Новия практичен аксесоар за дома Арома дифузер или иначе казано овлажнител за въздух!

Арома дифузер или иначе казано овлажнител за въздух!

Новия практичен аксесоар за дома Арома дифузер или иначе казано овлажнител за въздух!

Все по-често напоследък чуваме за арома дуфузер или иначе казано овлажнител за въздух около нас. Хората се нуждаят от определена стойност на относителна влажност на въздуха, за да се чувстват добре. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения. Препоръчителната относителна влажност е между 40% и 60%. Въздух с относителна влажност под 30% се усеща като сух и некомфортен. За нашите географски ширини количеството водни пари във въздуха  обикновено е по-малко от нужното за насищане на въздуха. Относителна влажност е количеството водна пара във въздуха, отнесено към максималното количество водна пара, което въздухът може да задържи  при съответната температура.

Купувайки овлажнител за въздух не само ще направите въздухът който дишате по-добър, но и ще подпомогнете здраветео си.

Новия практичен аксесоар за дома Арома дифузер или иначе казано овлажнител за въздух!

Овлажнител за въздух Baseus Slim Waist + аксесоари

Основната цел на овлажнителя е да подобри качеството на въздуха във вашия дом. Независимо къде ще го поставите във вашия дом, той ще освежи въздуха в него. Той предпазва децата от неразположения на дихателните пътища и е чудесно средство за превенция срещу досадните алергии. Повечето овлажнители са снабдени с ултразвукова система за равномерно разпръскване на парата, а самата тя е студена и количеството и може да се контролира.

 
Повечето овлажнители за въздух са така наречени ултразвукови (тип мъгла). Тези уреди съдържат резервоар за вода и вибрираща пластина. Интензивните вибрации, причинени от бързо вибриращата пластина, са причина водата да се пулверизира в мъгла, пренасяна във въздуха. Един вентилатор издухва тази мъгла в помещението и ефекта е видим веднага. Тази мъгла може да се контролира по ваше желание, като самата тя е студена и освежаваща.

Тези уреди са лесни за употреба, на достъпни цени , консумират малко енергия по време на работа и имат страхотен ефект.

Новия практичен аксесоар за дома Арома дифузер или иначе казано овлажнител за въздух!

Овлажнител за въздух 3D планета с функция нощна лампа

Модерните ултразвукови овлажнители са комбирирани с технология, която предотвратява освобождаването на прах от водата. Висококачествените ултразвукови овлажнители използват деминерализираща касета, която абсорбира минералите от водата, преди тя да бъде превърната в мъгла. Това е много ефективно, следвайки инструкциите на производителя. Тези модели съвременни овлажнители струват повече, тъй като по изпълнение и по характеристики са много над евтиния обикновен ултразвуков овлажнител.

Защо е необходимо да овлажняваме въздуха в стаята и на нашето бебе?

Новия практичен аксесоар за дома Арома дифузер или иначе казано овлажнител за въздух!

Ултразвуков овлажнител за въздух Ice Bear

Здравословният и овлажнен въздух намалява вероятността от алергии, настинки и помага на вашето бебче да диша и спи по добре. Намалява умората, главоболието и дискомфорта, подобрява концентрацията и предпазва очите от изсушаване. Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече, доволното бебе спи по-добре, осигурявайки спокойни нощи на всички у дома.аме са най-разнообразни!

Какво още предлагат овлажнителете …

 • Времето на работа също е от значение, може да избирате от модели с най-различна вместимост на резерзоара. На пазара в момента има модели с вместимост от 200мл , та до 4 литри и повече, което ви дава голям избор. Гългото време на работа без да е необходимо често презареждане е едно от най-харесваните функции.
 • Защита срещу презареждане и разреждане – той автоматично ще се изключи, ако е необходимо. Така че можете да го свържете към захранването и да излезете от къщата без страх – през това време той безопасно ще овлажни въздуха и ще Ви накара да се чувствате комфортно и благополучен, когато се върнете.
 • Режима на овлажняване:
  Двоен спрей –
  Алтернатива на режима на пръскане
  Режим на пръскане от време на време
 • 2в1 – овлажнител и ароматизатор
  Ако цените ароматерапията, със сигурност ще се радвате да разберете, че овлажнителите също могат да  работят добре като ароматизатор. Добавете любимите си етерични масла в контейнера и се насладете на момент на релаксация след дълъг, уморителен ден.
 • Практична нощна лампа
  Някои модели имат вградената лампа. Тя излъчва топла, нежна светлина, която насърчава релаксацията. Идеален е, когато искате да се отпуснете преди да заспите или когато искате да създадете уютно настроение в стаята. С устройството ще съчетаете приятното с полезното – ще осигурите на себе си и на близките си оптимално овлажнен въздух, като същевременно създадете приятна, топла атмосфера.
 •  Дизайн
  Благодарение на съвременния си дизайн и малките размери на овлажнителя можете да го използвате почти навсякъде. Можете лесно да го премествате между стаите у дома или да го вземете със себе си на пътешествие. С негова помощ вие не само ще се погрижите за правилното овлажняване на въздуха в апартамента, но и ще създадете оптимална, комфортна обстановка на работа и дори ще се погрижите за състоянието на кожата си.

Новия практичен аксесоар за дома Арома дифузер или иначе казано овлажнител за въздух!

Овлажнител за въздух с LED светлина

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други.
Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички “дронаджии” направихме и първият български форум за дронове – https://forum.drones.bg

drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена