et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: contact@drones.bg

Или звъннете: +359 876 99 61 67

RC кола Monster Truck Challenger мащаб 1:12 2WD

Назад

RC кола Monster Truck Challenger мащаб 1:12 2WD

 

Monster Truck Challenger 2WD е модел RTR версия, с мащаб 1:12. Радиоуправляемата количка работи страхотно дори при лоши условия. Карайте на асфалт, трева, пясък или чакъл. Няма терен, с който Challenger да не може да се справи.

Моделът се управлява с дистанционно управление с вградена технология за 2.4GHz честота. Благодарение на това, обхватът е значително голям, а отзивчивостта на колата при подаване на команда е мигновена в сравнение с контролери, които работят на 27/40MHz честота. С такава работна честота – можете да управлявате множество коли по едно и също време, без да се получават смущения.

 

Радиоуправляемата кола е изградена от висококачествени материали, което я прави устойчива на сблъсъци.

Забележка: Моделът е RTR (ready-to-ride) версия, което го прави готов за работа веднага след разопаковането. Необходимо е само да поставите АА батерии (подарък от Drones.bg) в дистанционното управление.

Характеристики

  • Мащаб 1:12
  • Размери: 320 x 265 x 150mm
  • Работна честота 2.4GHz
  • Батерия: LiIon 9.6V 800mAh
  • Обхват: до 80 м.
  • Време за управление: до 10 мин.
  • Време за зареждане: около 2 ч.
  • Скорост: до 40km/h

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „RC кола Monster Truck Challenger мащаб 1:12 2WD“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            contact@drones.bg                      София, ул. "Казбек" №59