-21%
,

Зарядно устройство SkyRC B6 Nano Duo

Наличност:

Изчерпан

289.99 лв. 365.00 лв.

Изчерпан

SkyRC Smart B6 във дуетната версия

Smart B6 nano duo е двуканално зарядно устройство, което ви позволява да зареждате две батерии с мощност 200 W (100 W на канал) и интензивност 15 А. Хубав артистичен дизайн, вграден модул Blueotooth позволяващ пълен контрол от приложението и модерни, сензорни бутони са само няколко удобствата, предлагани от устройството.
Drones.bg Зарядно устройство SkyRC B6 Nano Duo


Четири независими слота

Зарядното устройство има голям LCD екран, който благодарение на високия контраст осигурява голяма четливост, а цялата най-важна информация се вижда с един поглед. Програмирането се извършва с помощта на четири сензорни бутона, което осигурява безпроблемна работа. 

Drones.bg Зарядно устройство SkyRC B6 Nano Duo


Удвоете мощността

NB6 nano duo позволява едновременно зареждане на две батерии. Ако използваме само един канал, мощността на зареждане е до 200 W. При използване на двата канала мощността се разделя на 100 W на батерия.

Drones.bg Зарядно устройство SkyRC B6 Nano Duo


Супер бърз микропроцесор

Високоскоростният 32-битов процесор ARM Cortex M4F ви позволява да обработвате данни с 20 пъти по-бърза скорост. Използвайки водещи решения, зарядното устройство има високи възможности за намаляване на шума и широк диапазон на напрежение от 2,5 V – 5,5 V.

Drones.bg Зарядно устройство SkyRC B6 Nano Duo


Интелигентна и ефективна охладителна система

Товарачът се поддържа хладен от високоскоростен вентилатор със скорост от 16 000 оборота в минута. Въздухът се отвежда от вентилатор към радиатора от алуминиева перка, който ефективно охлажда устройството.

Drones.bg Зарядно устройство SkyRC B6 Nano Duo

Вградено захранване

Зарядното устройство има вградено захранване 100-240 V, така че можете да го използвате навсякъде по земята. Използвайте вашите модели за езда и летене, където и да сте.

Drones.bg Зарядно устройство SkyRC B6 Nano Duo


Интуитивно приложение за Android и iOS

Благодарение на приложението SkyCharger, което също поддържа полски език, можем безжично да актуализираме софтуера на вашето зарядно устройство с помощта на мобилно устройство. Приложението е лесно за използване и ви позволява да зададете всички параметри на зареждане. Приложението е достъпно и на полски език.

Drones.bg Зарядно устройство SkyRC B6 Nano DuoПоради нарастващия брой видове батерии и все по-разнообразните параметри, конфигурацията на батериите може да бъде трудна и всяка от тях изисква индивидуално коригирани параметри. Революционната функция SCAN TO GO ви позволява да сканирате QR кода, който ще съдържа цялата информация относно конфигурацията на зареждане. Създаваме кода в приложението SkyCharger, след което отпечатваме и след като го залепим към батерията, която сканираме – процесът на зареждане или разреждане ще започне автоматично.
Мощност  AC 100-240V
Мощност на зареждане 200 W (2 x 100 W)
Разрядна мощност 8 W.
Зареждащ ток 0,1 A – 15 A.
Разряден ток 0,1 – 3 А.
Тип акумулаторни батерии LiPo / LiIon / LiFe / LiHV 1-6S; NiMH / NiCd 1-15S; Pb 2-20V
Капацитет на заредена батерия Lixx – 100-50000 mAh; Nixx 100-50000 mAh; Pb 1 00-50000 mAh
Тегло 561 g
Размери 127 х 115 х 71 мм
Диапазон на отчитане на напрежението 0,1 – 26,1 V / клетка
Балансиращ ток 1000 mA / клетка
Зарядно устройство B6 nano duo
Захранващ кабел

Базирана на 0 отзива

0.0 общо
0
0
0
0
0

Напиши пръв отзив за “Зарядно устройство SkyRC B6 Nano Duo”

Все още няма отзиви!

КОЛИЧКА

close