Dark Light
Стабилизация за смартфони Zhiyun Smooth-Q

Стабилизация за смартфони Zhiyun Smooth-Q

В днешно време камерите на смартфоните стават по-добри и по-добри за правене на снимки и видео, лайвстрийм, като на много от новите модели могат да бъдат задавани много настройки на камерата ръчно. Единствения проблем си остава трептенето, накланянето и вибрациите които неволно правим при снимане. Но, ето че вече има решение и за това! Zhiyun Smooth Q е решението! Това е триосно стабилизирана стойка на която поставяте смартфона си и всички вибрации накланяние и трептения изчезват.

Ето и едно видео за да придобиете представа за какво става въпрос:

Zhiyun Smooth Q е специално разработен за Apple iPhone сериите както и Samsung Galaxy сериите и всички останали телефони с размер на дисплея между 4.7 и 6 инча и до 220гр. тежки.

Телефонът може да бъде лесно монтиран на стойката като не е необходима някаква сложна настройка. Всичко което трябва да направите е да монтирате телефона хоризонтално или вертикално и да включите стойката. Тя автоматично ще хоризонтира телефона Ви. С джойстика на стойката може да контролирате въртенето на телефона си както нагоре, надоло така и наляво, надясно.

Zhiyun Smooth Q тежи 450гр. и е направен от висококачествена пластмаса и метал. Може да бъде окачван на триподи и други стойки.

Стойката може да бъде зареждана посредством Micro USB кабел като всички телефони като предлага непрекъсната работа с едно зареждане до 12 часа. Има и отделен USB изход през който може да зареждате телефона си докато снимате!
Zhiyun имат специално разработено приложение за смартфона което се казва “ZY Play” и което Ви дава да променяте допълнителни настройки по стойката като начин на снимане, плавност, смяна на режими, правене на панорамни снимки, тайм-лапси и още много други нястройки. Всичко което трябва да направите е да си пуснете Bluetooth-a на телефона и да се свържете с стойката.

Ако се разхождате и обичате да снимате, да правите селфита, видеа на живо в Facebook, Youtube и др. (Livestream),или просто искате да запечатате любими моменти тази стойка е за Вас и определно ще се влюбите в нея!

Линк към продукта: Zhiyun Smooth Q

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други.
Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички “дронаджии” направихме и първият български форум за дронове – https://forum.drones.bg

drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена, drons.bg, dronesbg.com

сео.бг – изработка и сео на drones.bg | Микро пост за Дронс бг в мрежата.ею директория уеб и бизнес директория | Обява в Пазара бг

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника