Dark Light

Дрон DJI Inspire2

🔵 Полетно време 25-27 мин. в зависимост от използваната камера

🔵 Обхват на дистанционното управление 3,5 км при честота 2,4 GHz и 2 км при 5,8 GHz

🔵 Максималната скорост, която може да развие дронът DJI Inspire 2 е 94 км/ч

🔵 Максималната резолюция при запис на видео е 5.2K

🔵 Обхватът на сензора, служещ за избягване на претятствия (Obstacle Sensing) е 0,7÷30м

🔵 Предаване на видео в реално време с 1080p
banner

Производител:DJI
Наличност:

Изчерпан

6,648.00 лв.

Изчерпан

Дрон DJI Inspire 2

Дрон DJI Inspire2

Отвъд границите на въображението

Най-новият представител от семейството на Inspire е вече тук! Квадрокоптерът DJI Inspire 2 значително надминава предшественика си Inspire 1. Втората версия на Inspire дава възможност за заснемане на 5,2K видео клипове във формати Cinema DNG RAW, Apple ProRes и други. Дронът ускорява от 0 до 80 км/ч за 4 секунди, а максималната скорост, която може да достигне е 94 км/ч. Спускането му е с 9 м/сек., което е невероятно постижение за дрон с подобни размери. Системата от две батерии позволява на дрона да остане във въздуха цели 27 мин. (с камерата X4S), а подгряващата система за батерии му позволява да лети при много ниски температури. Системата FlightAutonomy е разработена специално за DJI Inspire 2, като осигурява две направления за избягване на препятствия.

Дрон DJI Inspire2Устройство на дрона

Елегантната и олекотена конструкция на дрона DJI Inspire 2 е постигната чрез сплав от магнезий с алуминий. Квадрокоптерът разполага с Vision Sensing система, двуосна FPV камера, а върху него могат да бъдат монтирани различни модели триосни жироскопни стойки с вградена камера. За по-голяма сигурност по време на полет разработчиците на Inspire 2 са предвидили втора батерия, която ще се задейства в случай, че нивото на първата достигне критично ниски нива или се повреди, за да може дронът да се приземи безопасно. Подгряващата система, вградена в батерията, позволява на квадрокоптера DJI Inspire 2 да лети при много ниски температури, което до момента беше невъзможно.

Дрон DJI Inspire2Обработка на изображенията

Дронът DJI Inspire 2 дава възможност за заснемане на видео с резолюция 5.2K @ 4.2Gbps и 4K @ 100Mbps. Поддържаните от системата формати, в които можете да записвате видео са CinemaDNG и Apple ProRes, а кодеците, с които работи тя са H.265 и H.264. Създадените видео клипове могат да бъдат съхранени едновременно върху DJI CINESSD и microSD карта памет.

Дрон DJI Inspire2Дистанционно управление

Дистанционното управление разполага с вградена Lightbridge 2 технология и може да работи на честоти 2.4 GHz или 5.8 GHz. Системата работи на принципа Master-Slave, което означава, че може да има едно главно дистанционно управление, с което да управлявате дрона и няколко второстепенни за управление на камерата. Дистанционното разполага с HDMI и USB порт, а обхватът му достига 3,5 км.

Дрон DJI Inspire2Изображения с професионално качество

Квадрокоптерът DJI Inspire 2 разполага с изцяло обновена система за обработка на изображенията CineCore 2.0, която ще Ви предостави невероятната възможност да заснемате видео клипове с 5.2K* резолюция във формат CinemaDNG*, Apple ProRes* или друг. Системата CineCore 2.0 е вградена в носа на дрона и работи с всяка камера, свързана към допълнителния порт на стойката.

*За да използвате тези възможности на дрона е необходимо закупуването на допълнителен лицензен ключ.

Дрон DJI Inspire2Система за засичане и избягване на препятствия

Дронът DJI Inspire 2 разполага със сензори, засичащи препятствия на 30 м пред него, които му позволяват да лети безопасно със скорост 54 км/ч. Инфрачервените сензори, разположени в горната част на дрона, сканират за препятствия 5 м над него, за да лети безопасно на закрито. Системата е активна при нормален полет, при работа в RTH и всички интелигентни полетни режими. Сензорите са в основата на системата FlightAutonomy, която се грижи за безопасността на квадрокоптера по време на полет.

