Стабилизация за смартфони Zhiyun Smooth-Q

В днешно време камерите на смартфоните стават по-добри и по-добри за правене на снимки и видео, лайвстрийм, като на много от новите модели могат да бъдат задавани много настройки на камерата ръчно. Единствения проблем си остава трептенето, накланянето и вибрациите които неволно правим при снимане. Но, ето че вече има решение и за това! Zhiyun Smooth Q е решението! Това е триосно стабилизирана стойка на която поставяте смартфона си и всички вибрации накланяние и трептения изчезват.

Ето и едно видео за да придобиете представа за какво става въпрос:

Zhiyun Smooth Q е специално разработен за Apple iPhone сериите както и Samsung Galaxy сериите и всички останали телефони с размер на дисплея между 4.7 и 6 инча и до 220гр. тежки.

Телефонът може да бъде лесно монтиран на стойката като не е необходима някаква сложна настройка. Всичко което трябва да направите е да монтирате телефона хоризонтално или вертикално и да включите стойката. Тя автоматично ще хоризонтира телефона Ви. С джойстика на стойката може да контролирате въртенето на телефона си както нагоре, надоло така и наляво, надясно.

Zhiyun Smooth Q тежи 450гр. и е направен от висококачествена пластмаса и метал. Може да бъде окачван на триподи и други стойки.

Стойката може да бъде зареждана посредством Micro USB кабел като всички телефони като предлага непрекъсната работа с едно зареждане до 12 часа. Има и отделен USB изход през който може да зареждате телефона си докато снимате!
Zhiyun имат специално разработено приложение за смартфона което се казва “ZY Play” и което Ви дава да променяте допълнителни настройки по стойката като начин на снимане, плавност, смяна на режими, правене на панорамни снимки, тайм-лапси и още много други нястройки. Всичко което трябва да направите е да си пуснете Bluetooth-a на телефона и да се свържете с стойката.

Ако се разхождате и обичате да снимате, да правите селфита, видеа на живо в Facebook, Youtube и др. (Livestream),или просто искате да запечатате любими моменти тази стойка е за Вас и определно ще се влюбите в нея!

Линк към продукта: Zhiyun Smooth Q