et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: contact@drones.bg

Или звъннете: +359 876 99 61 67

RC кола Desert Off-Road Racer мащаб 1:12 2WD

Назад

RC кола Desert Off-Road Racer мащаб 1:12 2WD

Desert Off-Road Racer 2.4GHz 2WD е RTR (ready-to-ride) модел с мащаб 1:12. Радиоуправляемата кола се справя невероятно дори при неблагоприятна среда. Можете да карате по асфалт, трева, пясък или малки камъни.

Тази кола се контролира с дистанционно управление с вградена 2.4GHz технология. Благодарение на това, обхватът на управление е увеличен до голяма степен, а отзивчивостта при подаване на команда от контролера е значително по-голяма в сравнение с контролери, които работят на 27/40MHz. Технологията за елиминиране на външни смущения ви позволява да управлявате няколко коли по едно и също време.

Колата е изградена от висококачествени и издръжливи материали, които я правят издръжлива при сблъсъци.

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази кола е RTR (ready-to-ride) модел, което означава, че е готова за приключения в момента, в който я извадите от кутията. Необходимо е само да сложите батериите (подарък от нас) в дистанционното управление и можете да се насладите на преживяването.

Характеристики:

 • Мащаб: 1:12
 • Размери: 320 x 265 x 150 мм.
 • Тегло 1040 гр.
 • Батерия: LiIon 9.6V 700mAh
 • Време за управление: до 10 мин.
 • Време за зареждане: около 2h
 • Скорост: до 38km/h
 • Работна честота: 2.4GHz
 • Обхват: до 80 м.
 • Задвижване: 2WD
 • 4 Независими амортисьора
 • Широк ъгъл на наклон в различни посоки

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „RC кола Desert Off-Road Racer мащаб 1:12 2WD“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            contact@drones.bg                      София, ул. "Казбек" №59