УПРАВЛЯЕМ РОБОТ SPHERO OLLIE DARKSIDE STAR WARS | Drones.bg
et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: [email protected]

Или звъннете: +359 876 99 61 67

УПРАВЛЯЕМ РОБОТ SPHERO OLLIE DARKSIDE STAR WARS

Назад

УПРАВЛЯЕМ РОБОТ SPHERO OLLIE DARKSIDE STAR WARS

 

Бърз е. Винаги готов  за забавления и луди каскади.

Това е Ollie Darkside робот – непрестанно търсещ екстремни преживявания, и пълен с енергия за каскади и забавления.

Darkside е – електрически звяр, с който можеш да изпълняваш трикове на всякакви терени и рампи. Той се активира от приложението на вашия телефон.

 

Електрически задвижван компютър

Darkside е електрически задвижван компютър с интелигентност на борда, който ви дава обратна връзка в реално време по трикове, движи се със скорост до 22.5 км/ч и се свързва незабавно с вашето устройство чрез Bluetooth SMART с диапазон до 30 метра.

Плюс това  е изработен от здравата пластмасова повърхност, която предпазва всички технологии вътре.

 

Програмирайте робота си

Приложението Sphero Edu дава възможност на всеки да програмира Darkside. Начертайте пътища, използвайте блокове Scratch или напишете свои собствени JavaScript текстови програми.

Приложението Ollie ви дава възможност да контролирате всичко за вашия робот – скорост, ускорение, управление и светещи LED цветове.

 

Персонализирайте външния му вид

Darkside се предлага с подвижни гуми и капаци, така че можете да персонализирате външния вид и шофиране. Включете off-road режим с гумите Nubby или ги свалете, за да се движите като уличен състезател.

Darkside идва с бонус набор от Turbo Tires и Flux Hubs, така че можете да персонализирате ефективността спрямо вашият стил на управление.

 

LED светлини

Darkside може да свети в много и различни цветове, които могат да се персонализират, когато се върти, скача или прави трикове с приложението.

Зареждането на Darkside става чрез USB.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Съвместимост – iOS и Android с приложението Ollie, Draw N’ Drive
  • Максимална скорост – 22.5 km/h (6m/s)
  • Издръжливо шаси от поликарбонат
  • LED светлини с различни цветове по избор
  • Бърза Bluetooth SMART връзка
  • Зареждане чрез USB (при пълен заряд може да издържи до 1 час постоянно каране)
  • Размери: 11cm x 8cm
  • Тегло: 240g

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „УПРАВЛЯЕМ РОБОТ SPHERO OLLIE DARKSIDE STAR WARS“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес или Спиди  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            [email protected]                      София, ул. "Казбек" №59