et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: contact@drones.bg

Или звъннете: +359 876 99 61 67

RC кола Monster Truck мащаб 1:18 4х4

Назад

RC кола Monster Truck мащаб 1:18 4х4

Радиоуправляема кола, развиваща невероятна скорост за екстремни преживявания. Оборудвана със задвижване 4WD може да развие скорост до 50km/h. Насладете се на шофиране до приблизително 12 минути, при зарежда – 100-150 минути. Обхватът на колата също е с впечатляващите възможности до 100м, което ще остави дори най-изискващите от вас удовлетворени от избора си.

Този модел кола се управлява чрез 2CH дистанционно управление, което е с вградена 2.4GHz технология, която елиминира външни смущения, за да можете да карате няколко коли по едно и също време. Изградена от висококачествени пластмасов материали, колата е изключително издръжлива и пригодена за неблагоприятни терени. Грайферите на гумите осигуряват стабилност по всяко време.

Тази кола е RTR (ready-to-ride) модел, което означава, че е готова за приключения в момента, в който я извадите от кутията. Необходимо е само да сложите батериите (подарък от нас) в дистанционното управление и можете да се насладите на преживяването.

Характеристики:

 • Мащаб: 1:18
 • Работна честота: 2.4GHz
 • Задвижване: 4WD
 • Обхват: 100 м.
 • Скорост: 50km/h
 • Време за зареждане: 100-150 мин.
 • Време за работа: до 10 мин.
 • Батерия: 7.4V 1100mAh LiIo 2S JST
 • Размери: 250 x 200 x 120 мм.
 • Междуосие: 165 мм.
 • Тегло: 1.7 кг.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „RC кола Monster Truck мащаб 1:18 4х4“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            contact@drones.bg                      София, ул. "Казбек" №59