-9%

Мотор за рейсинг дрон iFlight XING X2208

Производител:iflight
Наличност:

Налично

49.00 лв. 53.90 лв.

Изчистване

Мотор за рейсинг дрон iFlight XING X2208

Моторът от серията iFlight XING е проектиран и кръстен от FPV пилот и специалист Патрик Синг. Комбинирайки висококачествената технология за производство на двигатели на IFlight с техническата експертиза на Патрик Синг, е произведен първокласен мотор. iFlight XING осигурява най-невероятната мощност и тяга с най-лекото тегло. Елиптичното тяло, мощен статор с N52H магнити и много малка въздушна междина прави двигателя на серията iFlight XING невероятни мотори от нов стил.

iFlight продължава традицията да се правят най-добрите и подходящи продукти, които да предлагат различен размер и стойност на KV, за да отговорят на нуждите на различни пилоти. 4-милиметровият вал от титанова сплав и висококачествените N52H магнити, заобиколени от устойчиви на висока температура намотки. Това означава, че двигателят на серията iFlight XING може да бъде натиснат до краен предел. Здравата структура и висококачествените материали правят iFlight XING представяне като звяр.

Има нехлъзгаща се конструкция на контактната повърхност на iFlight XING мотора и витлата за увеличаване на триенето и за подобряване на издръжливостта; Дизайнът на отвора за многократно разсейване на топлината спомага за непрекъснато изтегляне на топлина ; Стандартен монтажен модел M3 16 мм * 16 мм в долната част, адаптиране към всички рамки на пазара; Дължината на кабела на двигателя 160 мм може да отговаря на различни изисквания, независимо дали свързва единично или 4 в 1 ESC; Всеки двигател е динамично балансиран, всички те са преминали най-високата стандартна iFlight процедура за производство и сглобяване.

* Унибел дизайн

* Елиптично тяло, високоякостен вал от титанова сплав

* Дизайн на големи отвори за разсейване на топлина (15 ℃ намалено в сравнение със същия двигател)

* Устойчив на разрушаване лагер, ефективно елиминира вибрациите

* 50% -80% оптимална мощност на дросела, най-добра ефективност

* 160 мм дължина на кабела за различни рамки и настройки

* 220 ℃ Тихоокеански топлоустойчив меден проводник, намотка от твърда тел

* Електромагнитно съвпадащи магнити и статор

* Японско ядро Kawasaki 1200

* N52H Високотемпературни магнити

* Защитени проводници на мотора

* Шестнадесети болт на вал на болта

* Динамично балансиран

* 37,3гр с проводници

Drones.bg Мотор за рейсинг дрон iFlight XING X2208 Drones.bg Мотор за рейсинг дрон iFlight XING X2208 Drones.bg Мотор за рейсинг дрон iFlight XING X2208

Код: DR83526 Категория:

iflight

iFlight е водещ лидер в света на рейсинг дроновете и части за тях!

Базирана на 0 отзива

0.0 общо
0
0
0
0
0

Напиши пръв отзив за “Мотор за рейсинг дрон iFlight XING X2208”

Все още няма отзиви!

КОЛИЧКА

close