Dark Light
, ,

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

🔵 Многоспектърна система за изображения

🔵 NDVI на живо

🔵 RTK модул

🔵 TimeSync

🔵 Характеристики на Мобилна станция DJI D-RTK 2

🔵 Поддъжка на различни сигнали: GPS, GLONASS, Beidou, GALILEO

🔵 Диференцирани данни в реално време

🔵 Възможност за едновременно свързване на до 5 дистанционни управления

🔵 Ниво на защита IP67

🔵 Карбонов корпус

Производител:DJI
Наличност:

Налично

17,800.00 лв.🚚 Безплатна доставка!

Налично

Печелите 17 800 Точки от този продукт!
0.00 лв.
 • Общо: 0.00 лв.
на 12 вноски по 1648.94 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
купи на изплащане
12 x 1661.33 лв.

Интелигентно обследване на агрокултури

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

Вече имате възможността да събирате информация за посевите си по прецизен и точен начин. Това е възможно благодарение на Phantom 4 Multispectral – прецизен дрон от ново поколение, който има вградена мултиспектърна система за изображения, създадена и предназначена за мисии от аграрен характер, мониторинг на околната среда и т.н.

Бъдете наясно със здравето на своите култури във всеки един момент

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

Дронът Phantom 4 Multispectral интегрира процеса по събиране на данни, даващи представа за здравето на растителните култури. Създадена на базата на Phantom 4, тази платформа разполага със същите мощни оперативни стандарти, с които е известна навсякъде по света. В това число се включват и максималното полетно време от 27 минути и до 7км1 обхват на предаване със системата OcuSync.

Надникнете под повърхността

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

Колекцията от снимки на аграрни площи е по-опростена и по-ефикасна от всякога. Това се получава благодарение на вградената стабилизираща система за изображения, която събира достатъчно изчерпателни пакети от данни директно от местоположението. Достъпвайте информацията, която се събира от общо 6 камери – 1 RGB камера и мултиспектърна система от 5 камери, обхващаща дължината на вълните в синия, зеления, червения, Red Edge и Near Infrared спектър – всичките с 2 MP резолюция, глобален затвор и 3-осна стабилизация.

Вграден спектрален слънчев сензор за по-точни резултати

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

Вграденият спектрален слънчев сензор, разположен върху горната част на дрона, улавя слънчевата радиация, като увеличава точността при събирането на данни през различните етапи от деня. Когато тези данни се комбинират с вече обработените, информацията помага да се постигнат най-точните NDVI резултати.

Значимата информация – винаги на ваше разположение

Наблюдавайте едновременно и двата видео потока – RGB и NDVI

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

За един професионалист, който желае да знае повече, RGB спектъра не е достатъчен. Превключвайки между NDVI и RGB видео потока на живо може да се осъществи внезапна визуализация, там където трябва да се обърне внимание. Така може да се вземе бързо и адекватно решение за действие.

Прецизност с точност до сантиметър

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

Получавайте точни данни за позиционирането в реално време от изображенията, уловени с 6-те камери и системата TimeSync на DJI, осигуряваща прецизни измервания с точност до сантиметър. Системата TimeSync непрекъснато синхронизира полетния контролер, RGB камерите, NB камерите и RTK модула. Така данните за позиционирането се фиксират към центъра на CMOS сензорите. По този начин е сигурно, че всяка една снимка ползва най-точните метаданни. Всички камери минават през внимателен и стриктен процес на калибриране, където радиалните и тангенциалните изкривявания на лещите са измерени. Събраните параметри на изкривяване на лещите се запаметяват в метаданните на всяка снимка, като позволява на софтуер за пособработка да се настройва уникално за всеки потребител.

Съвместимост между мобилната станция D-RTK 2 и NTRIP

Може да повишите точността на RTK позиционирането без наличие на интернет връзка като свържете дрона Phantom 4 Multispectral към мобилната станция D-RTK 2 с високопрецизен GNSS приемник и NTRIP (Мрежов пренос на RTCM чрез IP)2 или да съхранявате данните от сателитното наблюдение, като те могат да бъдат използвани за следобработваща кинематика (PPK).

Ново начало за интелигентните аграрни мисии

Планирайте полети

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

Планирайте полети, извършвайте автоматизирани мисии и управлявайте полетните данни, използвайки DJI Ground Station Pro (DJI GS Pro) – водещото iOS приложение на DJI за планиране на полети.