Дрон DJI Inspire2Spotlight Pro

Този режим позволява на пилота да заснема сложни, уникални по рода си кадри. При него се използват редица алгоритми, благодарение на които дронът започва да следи зададения обект, независимо в коя посока лети. В Quick Mode избирате обекта, който да бъде проследяван, а в Composition Mode освен субекта ще можете да изберете и позицията му. Когато субектът се позиционира на зададеното място трябва просто да докоснете бутона на екрана и проследяването ще започне. Камерата може да се завърта в желаната посока, за да създадете невероятни кадри. Spotlight Pro е активен във всички полетни режими, в това число ActiveTrack, TapFly, Waypoint и Point of Interest.

TapFly

Двуосната бордова FPV камера е предвидена за следене на полета и се използва при стартиране на режима TapFly. Само с едно докосване върху екрана на мобилното устройство ще зададете посоката за летене на дрона, за да можете да съсредоточите вниманието си върху управлението на камерата.

ActiveTrack

Режимът ActiveTrack позволява на квадрокоптера DJI Inspire 2 да разпознае и проследи редица обекти, в това число хора, велосипеди, автомобили или лодки. Профилите могат да се настройват в зависимост от избрания за проследяване обект, което означава, че ще получите по-голяма прецизност при употребата на този режим.

Дрон DJI Inspire2Smart Return to Home

Предната и долна системи за визуално позициониране позволяват на дрона DJI Inspire 2 да създаде карта на маршрута по време на полет. Ако сигналът се изгуби, а режимът Smart Return to Home е активиран, дронът ще се върне в точката на излитане по същия маршрут, по който е излетял. При повторното прихващане на сигнала, дронът ще продължи да се връща в права линия към точката на излитане. При завръщането си той използва основната си камера, за да засече потенциални препятствия на 200 м пред себе си, което му позволява да планира безопасен маршрут при завръщане. Свързването след загуба на връзка се осъществява по-бързо.

Дрон DJI Inspire2Master-Slave йерархия

Новата безжична технология за предаване на HD изображения изпраща видео сигнал от главното дистанционно управление към подчиненото, като те могат да се намират на разстояние 100 м едно от друго без загуба на качестото на сигнала.

Дрон DJI Inspire2Подобрена производителност по време на полет

Новата задвижваща система позволява на дрона DJI Inspire 2 да лети с максимална скорост от 94 км/ч, да се спуска с 9м/сек и да се издига с 6м/сек. Ускорява от 0 до 80 км/ч само за 4 секунди, а максималният ъгъл на летене е 40˚.

Двете дистанционни управления са грижливо настроени, за да бъде управлението на дрона по-прецизно и лесно. Благодарение на новата си задвижваща система, дронът може да лети на 2500-5000 м над морското равнище (с помощта на допълнителните подобрени пропелери).

Интелигентните батерии с вградена подгряваща система позволяват на квадрокоптера да лети при екстремно ниски температури (-20˚C), което до момента беше невъзможно.

Дрон DJI Inspire2По-голяма надеждност по време на полет

Надеждността на квадрокоптера DJI Inspire 2 е подобрена два пъти благодарение на вградените IMU модул и барометър. Интелигентната система за управление на полета следи системата за сигурност, предоставяйки достоверна информация за полета.

Новата система за засичане на препятствия намалява риска от сблъсък на квадрокоптера DJI Inspire 2. Благодарение на нея дронът ще може да заобиколи изпречилите се на пътя му прегради.

Системата от две батерии позволява на DJI Inspire 2 да се приземи безопасно, дори в случай, че възникне проблем с една от батериите. В тази ситуация втората батерия ще се задейства и ще осигури достатъчно заряд за безопасното приземяване на дрона.

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

Код: DR74777 Категория: Етикети: ,

DJI

DJI произвеждат най-добрите и професионални дронове от висок клас. Дроновете им се използват за професионално фото и видео заснемане, 3D картографиране и много други.

