Сервиз и ремонт на дронове от DRONES.bg

Всеки може да Ви продаде Дрон, но само Ние ще Ви осигурим поддръжката, от която има нужда Вашия дрон.


Drones.bg има специализиран сервизен център за извършване на ремонт, диагностициране и профилактика на всякакви модели дронове. Ние правим ремонти от всякакъв вид: механични ремонти, електрически ремонти, дори и възстановяването след попадане във вода. Разполагаме с висококвалифициран персонал, имащ дългогодишен опит в сферата и професионално оборудване, позволяващо бързото локализиране и отстраняване на проблемите. Употребата на качествени резервни части, ни позволява да направим дрона ви, все едно излиза от магазина. В Drones.bg имаме опит в поправката на всички съвременни дронове, без значение от марката и модела.


Ние предлагаме:

Голям асортимент от резервни части и други аксесоари за ремонта на вашия Дрон.

Многогодишен опит в поправките на всички марки и модели.

МОДЕРЕН СЕРВИЗВисоки технологии

КАЧЕСТВЕНИ ЧАСТИСигурен резултат

ВИСОК СТАНДАРТГарантирана услуга

КАЧЕСТВЕН РЕМОНТДоволни клиенти

КОНСУЛТАЦИИПрофесионален екип


Клиентите могат да изпращат дроновете си от цялата страна, използвайки услугите на куриерска фирма Еконт или Спиди до магазина и сервиза на Drones.bg в гр. София на ул. Казбек 59. Необходино е при дрона, който изпращате за ремонт да поставите бележка с вашите имена и телефон за връзка. Дронове се връщат обратно на клиента по същия начин, а заплащането става чрез наложен платеж. Срокът за диагностициране на проблема и ремонт е до 30 работни дни! Ремонтът и цената за него се съгласуват предварително с клиента!


За конкретна цена и оферта за ремонт на дрон, моля попитайте на +359 876 99 61 67 или пишете на[email protected]


#ВЪРНАТИКЪМЖИВОТ

тагове: сервиз на дрон, ремонт на дрон, поправка на дрон, части за дрон, магазин за дронове, ремонт на куадкоптер, евтин дрон, дрон за дете,сервиз на DJI, сервиз на Mavic, сервиз на Phantom, сервиз на Hubsan, ремонт на дрон София, ремонт на дрон Xiaomi, сервиз на дрон Xiaomi

КОЛИЧКА

close