Събирайте данни

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

Използвайки дрон Phantom 4 Multispectral лесно и ефикасно ще събирате мултиспектърни снимки от големи площи и ще разполагате с изглед на проблемните зони.

Анализирайте наличните данни

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

По лесен начин може да достъпвате и обработвате данни, добавяйки специфични параметри и показатели за растителната култура, за постигане на желаната информация спрямо здравето на посева.

Действайте според снетите данни

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

Приложете планираните операции за терени, които се нуждаят от внимание чрез точна информация, взета от дрона.

Приложения

Прецизна агрокултура

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

През всичките сезони на вегетация, мултиспектърните изображения могат да помогнат на професионалистите като предоставят информация отвъд електромагнитния спектър, който е невидим за човешкото око. Имайки достъп до тази информация и получените в последствие данни за индекса на растителност като NDRE и NDVI, фермерите могат да вземат навременни и информирани решения относно обработката на растителните културите, намаляването на разходи, спестяване на ресурсите и увеличаване на добивите на реколта.

Наблюдение и инспекция на околната среда

Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

Рутинните инспекции на растенията, могат да бъдат направени по-интелигентни и по-ефективни с употребата на дрон Phantom 4 Multispectral. Използвайте ефективните многоспектрални данни за наблюдение на здравето на горите, измерване на биомаса, картографиране на бреговите линии или управление на крайбрежната растителност, като същевременно защитавате местообитанията и екосистемите.

 1. Безпрепятствено, без смущения, при съвместимост с FCC. Максималния обхват зависи от силата и устойчивостта на радиовръзката. Винаги пилотирайте дрона при добра зрителна линия, освен ако не е позволено друго.
 2. За да е свържете с NTRIP, използвайте iPad, който има връзка с интернет, с SDK дистанционно управление.

  Мобилна станция DJI D-RTK 2 с високопрецизен GNSS приемник

  Мобилната станция D-RTK 2 е обновеният и високопрецизен GNSS приемник на DJI, поддържащ всички големи глобални сателитно-навигационни системи и предоставящ корекции в реално време, генериращи информация за позициониране с точност до сантиметър.

  Позициониране с точност до сантиметър

  Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

  Мобилната станция D-RTK 2 поддържа изцяло съответните сигнали: GPS, GLONASS, Beidou и GALILEO. Бърза и лесна за настройване, мобилната станция D-RTK 2 предоставя диференцирана информация за дронове в реално време, като целта е да се постигне позициониране, даващо точност до сантиметър. Вградената високочестотна антена гарантира по-добро приемане на сигнала от повече сателити, дори и когато има налични смущения.

  Останете свързани за всяка една мисия

  Мобилната станция поддържа комуникация чрез 4G, OcuSync, WiFi и LAN, осигурявайки стабилна и непрекъсната поточност на информация, независимо от приложението. До 5 дистанционни управления* могат да бъдат едновременно свързани към D-RTK 2. Това прави координираните операции с няколко дрона лесни за изпълнение.
  *MG-1P и Phantom 4 RTK стандартни дистанционни управления.

  Здравина, на която можете да се доверите

  Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo

  Включвайки ниво на защита IP67 и олекотения корпус от карбонви нишки, мобиланта станция D-RTK 2 е лесно-преносима и готова за всякакви мисии, без значение от тяхната трудност. Вградените IMU наблюдават движенията и калибрират сензорите за наклон, известявайки пилота за всякакви нередности по време на мисията, като така рискове се намаляват до минимум.

  Подходящото решение

 3. Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 ComboМобилната станция D-RTK 2 е съвместима с Дрон DJI Phantom 4 Multispectral. Тя може да бъде използвана и като непрекъснато работеща референтна станция (CORS), предоставяйки информация за позициониране с висока прецизност в обхвата на базовата станция, правейки я идеално устройство за проследяване, въздушна инспекция, агрокултурата или за всякакви други приложения.