ДРОН

Тегло 3290 g, с две батерии, без камера и стойка
Диагонал, без пропелери 605 mm, в режим за кацане)
Макс. тегло при излитане 4000g
Макс. надморска височина при излитане 2500 m; 5000 m със специални пропелери
Макс. полетно време Приблизително 27 min (със Zenmuse X4S)
Макс. ъгъл на летене P-mode: 35° (с активирана преднаVision система: 25°); A-mode: 35°; S-mode: 40°
Макс. скорост на издигане P-mode / A-mode: 5 m/s; S-mode: 6 m/s
Макс. скорост на снишаване Вертикална: 4 m/s;
Макс. скорост 94 kph
GPS точност при кръжене Вертикална: ±0.5 m или ±0.1 m с активирана Vision система, Хоризонтална: ±1.5 m или ±0.3 m с активирана Vision система
Работна температура -10° до 40° C

Долна Vision система

Скорост <10 m/s at height of 2 m
Максимална височина <10 m
Работен обхват <10 m
Работна среда Повърхности с отчетлива шарка и добра осветеност (> 15 lux)
Обхват на ултразвуковия сензор 10-500 cm
Работна среда на ултразвуковия сензор Неабсорбиращ материал, твърда повърхност (килими и мокети понижават ефективността на системата)

Горен инфрачервен сензор

Обхват 0-5 m
FOV ±5°
Работна среда Големи, неотразяващи обекти

Зарядно (Модел: IN2C180)

Изходно напрежение 26.1 V
Мощност 180 W

Хъб за зареждане (Модел: IN2CH)

Захранващо напрежение 26.1 V
Ток 6.9 A

Стабилизираща стойка

Обхват на вибрациите ±0.01°
Обхват на управление Pitch: -130° to +40°; Roll: ±20°; Pan: ±320°
Макс. скорост на управление Pitch: 90°/s; Roll: 90°/s; Pan: 90°/s

Предна Vision система

Обхват 0.7-30 m
FOV Хоризонтала: 60°; Вертикала: 54°
Работна среда Повърхности с отчетлива шарка и добра осветеност (> 15 lux)

Дистанционно управление

Работна честота 2.400-2.483 GHz; 5.725-5.850 GHz
Максимален обхват 2.4 GHz: 7 km (FCC); 3.5 km (CE); 4 km (SRRC)
Максимален обхват 5.8 GHz: 7 km (FCC); 2 km (CE); 5 km (SRRC)
EIRP 2.4 GHz: 26 dBm (FCC); 17 dBm (CE); 20 dBm (SRRC) 5.8 GHz: 28 dBm (FCC); 14 dBm (CE); 20 dBm (SRRC)
Батерия 6000mAh 2S LiPo
Мощност 9 W (Не е зарядно за телефон)
USB захранване iOS: 1 A @ 5.2 V (Max); Android: 1.5 A @ 5.2 V (Max)
Работна температура -10° to 40° C

Интелигентна батерия (Модел: TB50)

Капацитет 4280 mAh
Напрежение 22.8 V
Вид LiPo 6S
Мощност 97.58 Wh
Тегло 515 g
Температура на зареждане 5° to 40° C
Работна температура -10° to 40° C
Максимална можност на зареждане 180 W

1 x Квадрокоптер DJI Inspire 2
1 x Дистанционно управление
8 x Пропелери
2 x Интелигентни батерии
1 x Зарядно за интелигентни батерии
1 x Хъб за зареждане на батерии
1 x Захранващ кабел
1 x USB кабел мъжко – мъжко
1 x 16GB microSD карта памет
1 x Планка за калибриране на Vision системата
3 x Aнтивибрационни уплътнения
1 x Скоби за монтаж на пропелерите
1 x Кутия за пренасяне
4 x Изолиращи лепенки за интелигентна батерия
1 x Ръководство за употреба

Базирана на 0 отзива

0.0 обща оценка
0
0
0
0
0

Бъди първи и остави отзив за “Дрон DJI Inspire2”

Все още няма отзиви

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Също може да ви хареса…

 • ,

  Дрон DJI Mavic 2 Enterprise Dual

  Изчерпан

  0 out of 5
  (0)

  🔵  C двoйнa ĸaмepa – тepмaлнa и 4К Ultrа НD ĸaмepa

  🔵 Bгpaдeн paдиoмeтpичeн тepмaлeн ceнзop FLІR

  🔵 Peгyлиpyeми пapaмeтpи зa излъчвaщи и oтpaзявaщи пoвъpxнocти

  🔵 Mнoжecтвo peжими нa paбoтa: FLІR МЅХ®, Іnfrаrеd и Vіѕіblе

  🔵 ОсuЅуnс 2.0 тexнoлoгия зa пpeдaвaнe нa видeo

  🔵 Bъзмoжнocт зa мoнтaж нa мoдyлни aĸcecoapи

  🔵 Зaщитa c пapoлa

  🔵 DЈІ АіrЅеnѕе тexнoлoгия

  SKU: DR74784
 • Дрон DJI Phantom 4 RTK SE

  Налично

  0 out of 5
  (0)

