et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: contact@drones.bg

Или звъннете: +359 876 99 61 67

СМАРТ ЧАСОВНИК – Smart Watch Android iOS

Назад

СМАРТ ЧАСОВНИК – Smart Watch Android iOS

Радиус на действие: 10 метра
Време за разговор: 3 часа
Време за зареждане: 1 час
Слушане на музика:  6 часа
Време на готовност: 160 часа
Bluetooth версия: Bluetooth V3.0 + EDR
Поддръжка на език: Английски, Френски, Португалски, Италиански, Немски, Испански, Шведски, Тайландски, Виетнамски.
Функции: калкулатор, календар, крачкомер, термометър, алтиметър, барометър, брояч на калории, снимане с камерата на телефона от часовника, набиране и приемане на разговори от часовника, разговор директно от часовника, възпроизвеждане на музика през bluetooth и др.
Захранване: Вградена 230mAh акумулаторна батерия
Удобства:Хронометър
Тегло на продукта: 44 грама.

Поддържа Хендсфрии функция- провеждане на разговор през самият часовник Отговор или повикване на обаждане от китката си
1,48-инчов капацитивен сензорен екран TFT LCD Време / Дата / Седмица / индикатор за състояние на батерията звънене, напомняне, когато получите повикване.
Показва номер или име при входящи повиквания Възпроизвеждане на музика от телефона си (след Bluetooth връзка) сигнализиране – напомняне при разпадане на връзката с телефона, анти-кражба или загубване опция.
Синхронизира телефонния указател / SMS / история (само за Android телефон) височино метър, крачко метър, барометър, термометър, Аларма
Анти -изгубване и кражба : Когато телефона се отдалечи часовника реагира автоматично, след определено разстояние.
Може дистанционно да се контролира камерата на телефона от смарт часовника (само за телефони с андроид).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „СМАРТ ЧАСОВНИК – Smart Watch Android iOS“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            contact@drones.bg                      София, ул. "Казбек" №59