et-loader

Поръчайте ONLINE или позвънете на +359 876 99 61 67

Пишете Ни: [email protected]

Или звъннете: +359 876 99 61 67

Стабилизация за смартфони Xiaomi Mijia GH2 3-осна

Назад

Стабилизация за смартфони Xiaomi Mijia GH2 3-осна

Xiaomi Mijia GH2 може да направи така че да снимате без клатене и вибрации. Може автоматично да зададете да следва обект и още много други полезни функции…

3-осна стабилизация

Прецизните жироскопи отмерват дори най-малкото отклонение и стабилизират перфектно смартфона!

Множество функции

Разполагате с множество функции като Static Time-lapse, Dolly Zoom, Dynamic Time-lapse, SlowMotion Shooting, Hitchcock

Автоматично следене на обект

С едно докосване може да изберете обекта който искате да бъде винаги в центъра на заснемане и стабилизацията ще го следи непрекъснато.

Много режими на снимане

Разполагате със свободата да избирате между няколко режима на снимане като Vertical Shooting, Horizontal Shooting, Upside Down Shooting, Flashlight Shooting

5000mAh ГОЛЯМАААА батерия

Батерията може да издържа до 16 часа при нормално използване и да зарежда едновременно с това смартфона ви.

Комфортно и удобно!

Може да движите стойката във всички посоки само с поможа на един джойстик!

Не само смартфони

Стабилизацията може да се използва и за стабилизиране на екшън камери!

Характеристики:

GeneralМарка: Xiaomi
Модел: GH2
Тип: Стабилизация
Размери: 28.9 x 11.7 x 10.4cm
Тегло: 476g
Брой оси: 3-осна
Изходно напрежение: 5V/1.5A (Max)
Батерия: 5000mAh
Време на работа: около 16h
Време за зареждане: около 4h
Максимално тегло на смартфона: 200g
Свързаност: Mirco-USB
Работна температура: 0°C – 40°C
Номинално напрежение: 3.6V
Консумация: 2.5WЗабележка: Телефона не е включен в комплекта
Какво получавате1 x Стабилизация (с включена батерия)
1 x USB кабел
1 x Ръководство за употреба

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Стабилизация за смартфони Xiaomi Mijia GH2 3-осна“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Доставка и Плащане

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма Еконт Експрес  до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, чрез банков превод към нашата сметка или чрез вгдадения виртуален ПОС терминал в нашия онлайн магазин, като можете да видите продукта преди да го платите.

Време на Доставка

Нашите продукти вече се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката. В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на тел: +359 876 99 61 67

Цена на Доставката

Цената на доставка на всички поръчки над 150 лв. е комплимент от нас и  е безплатна до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Всеки наш клиент ползва -12% отстъпка от куриерските услуги за доставка на фирма Еконт Експрес.

Виж - стоката

При получаването на стоката имате възможност да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас. При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и  губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти. Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация. Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 6 месеца и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят гаранционно. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова предлагаме бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

Разгледайте още...

   +359 876 99 61 67                            [email protected]                      София, ул. "Казбек" №59