Най-желаният подарък и тази Коледа е дрон!

Подари емоции, забава, време с любимите хора, подари дрон от www.drones.bg !

Най-желаният подарък и тази Коледа е дрон!

Всички обичат Коледа, но за децата тя носи истинско вълшебство. Дори и да са вече пораснали и да не вярват в Дядо Коледа, вълнението от очакването на коледния подарък-изненада е несравнимо с никое друго. С тази статия искаме да Ви улесним в избора на подходящ коледен подарък за малки и големи, така че той да предизвика истинска радост у тях.

Дроновете стават все по-популярни сред млади и стари и всеки би се зарадвал на подобен подарък.

Дрон –  момчетата просто обожават всякакви играчки с дистанционно управление. В игрите със сигурност ще се включат и татковците, а и цялото семейство!

Това  не е просто подарък – Това е приключение!

Подарете вълнуващо приключение заедно с приятели. Много хора са запалени по технологиите,а някои обичат екстремните играчки. В случай, че любимият ви човек се интересува от най-новите технологии и искате да го зарадвате с необичаен подарък, страхотна идея са дроновете. Те са изключително интересни подаръци, които могат да дарят човека, когото обичате, с множество забавни моменти.

Има различни видове дронове – добре е да знаете…

Всяко хоби идва с изцяло нови термини, с които е добре да се запознаете преди да купите нужното оборудване. Безпилотното летене с дрон не е по-различно. Преди дори да изберете кой дрон искате да притежавате, има няколко неща, които трябва да научите, защото не всички са създадени еднакви. Различните машини имат различни приложения и се предлагат на различни цени.

Ето каквo подбрахме за Вас. Най-основно, дроновете могат да се поделят в следните категории:

Дронове за начинаещи – опознавателни!

Най-желаният подарък и тази Коледа е дрон!

Наричани още играчки-дронове, тези лесни за управление и евтини безпилотни летателни апарати се предлагат на ниски цени и са по-фокусирани върху забавлението, отколкото върху функциите. Техните команди са лесни за научаване и могат да се изпълняват чрез приложение за смартфон или с дистанционно управление. Времето за летене на дроновете за начинаещи е по-ограничено – обикновено по-малко от 8-10 минути. Купуването на евтин дрон е фантастичен начин да се научите да летите, преди да инвестирате в по-скъп модел, тъй като резервните части се намират лесно и са на достъпни цени.

Дронове с камери / Хоби дронове

Най-желаният подарък и тази Коледа е дрон!

Дроновете с камери са по-фокусирани върху записването на видео и заснемане на изображения, отколкото извършване само на трикове във въздуха. Имат камера, която може да бъде допълнителна или вградена. По-големите безпилотни летателни апарати (дронове) имат от по-големи батерии, което осигурява по-дълго време на полет. Напълно заредената батерия обикновено издържа около 10-15 минути. Подобно на дроновете за начинаещи, тези също имат лесно достъпни и сравнително евтини резервни части.

Най-новото модерно – Състезателни дронове ( FPV Дронове)

Най-желаният подарък и тази Коледа е дрон!

Дрон рейсингът е модерен спорт, който печели все повече почитатели и има потенциал да се превърне във „Формула 1 във въздуха“

С нарастването на разновидностите на безпилотни самолети се появиха и такива, подходящи за състезания. Те стават все по-популярни и се организират събития с тях по целия свят. Конструкцията на този вид е проектирани специално, за да предложи на пилотите по-висока скорост и по-голяма свобода на действията. Някои модели могат да достигнат до 120 км в час. Именно поради високата скорост, която развиват, те са едни от най-трудните за управление, тъй като можете много бързо да загубите контрол над тях. Въпреки това с малко тренировки вие ще сте готов да се наслаждавате на управлението им.

Всяка година в глобален мащаб се организират стотици FPV (first-person view) състезания с дронове, а в тях вземат участие десетки хиляди пилоти, които благодарение на специалните си очила управляват дроновете си, сякаш те самите са дроновете.

Професионални дронове – тук вече можем да говорим много…

ДРОН DJI MAVIC 3

Тези дронове ca подходящи както за бизнеса, като ивестиция и средство за работа за геодезисти, картографи, инженери и всички онези, които иcĸaт дa oтнecaт работата cи нa нaй-виcoĸoтo нивo, така и за хора който обичат високото качество на техниката и не се задоволяват с изключения. Почти всички модели от този клас са  пoдxoдящи зa xopa, ĸoитo иcĸaт дa изĸapвaт пapи oт дpoнoвe и имат нужда от специфични фyнĸции. Тези лeтaтeлни aпapaти обикновено имaт дълъг oбxвaт и paзcтoяниe нa лeтeнe, a cъщo тaĸa се отличават с висока скорост и добра маневреност. Цeнaтa им нe e ниĸaĸ ниcĸa, нo aĸo cтe човек който обича ефективността в работа си и високото качество на техниката, то тук ще намерите точния дрон за вас!

Цената на дрона няма да ви даде точен индикатор за всички функции и екстри на машината,  и нейната окомплектовка. Добре е да се информирате , да разгледате добре и дори да се свържите с човек от www.drones.bg , за да ви бъде дадена максимална информация за точния модел дрон за вас.

Най-желаният подарък и тази Коледа е дрон!

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други. Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички “дронаджии” направихме и първият български форум за дронове – https://forum.drones.bg drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена