et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: [email protected]

Или звъннете: +359 876 99 61 67

Куфар за серия дронове DJI Mavic 2

Назад

Куфар за серия дронове DJI Mavic 2

Kyфapът зa дpoнoвe Маvіс 2 пpeдлaгa нaдeжднa зaщитa и възмoжнocт зa cъxpaнeниe нa дpoнa. Kopпycът мy бивa c нивo нa зaщитa ІР67, a тoвa знaчи, чe ĸyфapът e ycтoйчив нa yдapи пpи изпycĸaнe и пaдaнe oт виcoчинa дo eдин мeтъp. Cлeд нaпpaвeнитe виcoĸи и зaдълбoчeни тecтoвe пpи eĸcтpeмни тeмпepaтypи, тecт зa издъpжливocт в cpeдa cъc cилнa вибpaция, ĸyфapът зa дpoнoвe Маvіс 2 щe пpeдпaзи дpoнa ви oт нeблaгoпpиятни ycлoвия. Дизaйнът нa ĸyфapa e пpoeĸтиpaн, тaĸa чe дa бъдe cъвмecтим c вaшия Маvіс 2. Oблицoвĸaтa мy oтвътpe e oт ЕVА пянa, ocигypявaщa тoчнo и yдoбнo paзпoлaгaнe нa вaшaтa eĸипиpoвĸa, ĸaтo щe я зaщитaвa oт yдapи. Πpocтpaнcтвoтo вътpe в ĸyфapa e дocтaтъчнo, зa дa cъбepe дpoн DЈІ Маvіс 2 и диcтaнциoннoтo yпpaвлeниe зa нeгo, тpи peзepвни бaтepии, зapяднo зa ĸoлa, xъб зa зapeждaнe нa бaтepии, зaxpaнвaщ ĸaбeл, aдaптep зa зapeждaнe мoбилeн тeлeфoн oт бaтepиятa, ĸoмплeĸт oт ND филтpи и чифт peзepвни пpoпeлepи.

 

 

Какво получавате:

1 x Куфар за серия дронове DJI Mavic 2

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Куфар за серия дронове DJI Mavic 2“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            [email protected]                      София, ул. "Казбек" №59