РЕВЮ НА ДРОН ХЕКСАКОПТЕР JJRC H20

JJRC H20 е много популярен нано хексакоптер. Той се характеризира с това, че за размерите си има много добри полетни показатели, стабилност, бързина и прецизност.

ПОЛЕТ

Ние от DRONES.BG сме впечатлени колко стабилен е този малък дрон във въздуха. Също е доста бърз особено когато летите в спортен режим. Когато е ветровито не е препоръчително да се лети в силен вятър особено в бавен режим, защото дронът няма да може да се съпротивлява на вятъра. Много добре се справя с полети в затворено пространство. Полетното му време няма как да е повече от 6-7 минути за малкия си размер(полетното време зависи от начина на управление)

ЛЕСНА ОРИЕНТАЦИЯ

Дигиталният компас на JJRC’s H20 работи перфектно. Няма съмнение! Този дрон е подходящ и за начинаещи, просто влизате в режим за лесна ориентация и летите ! Бързината на въртене около оста на дрона в спортен режим е влудаваща! Както и летенето в спортен режим е много забавно, а съчетано и с режим на лесна ориентация си е голямо забавление. И все пак летенето  в спортен режим в затворено пространство не е препоръчително, защото дронът е изключително бърз. Диодите му нощно време са изключително полезни за лесна ориентация. Протекторите около перките му пък могат да Ви спестят някой друг лев за резервни перки.

РЕВЮ НА ДРОН ХЕКСАКОПТЕР JJRC H20

ОБХВАТ

Навън обхватът на дрона е около 30-40 метра. Дронът е изключително малък така че не е препоръчително да го отдалечавате много, защото след 20 метра вече не се вижда.

След като загуби връзка дрона с дистанционното той не се изключва веднага а минават 2-3 секунди в които продължава да лети.

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Дистанционното на JJRC H20 е малко и много удобно. То се захранва от 2 батерии АА които ние от DRONES.BG ви подаряваме за да не търсите батерии а директно да летите.

РЕВЮ НА ДРОН ХЕКСАКОПТЕР JJRC H20

КАКВО ИМА В КУТИЯТА?

JJRC H20 идва с зарядно за батерията, резервни перки, батерия, дистанционно управление и упътване за употреба.Препоръчваме Ви да си закупите още допълнителни батерии за да може след като се изтощи едната да я сложите да се зарежда и да летите през това време с друга.

РЕВЮ НА ДРОН ХЕКСАКОПТЕР JJRC H20