  🔵 Максамилна скорост -50 км/ч (P-mode) 58 км/ч (A-mode)

  🔵 Максимално летателно време – Приблизително 30 минути

  🔵 Работна температура – 0° до 40℃

  🔵 Работен обхват – 0 – 10 m

  🔵 Матрица – 1″ CMOS; Ефективни пиксели: 20M

  🔵 Поддържани SD карти – MicroSD, макс.капацитет: 128GB, клас 10 или UHS-1 ≥ 15 MB/s

  • RTK модул;
  • 1-инчов CMOS сензор;
  • Приложение GS RTK;
  • TimeSync;
  • OcuSync технология;
  • Мобилна станция DJI D-RTK 2 (опционално).

  banner

  SKU: DR74813
 • Дрон DJI Inspire2 + камера DJI Zenmuse X5S

  Изчерпан

  0 out of 5
  (0)

  🔵 Полетно време 25-27 мин. в зависимост от използваната камера

  🔵 Обхват на дистанционното управление 3,5 км при честота 2,4 GHz и 2 км при 5,8 GHz

  🔵 Максималната скорост, която може да развие дронът DJI Inspire 2 е 94 км/ч

  🔵 Максималната резолюция при запис на видео е 5.2K

  🔵 Обхватът на сензора, служещ за избягване на претятствия (Obstacle Sensing) е 0,7÷30м

  🔵 Предаване на видео в реално време с 1080p
  banner

  SKU: DR74778
 • Дрон DJI P4 Multispectral

  Налично

  0 out of 5
  (0)

  🔵 Наблюдение и инспекция на околната среда

  🔵 Ново начало за интелигентните аграрни мисии: Планирайте полети, Събирайте данни, Анализирайте наличните данни, Действайте според снетите данни

  🔵 Наблюдавайте едновременно и двата видео потока – RGB и NDVI

  🔵 Прецизност с точност до сантиметър

  🔵 Вграден спектрален слънчев сензор за по-точни резултати

  🔵 Надникнете под повърхността

  🔵 Бъдете наясно със здравето на своите култури във всеки един момент

  SKU: DR74819
 • Мобилна станция DJI D-RTK 2

  Налично

  0 out of 5
  (0)
  • Πoддъжĸa нa paзлични cигнaли: GРЅ, GLОNАЅЅ, Веіdоu, GАLІLЕО;
  • Дифepeнциpaни дaнни в peaлнo вpeмe;
  • Bъзмoжнocт зa eднoвpeмeннo cвъpзвaнe нa дo 5 диcтaнциoнни yпpaвлeния;
  • Hивo нa зaщитa ІР67;
  • Kapбoнoв ĸopпyc.

  B ĸyтиятa:

  • D-RТК 2 ĸopпyc – 1 бpoй;
  • Удължaвaщ ce пpът – 1 бpoй;
  • Πocтaвĸa зa мoбилнo ycтpoйcтвo – 1 бpoй;
  • Xъб зa зapeждaнe – 1 бpoй;
  • Интeлигeнтнa бaтepия (WВ37) – 2 бpoя;
  • Kyтия зa cъxpaнeниe нa бaтepия – 1 бpoй;
  • АС Зaxpaнвaщ aдaптep – 1 бpoй;
  • АС Зaxpaнвaщ ĸaбeл – 1 бpoй;
  • МG Зaxpaнвaщ ĸaбeл – 1 бpoй;
  • LАN ĸaбeл – 1 бpoй;
  • UЅВ-С ĸaбeл – 1 бpoй;
  • UЅВ-С ОТG ĸaбeл – 1 бpoй;
  • Шecтoгpaм – 1 бpoй;
  • Лeнтa зa зaxвaщaнe нa бaтepиятa – 1 бpoй;
  • Kapaбинep – 1 бpoй;
  • МG-12000Р ХТ90 ĸoнeĸтop – 1 бpoй;
  • Cтaтив – 1 бpoй;
  • Зaxpaнвaщ aдaптep ІІ – 1 бpoй.
  SKU: DR79029

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника