Dark Light
-17%
,

Дрон с камера SYMA Z3

🔵 Сгъваем дрон с камера и барометър

🔵 Перфектна стабилизация благодарение на вградената оптична стабилизация

🔵 Високо качество и издръжливост

🔵 Предаване на камерата в реално време на смартфон

banner

Производител:Syma
Наличност:

Изчерпан

189.99 лв. 229.00 лв.🚚 Безплатна доставка!

Изчерпан

Дрон с камера SYMA Z3

Сгъваем дрон с камера и барометър Syma Z3

Компактният Syma Z3 е чудесен избор за всеки фен на дроновете. Той има функция за оптично позициониране и функция за поддържане на височина. 720P камера и система за предаване на изображение WIFI в реално време ви позволяват да правите невероятни висококачествени снимки от въздуха. Можете да го контролирате и само от приложението. Ниското тегло и способността да се сгъва го прави компактен дрон и се побира във всяка раница, чанта или дори джоб. Перфектен за пътуване, позволява ви да уловите всички важни за вас моменти от необичайна гледна точка.

 

Дрон с камера SYMA Z3

Високо качество и издръжливост

Гъвкавият, висококачествен и много издръжлив материал, го прави устойчив на падания и сблъсъци, както и на малки механични повреди, т.е. вдлъбнатини и драскотини. Също така работи добре на вятър. Благодарение на мощните светодиоди можете да използвате дрона на тъмно.
Дрон с камера SYMA Z3

Нови технологии

Можете да използвате много от наличните функции, например сгъваемото тяло на дрона, което прави дрона компактен или излитане и кацане с един бутон. Устройството има гравитационен сензор, предаване в реално време, Wi-Fi камера, барометър, превъртане на 360 °, както и полет по маршрут, определен в приложението.
Дрон с камера SYMA Z3

Перфектна стабилизация

Syma Z3 има система за стабилизация, която използва допълнителна камера, насочена надолу. В комбинация с останалите сензори осигурява стабилност по време на полет и лесно управление.
Дрон с камера SYMA Z3
Управлението на дрона е възможно с помощта на приложението SYMA FLY, достъпно на телефони с Android и iOS системи. Приложението позволява наблъдаване на камерата в реално време, запис на видео и правене на снимки, контролиране на дрона от стикове на дисплея, както и чрез накланяне на телефона или изчертаване на маршрут, по който дронът трябва да се движи.
Код: DR74850 Категории: ,

Syma

Syma е водещ лидер в производството на дронове, коли, хеликоптери от среден клас. Марката е утвърдена по-цял свят, като сега навлиза и у нас. Drones.bg е дистрибутор на марката за България.
модел Z3
размери Сгънат: 13,2 x 17,2 см; Разгънат: 32 x 32 cm
Максимален обхват на сигнала Прибл. 80 метра
батерия 850 mAh LiPo 3.7V
Време за полет Прибл. 8 минути
Захранване на контролера 4 x AA батерии (ПОДАРЪК ОТ DRONES.BG)
Syma Z3
контролер
батерия
зарядно
Резервни перки x4
Капачета за перките х4
Монтаж на телефон

Базирана на 0 отзива

0.0 обща оценка
0
0
0
0
0

Бъди първи и остави отзив за “Дрон с камера SYMA Z3”

Приемам Политика за поверителност

Все още няма отзиви

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника