Skip to content

💬 Тел./Whatsapp/Viber: +359 876 99 61 67 / [email protected]

👁‍🗨 гр. София бул.Тодор Каблешков 69

Сервиз и ремонт на дронове от DRONES.bg

Всеки може да Ви продаде Дрон, но само Ние ще Ви осигурим поддръжката, от която има нужда Вашия дрон.

 Drones.bg има специализиран център за извършване на ремонт, диагностициране и профилактика на всички модели дронове, предлагани от нас. Ние правим ремонти от всякакъв вид: механични ремонти, електрически ремонти, дори и възстановяването след попадане във вода. Разполагаме с висококвалифициран персонал, имащ дългогодишен опит в сферата и професионално оборудване, позволяващо бързото локализиране и отстраняване на проблемите. Употребата само на оригинални и качествени резервни части, ни позволява да направим дрона ви, все едно излиза от магазина. В Drones.bg имаме опит в поправката на всички DJI дронове:

 
 

 

 

Сервиз на дронове drones.bg предлага:

Голям асортимент от резервни части и други аксесоари за ремонта на вашия Дрон.
Многогодишен опит в поправките на всички марки и модели.

МОДЕРЕН СЕРВИЗ

Високи технологии

КАЧЕСТВЕНИ ЧАСТИ

Сигурен резултат

ВИСОК СТАНДАРТ

Гарантирана услуга

КАЧЕСТВЕН РЕМОНТ

Доволни клиенти

ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО

Доказателството са клиентите ни

КОНСУЛТАЦИИ

Професионален екип

Клиентите могат да изпращат дроновете си от цялата страна, използвайки услугите на куриерска фирма Еконт или Спиди до магазина и сервиза на Drones.bg в гр. София на ул. Казбек 59. Необходимо е при дрона, който изпращате за ремонт да поставите бележка с вашите имена, телефон за връзка и кратко описание на проблема. Дронове се връщат обратно на клиента по същия начин, а заплащането става чрез наложен платеж. Срокът за диагностициране на проблема и ремонт е до 30 работни дни! Ремонтът и цената за него се съгласуват предварително с клиента!


За конкретна цена и оферта за ремонт на дрон, моля попитайте на +359 876 010 030 или пишете на [email protected]


#ВЪРНАТИКЪМЖИВОТ

Важно:

  • За непотърсена техника след като клиента е уведомен, в срок от 4 седмици сервизът не носи отговорност, и започва да се начислява такса магазинаж по 1 лев за всеки просрочен ден. При отказ от ремонт, клиентът заплаща при всички случаи стойността на труда за разглабяне и диагностика – 30лв.
  • Не приемаме за ремонт модели дронове, които не се предлагат от нас, поради голямата разновидност и честото несъответствие на части!

Върнат от нас дрон след ремонт е препоръчително да се тества веднага за проблеми.  Рекламации след повече от 2 дни след получаване не се приемат.

 поправка на дрон, ремонт на квадрокоптер, евтин дрон, дрон за дете, сервиз на DJI, сервиз на Mavic, сервиз на Phantom, сервиз и ремонт на дрон София

Продажба на дронове, квадрокоптери, аксесоари и части. DJI, Autel. Syma или друг модел нашият Сервиз за дронове е на линия за вас винаги! Позвънете на 0876 996 167 Сервиз на дронове ремонт

DJI, Autel. Syma или друг модел нашият Сервиз за дронове е на линия за вас винаги! Позвънете на 0876 996 167 Сервиз на дронове ремонт
Предлагаме: Професионални дронове на DJIAutel и други. Индустриални дроновеАгро дроновеПодводни дроновеЛюбителски дронове – DJI и други. Състезателни дронове и всякакви части за направа на FPV състезателен ( racing ) дронЧасти и аксесоари за всички видове дронове!

Дрон форума на България - Форум дронс бг

 
Искате ли да ви уведомим?Ще ви информираме, когато продуктът стане наличен. Моля, оставете вашия валиден имейл адрес.