loader image
Dark Light
-37%

Симулатор за пилотиране на дрон AeroSIM RC

🔵  Потопете се изцяло в усещането да летиш с дрон!

Наличност:

Изчерпан

149.99 лв. 237.00 лв.

Изчерпан

  • AeroSIM RC е пълнофункционална система за симулиране на полети на RC, способна да ви осигури обучението, необходимо за научаване как да летите самолети на RC. Освен това е чудесно за опитни пилоти, които искат да практикуват рутината си и да учат нови маневри.

 

  • AeroSIM RC предлага симулация на почти всеки тип самолети тип RC, включително самолети, хеликоптери и дори много роторни самолети (квадрокоптер, хеккоптер и др.). Той предлага разширени функции като FPV сценарии на полети, програми за обучение, настройка на модели и много други!

 

Симулатор за пилотиране на дрон AeroSIM RC

 

  • Основната характеристика, която отличава този симулатор, освен останалите, е голямото разнообразие от предлагана мулти-роторна симулация. Това е доста уникално в сравнение с други симулатори на пазара днес и е чудесна платформа за обучение за летене на квадрокоптери, хеккоптери и други мулти-роторни конфигурации.

 

  • Тази система включва софтуера и USB кабела, необходими за свързване на вашия предавател към компютъра. В предавателната връзка се използва 3,5-милиметров моно жак щепсел (работи с Turnigy / JR / Spektrum / Hitec предавател).

 

  • В комплекта: CD със софтуер само за Windows (езици английски и испански) USB адаптер за свързване към радиопредавател
Код: DR82952 Категория:

Базирана на 0 отзива

0.0 обща оценка
0
0
0
0
0

Бъди първи и остави отзив за “Симулатор за пилотиране на дрон AeroSIM RC”

Все още няма отзиви

Количка

close