РЕВЮ НА ДРОНЪТ-ПАЯК EACHINE E20 SPIDER

EACHINE E20 SPIDER

Ето го и последния от серията на Eachine тип паяк който може да лети и наобратно.

ДИЗАЙН

Дронът изглежда много по-различно от всичко на пазара което го прави и много предпочитан.
Отпред има светещи очи което го прави много зловещ в тъмното. Дългите му и извити крака служат както за кацане така и като предпазители на перките.
Най голямото предимство на този дрон е обърнатия му полет. Независимо дали ще го сложите нормално или по гръб за него не е проблем.

Когато включите дрона, светват четири диода на краката му което го прави много подходящ за каране нощно време. Отпред има очи които светят и приличат на очи на паяк.

РЕВЮ НА ДРОНЪТ-ПАЯК EACHINE E20 SPIDER

УСЕЩАНЕ ПРИ ПОЛЕТ

Дронът е мощен,бърз и много стабилен в полет благодарение на 6 осния си жироскоп. Дори може да го задържите във въздуха без постоянно да държите ръка на газта.
Дистанцията която реално постигнахме е около 50 метра, като след като загуби здръзка с дистанционното дрона се снижава и каца.
Друг голям плюс са лупингите които дрона прави само с натискане на един бутон на дистанционното.

БАТЕРИЯ

Дронът идва с 3.7V 400maH едноклетъчна батерия която му усигорява около 8-9 минути полетно време.
Батерията се поставя в специален слот на дрона като се затваря с капаче, така че да не може да излезе по време на полет, а и така дронът има по-завършен вид.
Времето за зареждане на батерията е около 45 минути през компютър. Ако се зарежда с зарядно на телефон примерно батерията може да се зареди напълно за около 30 минути.

РЕВЮ НА ДРОНЪТ-ПАЯК EACHINE E20 SPIDER

ДИСТАНЦИОННО

Дистанционното доста наподобява по дизайн това на Playstation. Този дизайн се е утвърдил с годините като добър и удобен за управление. Разполага с доста бутони с които межете да сменяте режимите на полет на дрона, да правите лупинги и др. То се захранва от 4 батерии ААА които са комплимент от DRONES.bg.

РЕВЮ НА ДРОНЪТ-ПАЯК EACHINE E20 SPIDER

КАКВО ИМА В КУТИЯТА

В кутията може да намерите дронът-паяк, дистанционно, резервни перки, зарядно за батерията на дрона, упътване за употреба както и батерии за дистанционното.

 

РЕВЮ НА ДРОНЪТ-ПАЯК EACHINE E20 SPIDER

 

 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Това е един добър избор за начинаещи и деца. Дронът е среден по размер, лесен за управление, безопасен и с доста ниска цена.
Ако търсите дрон за детето си това е правилният избор!

РЕВЮ НА ДРОНЪТ-ПАЯК EACHINE E20 SPIDER