DJI

DJI произвеждат най-добрите и професионални дронове от висок клас. Дроновете им се използват за професионално фото и видео заснемане, 3D картографиране и много други.
Дрон DJI Phantom 4 Multispectral
Тегло 1487 грама
Диагонал 350 мм
Максимална височина на излитане (над морското равнище) 6000 м
Максимална скорост на издигане 6 м/с (автоматичен полет);
5 м/с (ръчно управление).
Максимална скорост на снишаване 3 м/с
Максамилна скорост 50 км/ч (P-mode)
58 км/ч (A-mode)
Максимално летателно време Приблизително 27 минути
Работна температура 0° до 40℃
Работна честота 2.400 GHz до 2.483 GHz (Европа, Япония, Корея)
5.725 GHz до 5.850 GHz (Други държави и региони)
Мощност при предаване (EIRP) 2.4 GHz: < 20 dBm (CE / MIC / KCC)
5.8 GHz: < 26 dBm (FCC / SRRC / NCC)
Обхват на точността при кръжене RTK е активиран и функционира правилно:
Вертикално: ±0.1 м; Хоризонтално: ±0.1 м.
RTK е деактивиран
Вертикално: ±0.1 м (с включена система за позициониране); ± 0.5 м (с GNSS позициониране).
Хоризонтално: ±0.3 м(с GNSS позициониране); ±1.5 м (с GNSS позициониране).
Изместване на изображението Позицията на центъра на CMOS на шестте камери и фазовия център на D-RTK антената са калибрирани и записват данните в EXIF за всяко изображение.
GNSS
Едночестотен, високочувствителен GNSS модул GPS + BeiDou + Galileo (Азия);
GPS + GLONASS + Galileo (Други държави и региони).
Многочестотен, многосистемен, високопрецизен RTK GNSS Честота на използване
GPS: L1/L2; GLONASS: L1/L2; BeiDou: B1/B2; Galileo: E1/E5
Първо фиксирано време < 50 секунди
Точност на позициониране: Вертикално 1.5 см + 1 ppm (RMS); Хоризонтално 1 см + 1 ppm (RMS).
1 ppm индикира за грешка с увеличение от 1 мм за 1 км движение.
Точност на скоростта: 0.03 м/с
Функции за картографиране
Ground Sample Distance (GSD) (H/18.9) см/pixel. H указва височината на дрона спрямо картографираната площ.
Скорост на придобиване на данни Максималната работна площ е приблизително 0.47 км2 за един полет на 180 метра надморска височина, т.е. GSD приблизително 9.52 см/pixel
Стабилизираща стойка
Контролируем обхват Tilt: -90° до +30°
Система за позициониране
Скорост ≤50 км/ч при 2 м над земята с подходящо осветление
Обхват на височината 0 – 10 m
Работен обхват 0 – 10 m
Обхват за засичане на препятствия 0.7-30 m
Работна среда Повърхности с ясна шарка и адекватна осветеност (> 15 lux)
Камера
Сензори Шест 1/2.9″ CMOS сензора, включително един RGB сензор за изображения с видима светлина и пет монохромни сензора за многоспектърно изображение.
Всеки сензор: Ефективни пиксели 2.08 MP (общо 2.12 MP).
Филтри Син (B): 450 nm ± 16 nm; Зелен (G): 560 nm ± 16 nm; Червен (R): 650 nm ± 16 nm; Red edge (RE): 730 nm ± 16 nm; Near-infrared (NIR): 840 nm ± 26 nm
Обективи FOV 62.7°
Фокусно разстояние: 5.74 мм (35 мм еквивалент: 40 мм); автоматичен фокус на ∞
Апертура: f/2.2
RGB сензор ISO обхват 200 – 800
Monochrome Sensor Gain 1 – 8x
Електронен затвор 1/100 – 1/20000 s (изображения с видима светлина);
1/100 – 1/10000 s (мултиспектрални изображения)
Резолюция на изображенията 1600×1300 (4:3.25)
Формат на изображенията JPEG (изображения с видима светлина) + TIFF (мултиспектрални изображения)
Поддържана файлова система FAT32 (≤ 32 GB)
exFAT (> 32 GB)
Поддържани SD карти MicroSD с минимална скорост на запис от 15 MB/s, макс.капацитет: 128 GB, клас 10 или UHS-1.
Работна температура 0° до 40℃
Дистанционно управление
Работна честота 2.400 GHz-2.483 GHz (Европа, Япония и Корея)
5.725 GHz-5.850 GHz (Други държави и региони)
Мощност на предавателя (EIRP) 2.4 GHz: < 20 dBm (CE / MIC / KCC)
