Dark Light
НАЙ-МАЛКИЯ ДРОН С КАМЕРА CHEERSON CX-10W | Drones.bg

НАЙ-МАЛКИЯ ДРОН С КАМЕРА CHEERSON CX-10W

 CHEERSON CX-10W

Като видите кутията на този мъник сигурно ще си помислите че е някаква шега, но НЕ той е вътре! CX-10W е трето поколение дрон от CX-10 серията на Cheerson. Първият модел от тази серия беше без камера, със същите размери и всички бяха удивени от него За да направят още по атрактивни тези мъници им сложиха камера която не можеше да се гледа в реално време(FPV), а записваше на MicroSD карта което също беше внушително. Третата серия вече предлага и наблюдение на камерата в реално време посредством приложение което се инсталира на смартфона или таблета Ви, като едновременно с това снимките и видеата които правите докато се забавлявате се записват директно на него!

Също така не е необходимо и дистанционно за да бъде управляван, защото се управлява директно от телефона, с помоща на виртуални стикове които се появяват на дисплея.

CHEERSON CX-10W ДРОН РЕВЮ

Cheerson CX-10W review - First impression

CHEERSON CX-10W РЕВЮ – ПЪРВИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Както преди споменах CX-10W идва с кутийка 85 x 85 x 40 мм. В кутията може да намерите дрончето, резервни перки, зарядно за батерията и упътване за употреба. Да няма дистанционно за управление тъй като то се осъществява през телефона или таблета Ви.

Теглото на дрона е само 17 грама което го прави най-лекия FPV дрон!

Дизайнът на дрона е много подобен на предшествениците му с изключение на вградената WiFi технология с която се свързвате с него и имате видео от камерата му в реално време.Отстрани на дрона има и копче за включване и изключване както и букса за зареждане на батерията, тъй като тя е несменяема.

За по добро изживяване нощно време и по-добри полети, дрона е снабден с 4 диода (2 отпред и 2 отзад).

Може да е странно, но кабелчето което се подава от него е антената му за WiFi свързаността.
Cheerson CX-10W review - Camera

CHEERSON CX10W РЕВЮ – КАМЕРА

Камерата на дрона Ви позволява да правите снимки и видео в резолюция 720 x 576 пиксела. Една минута видео е около 60MB а максималния запис е около 200 MB за цял полет. CX-10W не се нуждае от карта с памет където да записва снимките и видеата, защото те се записват директно на телефона Ви в папка „WiFiUFO“.

Разбира се не можем да очакваме перфектно качество от такава малка камера, но от това което видяхме след няколко направени теста, бихме казали че за размерите си качеството е отлично.

Видеото в реално време и управлението става чрез приложение което се инсталира на телефона или таблета Ви „CX-10WiFi App“. То може да бъде изтеглено напълно безплатно както за Android така и за iOS.

Ето и снимка как изглежда приложението
Cheerson CX-10W review - App

CHEERSON CX-10W РЕВЮ –ТЕСТОВ ПОЛЕТ

Преди полета зареждаме батерията на дрона докрай, след което го пускаме. Свързването на дрона с телефона е много лесно. След пускането на дрона се създава WiFi мрежа „CX-10W-8ffacb“ към която трябва да се свържем. Следващата стъпка е да пуснем приложението и да натисмен „Play“. На екрана ще се покаже видео в реално време от дрона и виртуални стикове за управление.

По подразбиране стиковете са в „Режим 2“, което означава че левият стик е газта.Посоката на полета на дрона се управлява от десния стик на дисплея на смартфона, като може и посредством жироскопите на телефона(с накланяне). Предимно децата обичат тази функция.

Дистанцията на полета е до 25-30 метра, което ние смятаме че е достатъчно за дрон с тези размери.

За летене в затворени пространства този дрон е перфектен и много стабилен. За отвън не е подходящ за летене в вятър.
Cheerson CX-10W review - Test flight

ДРОН С КАМЕРА CHEERSON CX-10W РЕВЮ – ЗАКЛЮЧЕНИЕ

 

Плюсове

  • Най-малкия FPV дрон с камера (куадкоптер);
  • 3 режима на полет (30, 60 и 100% бързина);
  • Много добро качество на камерата;
  • Управление чрез жироскопите на телефона и чрез виртуални стикове;
  • Смяна на режима на управление (Mode1 и Mode2);
  • Предупреждение за ниско ниво на батерията;
  • Калибриране с натискане на един бутон.

Минуси;

  • Вградена батерия;
  • Отворена WiFi мрежа;
  • Около 500 мили секунди забавяне на видео сигнала.

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други.
Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички “дронаджии” направихме и първият български форум за дронове – https://forum.drones.bg

drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена, drons.bg, dronesbg.com

сео.бг – изработка и сео на drones.bg | Микро пост за Дронс бг в мрежата.ею директория уеб и бизнес директория | Обява в Пазара бг

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника