et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: contact@drones.bg

Или звъннете: +359 876 99 61 67

RC кола Across Crawler 4WD мащаб 1:12

Назад

RC кола Across Crawler 4WD мащаб 1:12

Across Crawler е модел с мащаб 1:12 и е един от най-големите модели от своя клас. Голям, 4х4 като без проблем преминава всякакви препядствия и неравности!

Специалната изработка на окачването осигурява колата винаги да се приземява на 4 гуми. Също така всяка отделна гума винаги е в директен контакт с повърхността, дори при неблагоприятни терени и екстремни завои. Това, в комбинация с 4х4 задвижването, означава, че колата винаги може да се измъкне от неприятни ситуации. Тази радиоуправляема кола е създадена да може да достигне всяко място, без значение от терена.

Гумите на колата са специално изработени с висококачествени материали, с грайфери и повишено омекотявена, за допълнителна стабилизация.

Висококачественият пластмасов ABS материал прави колата невероятно устройчива на удари. Интериорът е изграден с невероятна прецизност и внимание върху детайлите. Този модел, благодарение на дизайна си, служи както за екстремни преживявания, така и като интересна, нестандартна декорация в стаята на всеки RC ентусиаст.

Най-впечатляващите качества на тази радиоуправляема кола са именно характеристиките. Обхватът на дистанционното управление стига до 100-150 метра, което, при радиоуправляемите коли, може да удовлетвори дори най-изискващите потребители. Времето за управление на вградената батерия стига до приблизително 10 минути, което, при зареждане приблизително 3 часа, ви осигурява предостатъчно време за страхотни преживявания всеки ден. Дистанционното управление е с вградена технология за 2.4GHz работна честота, което ви позволява да управлявате множество коли на едно място, без да се притеснявате от външни смущения.

Характеристики:

  • Скала: 1:12
  • Честота: 2.4GHz
  • Батерия: LiPo 7.4V 1500mAh
  • Издръжливост: до 10 минути
  • Време за зареждане: 3-4 часа
  • Обхват: до 100м.
  • Максимална скорост: до 50km/h
  • Размери: 42 x 24.5 x 18см.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „RC кола Across Crawler 4WD мащаб 1:12“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            contact@drones.bg                      София, ул. "Казбек" №59