Ревю на дрон Hubsan Zino H117s

Подобен Дизайн, Уникален Стил

На пръв поглед, дронът H117S Zino изглежда като известния квадрокоптер DJI Mavic Pro. Въпреки това, дизайнът е различен, макар и със същата концепция за преносимост. Много ми харесава как този сгъваем квадрокоптер идва в бяло покритие, което го кара да изглежда напълно като професионален безпилотен и особено удобен за използване дрон, който не плаши хората. Основната разлика е, че дронът Zino има извита предна част, докато Mavic Pro имат по- трапецовидна предна част.

Ревю на дрон Hubsan Zino H117sНезависимо от това, мисля, че дизайнът на дроновете H117S Zino е много по-готин. В интерес на истината, този интелигентен дрон използва Aerofoil технология, която включва сгъваеми витла. Тази дизайнерска функция дава на пътуващите и начинаещите голямо предимство, тъй като намалява пространството, което дронът заема. Това означава, че можете лесно да съхранявате дрона и да добавяте повече аксесоари и батерии. В допълнение към това, дронът Zino е оборудван със сгъваеми моторни рамена, които разширяват общия му размер до 304.6 * 252.4 * 90 мм (Дължина * Широчина * Височина).

Изграден за издръжливост и устойчивост на удари

Точно като DJI Mavic Pro, дронът Zino е изработен от здрав и висококачествен материал. Фактът, че сгъваемият дрон Hubsan H117S Zino е изработен от сплавен метал, му осигурява естествена устойчивост на удари. Сплавните метали са здрави и много по-трудни за счупване в сравнение с дронове от по- нисък клас. Това обаче не означава, че дронът Zino е устойчив на катастрофи и други  пилотни грешки.

Ревю на дрон Hubsan Zino H117sОсвен това, този умен сгъваем дрон е оборудван с безчеткови мотори, което подобрява производителността и енергийната ефективност. Моторите без четки са съществена част за постигане на висока скорост на летене, прецизно управление на полета и надеждност. Основното предимство на тези двигатели пред моторите с четка е, че те генерират по-малко триене, което означава, че дронът Hubsan H117S Zino не прегрява и може да остане във въздуха за дълго време.

Стабилизирана Камера

Една от любимите ми части от ревюто на H117S Zino е изненадването на хората. Докато четете информативното ръководство за дрона Zino, вероятно си мислите- хм, всичко това е страхотно, но защо трябва да купувам този дрон? Ако сте начинаещ или просто искате да имате дрон с добра камера, с който да започнете, имате късмет, защото дронът H117S Zino е оборудван с триосен стабилизатор на камерата. С цената, която е поставена на този дрон, той лесно бие DJI Spark.

Камерата, която Zino използва, може да заснема видеоклипове с невероятна 4K ултра висока резолюция при 30 кадъра в секунда и Ви предоставя качествени въздушни снимки на професионално ниво. Това просто показва, че Hubsan очевидно са насочили този умен сгъваем дрон в правилната посока, като същевременно предлага евтин алтернативен избор за всички, които искат да снимат. Силно препоръчваме клас-10 64 или 128 GB micro SD карта за този дрон.

Производителност

В следващата част от ревюто на Hubsan H117S Zino, ще говорим за неговата полетна ефективност. Точно както очаквате от дроновете под 900 лв, този умен сгъваем дрон е оборудван с двойна система за позициониране GPS / GLONASS, която подобрява прецизните му контроли и стабилност за гладко и отзивчиво полетно изживяване. Дори идва с интелигентни функции като Follow Me, Orbit Mode и Waypoint Mode.

Дронът Hubsan H117S Zino е малко по-бавен в сравнение с DJI Mavic Pro. Всъщност той има максимална скорост на летене 60 километра в час. Дронът Hubsan Zino може да прелети до 1000 метра, като ви предлага широк обхват и много полетно време.

Плюс това, той е оборудван с интелигентна батерия с вградени LED светлини за статуса и, които ви позволява да знаете колко заряд ви е останал. Всяка батерия средно ви осигурява 21 до 23 минути полетно време. Въпреки това, колкото и системи за безопасни полети да има, най-вероятно ще летите с дрона около 19 до 20 минути през повечето време. Този резултат всъщност е добър за дрон от професионален клас. Ако искате да удължите полетите си, можете да си вземете допълнителни батерии.

Сгъваемо Дистанционно Управление

И всичко, което казахме досега за дрона Hubsan H117S Zino, стана още по-добро! Представяме сгъваемото дистанционно HT106. Този усъвършенстван предавател се предлага с двойни антени, които комуникират с дрона от 2.4GHz до 5.8GHz, за да постигне светлинно бърза и отзивчива връзка. Погледнато от към дизайн, много ми харесва колко просто и професионално е дистанционното управление. Въобще не е претъпкано с бутони. Плюс това можете да видите колко батерия Ви е останала, като проверите светодиодния си индикатор.

Ревю на дрон Hubsan Zino H117sКоето го прави достатъчно лесно и просто за начинаещи. Освен това, бутонирте за заснемането на видеоклипове и снимки са разположени на раменете на контролера. По-голямата част от функциите като интелигентните режими на полет могат да бъдат отключени чрез използване на любимия ви смартфон или таблет (ще ви трябва държач за монтиране, който работи с този дистанционен контролер ако искате да ползвате таблет). Сгъваемият дистанционен контролер HT106 се предлага с издръжлив разширител за задържане, който поддържа смартфони до 7 инча.

Заключение

За завършване на ревюто на Hubsan H117S Zino, ще отбележа няколко неща с вас. Лично аз смятам, че този умен дрон е потенциален убиец на DJI Mavic Pro. Той е оборудван с невероятна камера, която върши чудесна работа за доставяне на качествени изображения и видеоклипове при 4K UHD резолюция. Да не говорим, че дронът Hubsan H117S Zino идва с интелигентна батерия, която осигурява 23 минути летателно време и голямо дистанционно управление.

Ревю на дрон Hubsan Zino H117sВъпреки че цената му е малко по-висока, той победи DJI Spark в дългосрочен план, тъй като е по- силен дрон с по-добри спецификации. Ако сте начинаещ или опитен пилот, който иска да надгради до интелигентен дрон, Hubsan H117S Zino трябва да бъде очевиден избор предвид колко е достъпен и пълен с функции. Ще спестите не малко пари в сравнение с DJI Mavic Pro.