Ревю на дрон SG700-S

Този сгъваем RC тренировъчен дрон SG700-S разполага с оптично позициониране и функция за задържане на височина, което е идеално за въздушна фотография. Предната камера е 1080P и има WIFI система за предаване на изображение в реално време за фантастично заснемане на видео / снимка, което наистина е чудесна комбинация за полети. Също така, той притежава други функции, като режим за лупинг, Headless режим, връщане вкъщи и излитане / кацане с един бутон. Просто елате и го вземете!

ДизайнРевю на дрон SG700-S

Сгъваемият RC дрон SG700-S е супер функционален квадрокоптер с изключителен външен вид и сгъваем дизайн. SG700-S може да се носи навсякъде по всяко време. Тъй като е сгъваем, можете след като го ползвате просто да го сгънете. SG700-S е мини дрон с размер (сгънат) 65 * 65 * 30 мм (разгънат) 90 * 85 * 30 мм, което ви позволява да сложите в джоба си. Новият SG700-S е с красив външен вид и прави сгъваемия дрон по-привлекателен. Дизайнът е уникален и много успешен. Това го прави по-лесен, по-спестяващ място и по-безопасен транспорт. В момента сгъваемите дронове са много популярни, така че не е изненадващо, че на пазара се появяват все повече сгъваеми дронове. SG700-S RC Quadcopter няма защита на витлата върху рамената на витлото. 3.7V 1000mAh LiPo батерията (в комплекта) издържа приблизително 9 минути. Преди да летите, батерията трябва да бъде заредена за 80 минути.

ФункцииРевю на дрон SG700-S

SG700-S  има 1080p камера, която ви позволява да се наслаждавате на изгледa на телефона си. Благодарение на функцията за задържане на надморската височина ще направите колкото се може по-малко неясни снимки. Други функции са режим Headless, връщане вкъщи с един бутон и 3D лупинги. Сигурни сме, че ще сте доволни от този дрон и ще се забавлявате много. Той е оборудван с 1080P камера, която може да улови и запише всеки красив и незабравим момент с Wi-Fi FPV система за предаване в реално време, ви позволява да правите страхотни селфита без усилия и да записвате забележителни моменти, обхватът на предаване на изображения е около 100 метра. Wifi контрол за видео предаване в реално време чрез сдвояване на мобилното приложение към дрона. Съвместимо е с мобилни телефони с IOS или Android система! Режим Headless и 3D флип, напълно решават проблема със загубата на ориентация и носят много забавни полети. Режим G-сензор и функция за задържане на надморската височина за лесно контролиране на дрона, като накланяте телефона и ункция за излитане / кацане с един бутон.

Заключение

Дронът SG700-S е нова, подобрена версия на SG700, която притежава някои нови екстри като 1080P широкоъгълна камера, записване на видео с жестове и контролиране с длан. Той е сгъваем и лесно преносим.