Дистанционно управление DJI Smart Controller | Drones.bg
et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: [email protected]

Или звъннете: +359 876 99 61 67

Дистанционно управление DJI Smart Controller

Назад

Дистанционно управление DJI Smart Controller

DJI Smart Controller

Smart контролерът на DJI е проектиран, така че да максимизира Вашият полет на открито с дрон Mavic 2 или друг дрон, който разполага със система за предаване на видео OcuSync 2.0. Контролерът разполага с 5.5-инчов вграден екран, който изобразява ясни и ярки изображения, дори и при влошени метеорологични условия. Интуитивните контроли и предварително инсталирани функции като SkyTalk и приложението DJI GO 4 Ви издигат във въздуха по-бързо, лесно и удобно от всякога.

Ултра-ярък дисплей

Smart контролерът е с вграден 5.5-инчов 1080p екран, който осигурява ултра-яръко изображение и поддържа Вашите кадри ясни и видими, дори при пряка слънчева светлина. При 1000cd/m2 дисплеят е приблизително два пъти по-ярък от екраните на други смарт устройства.

OcuSync 2.0 Full-HD видео предаване

Оборудван с OcuSync 2.0 Full-HD технология за видео предаване, DJI Smart контролерът поддържа автоматично превключване между 2.4GHz и 5.8GHz и намаля влиянието на околната среда върху работата на дрона и качеството на изображението. Всичко това осигурява надеждно предаване на разстояние до 8km.

Надеждност при различни условия на околната среда

Smart контролерът на DJI работи стабилно при температури в диапазон от -20℃ до 40℃, което осигурява надеждна HD връзка с Вашият дрон при всякакви метеорологични условия.

DJI GO Share

Лесно прехвърляйте Вашите снимки и видеоклипове от DJI Smart Controller към мобилно устройство, като използвате новата функция Go Share от приложението DJI GO 4.

Специално разработена система

Персонализираната Android система на DJI Smart контролера и оптимизираното приложение DJI GO 4 Ви осигуряват свобода, за разлика от конвенционалните мобилни устройства, за да осигурите бързо и фокусирано въздушно преживяване. Smart контролерът позволява поддръжка на приложения от трети страни, за различни допълнителни опции при споделяне и редактиране.

Отлична аудио и видео производителност

DJI Smart Controller разполага с вграден микрофон и високоговорител. Също така, може да възпроизвежда видео, чрез HDMI порта си с  4K/60 кадъра в секунда и H.264 или H.265 кодиране.

SkyTalk

Новата функция SkyTalk е невероятен начин да позволите на другите да участват във Вашето въздушно прежияване. Използвайте го, за да предавате на живо Вашите кадри в социални мрежи като Facebook, Instagram и т.н. Също така може да създавате и споделяте кратки видеоклипове незабавно.

Дълъг живот на батерията

Батерията (5000 mAh) поддържа бързо и лесно зареждане и може да работи непрекъснато – до 2 часа и половина.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дистанционно управление DJI Smart Controller“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес или Спиди  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            [email protected]                      София, ул. "Казбек" №59

Попитайте ни?