Dark Light

Сервиз и ремонт на дронове от DRONES.bg

Всеки може да Ви продаде Дрон, но само Ние ще Ви осигурим поддръжката, от която има нужда Вашия дрон.


Сервиз на дронове от Drones.bg има специализиран център за извършване на ремонт, диагностициране и профилактика на всички модели дронове, предлагани от нас. Ние правим ремонти от всякакъв вид: механични ремонти, електрически ремонти, дори и възстановяването след попадане във вода. Разполагаме с висококвалифициран персонал, имащ дългогодишен опит в сферата и професионално оборудване, позволяващо бързото локализиране и отстраняване на проблемите. Употребата на качествени резервни части, ни позволява да направим дрона ви, все едно излиза от магазина. В Drones.bg имаме опит в поправката на всички видове дронове, от детски до професионални и индустриални!


Сервиз на дронове drones.bg предлага:

Голям асортимент от резервни части и други аксесоари за ремонта на вашия Дрон.

Многогодишен опит в поправките на всички марки и модели.

МОДЕРЕН СЕРВИЗВисоки технологии

КАЧЕСТВЕНИ ЧАСТИСигурен резултат

ВИСОК СТАНДАРТГарантирана услуга

КАЧЕСТВЕН РЕМОНТДоволни клиенти

КОНСУЛТАЦИИПрофесионален екип


Клиентите могат да изпращат дроновете си от цялата страна, използвайки услугите на куриерска фирма Еконт или Спиди до магазина и сервиза на Drones.bg в гр. София на ул. Казбек 59. Необходимо е при дрона, който изпращате за ремонт да поставите бележка с вашите имена, телефон за връзка и кратко описание на проблема. Дронове се връщат обратно на клиента по същия начин, а заплащането става чрез наложен платеж. Срокът за диагностициране на проблема и ремонт е до 30 работни дни! Ремонтът и цената за него се съгласуват предварително с клиента!


За конкретна цена и оферта за ремонт на дрон, моля попитайте на +359 876 99 61 67 или пишете на [email protected]


#ВЪРНАТИКЪМЖИВОТ

Важно:

  • За непотърсена техника след като клиента е уведомен, в срок от 4 седмици сервизът не носи отговорност, и започва да се начислява такса магазинаж по 1 лев за всеки просрочен ден. При отказ от ремонт, клиентът заплаща при всички случаи стойността на труда за разглабяне и диагностика – 20лв.
  • Не приемаме за ремонт модели дронове, които не се предлагат от нас, поради голямата разновидност и честото несъответствие на части!

Върнат от нас дрон след ремонт е препоръчително да се тества веднага за проблеми.  Рекламации след повече от 2 дни след получаване не се приемат.

 поправка на дрон, ремонт на квадкоптер, евтин дрон, дрон за дете, сервиз на DJI, сервиз на Mavic, сервиз на Phantom, сервиз на Hubsan, сервиз и ремонт на дрон София, Xiaomi,  ремонт сервиз на Xiaomi

DJI, Hubsan, Syma или друг модел, претърпял инцидент и търсите помощ? Позвънете 0876 996 167 Сервиз на дронове ремонт

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други.
Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички „дронаджии“ направихме и първият български форум за дронове – https://forum.drones.bg

drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена

 

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника