и Създавайте

Забавата е изключително важна част от ученето, затова дронът DJI Tello е програмируем със Scratch, MIT система за кодиране, която позволява на деца и юноши да усвоят базисни умения в сферата на програмирането по забавен начин. Ако сте по-напреднал потребител можете да програмирате софтуерни приложения за DJI Tello използвайки SDK на дрона.
Drones.bg DJI Tello Boost Combo
Drones.bg DJI Tello Boost ComboDrones.bg DJI Tello Boost Combo

 

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

Код: DR79120 Категории: , Етикет:

DJI

DJI произвеждат най-добрите и професионални дронове от висок клас. Дроновете им се използват за професионално фото и видео заснемане, 3D картографиране и много други.

1 х Дрон Tello
1 x Хъб за зареждане на 3 батерии
2 х Комплекта перки
4 х Предпазители за перки
3 х Батерия

Базирана на 1 отзив

4.0 общо
0
1
0
0
0

Добави отзив

  1. Тихомир

    Много добро дронче за начинаещи и търсещи просто забавление.✌️😁

    Тихомир

КОЛИЧКА

close