Дрон SHRC H2 Locke 2K WIFI камера + кейс за пренасяне | Drones.bg
et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: [email protected]

Или звъннете: +359 876 99 61 67

Дрон SHRC H2 Locke 2K WIFI камера + кейс за пренасяне

Назад

Дрон SHRC H2 Locke 2K WIFI камера + кейс за пренасяне

WiFi FPV
Дронът има WIFI FPV камера, която предава картината на пилотът.
2K Широкоъгълна камера
Тази 2K HD широкоъгълна създава по- добри и красиви записи и по- ясни картини, също така притежава функция за заснемане с жестове.
Оптично позициониране
Дронът запазва текущата си позиция и височина благодарение на вградената камера, която е разположена от долната му страна.
Smart Follow
Дронът автоматично разпознава обекти от различни размери, и може динамично да следва движещия се обект.
Set-circle Fly
Натиснете set-circle бутона, дронът ще лети на 360 градуса около контролера.
Flight Path
С технологията flight path multi-point route control, може да бъде нарисуван маршрут на екрана на смартфона и дронът ще лети на текущата височина по посочения маршрут.
Battery Monitoring Функция
Интелигентен алгоритъм изчислява капацитета на батерията и позволява на пилотът да следи останалото време за полет в реално време.

 

  
МоделSHRC H2 Locke 2K
Тегло (с батерия и пропелери)80 гр.
Размери98 мм x 92,5 мм x 41 мм
Перки7,62 см
ФункцииRange Finder, барометър, LED, Vision система, WIFI 802.11n 2.4G, 720 Live View
Максимален обхват на полета100 м
Максимална скорост8 м/с
Максимално полетно време13 минути
Батерия1,1Ah / 3,8V
Камера2K
Снимки: 2560 X 1440P
Видео: 1280 X 720P
FOV110°
ВидеоHD720P30
ФорматJPG (снимки); MP4 (видео)

Какво получавате:
1 X SHRC H2 дрон
1 X Дистанционно управление
1 X Батерия
1 X Кейс за пренасяне
4 X Перки
4 X Предпазителие
1 X USB кабел
1 X Отвертка
1 X Стойка за смартфон
1 X Упътване за употреба
4 Х ААА батерии за дистанционното (ПОДАРЪК)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дрон SHRC H2 Locke 2K WIFI камера + кейс за пренасяне“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес или Спиди  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            [email protected]                      София, ул. "Казбек" №59