loader image
Dark Light
-14%
,

Зарядно устройство SkyRC D260

Наличност:

Изчерпан

256.00 лв. 299.00 лв.

Изчерпан

Зарядно устройство SkyRC D260

Зарядното се предлага с алгоритъм за зареждане на най-често срещаните химикали за батерии: LiPo, Li-Ion, LiHV, LiFe, NiMH, NiCD и Pb (оловна киселина).
Двоен изход
D260 ви позволява да зареждате два различни батерии едновременно с номинална мощност 130 W на канал. Максималният ток на зареждане може да бъде 14 ампера.
Интуитивна операция

Панелът с пет бутона и ярко осветен LCD екран, което прави зареждането ветрец дори за начинаещи.

D260 наследява от други зарядни устройства от SkyRC; много потребители ще го намерят за много познато и лесно да започнат. Дори ако D260 е първото ви програмируемо зарядно устройство, лесно ще го научите. Потребителите просто преминават през параметри, използват клавиши нагоре / надолу, за да коригират стойностите, след което щракнете върху клавиш, за да влезете.

Универсален с добавянето на AGM & Cold режими
Батерията AGM (абсорбиращо стъкло мат) не поддържа поддръжка, осигурява отлична електрическа надеждност и е по-лека от наводнения тип оловна киселина. Въпреки това, AGM батериите са много по-различни от нормалните оловно-кисели батерии. Въпреки че и двете имат едни и същи основни компоненти, те имат различни химически структури, които ги правят много по-различни един от друг. Никога не поемайте риска да зареждате AGM батерии с редовно зарядно устройство в нормалния Pb режим.
Благодарение на D260 не е необходимо да притежавате отделно зарядно за батерии за AGM батерии. Имайте спокойствие с AGM батерии с това многофункционално многофункционално зарядно устройство.
Вграденият режим на COLD от D260 е оптимизиран режим на зареждане, когато е необходимо захранване при студено време.
DC захранване
Само с няколко кликвания D260 може да бъде превърнат в захранващ блок за захранване на вашето хоби оборудване. Два канала могат да се използват поотделно, за да захранват едновременно две различни притурки за хоби.
Универсално напрежение
С входната верига за универсално напрежение няма да ви е необходимо да намирате преобразувател на напрежение между 110 V и 220V, докато пътувате наоколо! Дори на полето, с вградения постоянен ток между 11V-18V, състезателите захранват зарядното устройство със своите батерии.
AC ВХОД 100-240V
PC софтуер за анализ на данни и надстройка на фърмуера
Charge Master може да стартира / спре процеса на зареждане и да преглежда графики на ток, напрежение, капацитет в реално време и да следи напрежението на една клетка.
Код: DR80409 Категории: ,

Базирана на 0 отзива

0.0 обща оценка
0
0
0
0
0

Бъди първи и остави отзив за “Зарядно устройство SkyRC D260”

Все още няма отзиви

Количка

close