5.8 GHz: < 26 dBm (FCC / SRRC / NCC)
Обхват FCC / NCC: 7 км
CE / MIC / KCC / SRRC: 5 км (без препятствия или смущения)
Вградена батерия 6000 mAh LiPo 2S
Работен ток / напрежение 1.2 A @ 7.4 V
Държач на мобилни устройства Таблети и смартфони
Работна температура 0° до 40℃
Интелигентна батерия (PH4-5870mAh-15.2V)
Капацитет 5870mAh
Напрежение 15.2V
Тип LiPo 4S
Мощност 89.2 Wh
Тегло 468 грама
Работна температура -10° до 40℃
Температура за зареждане 5° до 40℃
Макс. мощност при зареждане 160W
Интелигентен хъб за зареждане на батерии
Напрежение 17.5 V
Работна температура 5° до 40℃
Захранващ адаптер (PH4C160)
Напрежение 17.4V
Мощност 160W
GNSS приемник
GNSS честота Едновременно приети честоти:
GPS: L1 C/A, L2, L5
BEIDOU: B1, B2, B3
GLONASS: F1, F2
Galileo: E1, E5A, E5B
Точност на позициониране Single Point:
Хоризонтално: 1.5 m (RMS)
Вертикално: 3.0 m (RMS)
RTK:
Хоризонтално: 1 cm+ 1 ppm (RMS)
Вертикално: 2 cm+ 1 ppm (RMS), 1 ppm: На всеки 1 km увеличение в дистанцията, точността ще бъде 1 mm по-малка. Като пример, точността в хоризонтална посока е 1.1 cm когато крайната точка на приемане е 1 km настрани от базовата станция.
Четота опресняване на позицията 1 Hz, 2 Hz, 5 Hz, 10 Hz и 20 Hz
Студен старт <45 s
Горещ старт <10 s
Време на възвръщане <1 s
Надеждност >99.9%
Отличителен формат на информацията RTCM 2.X/3.X
IMU
Характеристики Вграден високопрецизен 6-осов акселерометър
D-RTK 2 мониторинг на движението
Измерване на наклон
Електронен нивелир
Физически характеристики
Размери (D-RTK 2 тяло с удължаваща тръба ) 68 mm×168 mm×1708 mm
IP защита IP67
Комуникация и съхранение на информация
Свързаност OcuSync, Wi-Fi, LAN, 4G
Работна честота 2.400 GHz до 2.483 GHz (Китай, САЩ, Австралия, Европа, Япония, Корея)
5.725 GHz до 5.850 GHz (Китай, САЩ, Австралия)
EIRP OcuSync
2.4 GHz:
SRRC (континентален Китай) / CE (Европа) / MIC (Япония) / KCC (Корея): < 20 dBm
FCC (САЩ, Австралия) / NCC (Тайван, Китай): < 26 dBm
5.8 GHz:
FCC (САЩ, Австралия) / SRRC (континентален Китай) / NCC (Тайван, Китай): < 26 dBm
Wi-Fi
2.4 GHz:
SRRC (континентален Китай) / CE (Европа) / MIC (Япония) / KCC (Korea): < 20 dBm
FCC (САЩ, Австралия) / NCC (Тайван, Китай): < 22 dBm
5.8 GHz:
FCC (САЩ, Австралия) / SRRC (континентален Китай) / NCC (Тайван, Китай): < 22 dBm
Дистанция при комуникация OcuSync: 2 km (при липса на препятствия и смущения, когато разстоянието от антената D-RTK 2 до дъното на статива е 1,8 m.; когато разликата във височината между дистанционното и D-RTK 2 е по-малко от 2 m и когато дистанционното е 1.2 m от нивото на земята)
Памет 16 GB
Електрически характеристики
Мощност 12 W
Захранващо напрежение 16.5 до 58.8V DC
Батерия Тип: Литиево-йонна батерия
Капацитет: 4920 mAh
Мощност: 37.3 WH
Време на работа WB37 батерия: >2 часа
MG-12000P батерия: >50 часа
Работна температура
Работна температура 0° до 45° C

Дрон Phantom 4 Multispectral – 1 брой
Дистанционно управление (без вграден дисплей) – 1 брой
Пропелери (чифт) – 4 брой
Интелигентна батерия – 2 брой
Захранващ адаптер – 1 брой
Захранващ кабел – 1 брой
Хъб за зареждане на батериите на дрона – 1 брой
Протектор за камерата – 1 брой
microSC карта – 1 брой
Micro USB кабел – 1 брой
Кутия за транспортиране – 1 брой
D-RTK 2 корпус – 1 брой
Удължаващ се прът – 1 брой

Базирана на 0 отзива

0.0 обща оценка
0
0
0
0
0

Бъди първи и остави отзив за “Дрон DJI Phantom 4 Multispectral + Мобилна станция DJI D-RTK 2 Combo”

Приемам Политика за поверителност

Все още няма отзиви

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника