Syma X22W Мини FPV дрон идеален за игра, забавления и начинаещи пилоти

Syma X22W Мини FPV дрон идеален за игра, забавления и начинаещи пилоти

Syma X22W Drone Review 2022 – струва ли си парите квадрокоптерът Syma X22W? Преглед на функции, цени, продължителност на полета, батерия, камера и др. Както и отговор на въпроса, защо този дрон е идеален икономичен избор за забавление и начинаещи дрон пилоти.

Syma X22W Мини FPV дрон идеален за игра, забавления и начинаещи пилоти

Дроновете се превърнаха в топ играчката сред младежта, като двойно увеличи популярността си през последните години. Благодарение на по-добрата технология, подобрените механизми за стабилизиране и подобрените функции за заснемане на изображения, дроните са станали незаменими като инструменти за любители и професионални фотографи/видеографи. Ако търсите собствен дрон, който да ви послучи за първи стъпки сред дрон пилотирането или искате да се забавлявате, нека да разгледаме една опция, която може да искате да обмислите: Syma X22W.

Какво толкова има в един дрон?

Syma X22W Мини FPV дрон идеален за игра, забавления и начинаещи пилоти

Когато купуват дрон, повечето хора търсят няколко общи характеристики, като размер, стабилност, контрол, обхват, надеждност (на голяма надморска височина, издръжливост при силни ветрове, здравина и др.), възможности за видео/заснемане на снимки и цена. Използвайки тези функции като наша справка, нека да проверим дали Syma X22W отговаря на търсенето.

Размерът ( има значение )

X22W е миниатюрно чудо с джобни размери, предназначено да отговори на текущото пазарно търсене на малки дронове. Тези дронове са проектирани да бъдат леки и лесни за управление. Това е добър дрон за начинаещи, направен за лесно управление от хора, които са новаци в тенденцията за летене с дронове. Лесен е за пренасяне и достатъчно компактен, за да не изисква много място за съхранение. С тегло само 198 грама, този дрон е идеален за работа дори за тийнейджъри и малки деца (с надзор на възрастен).

Syma X22W Мини FPV дрона е стабилен

Дронът има вграден сензор за гравитация, който контролира стабилността на дрона, като прави правилните вертикални и хоризонтални настройки на смартфона чрез приложението Syma Go или Syma Fly. Всяко приложение може да бъде изтеглено на Android или iOS.

Има и една функция, която е „изчиства“ и изравнява, чрез нея гарантира, че дронът ще лети и осигури стабилен полет и. Вграден барометър, който ще усети всякакви промени в нивото на налягането във въздуха. Ако наистина има промяна в налягането на въздуха, дронът ще се настрои автоматично, за да осигури стабилност. Освен това има 6-осен жироскоп, който поддържа дрона да лети успоредно на земята, което го прави лесен за управление.

Лесен контрол

X22W разполага с контрол за задържане на височина, който позволява на дрона да виси автоматично ( Hovering – извисяване, зависване ). С тази функция дронът остава поставен, където и да е, дори ако ръцете на пилота се отклонят от контролера. Уверени сте, че дронът няма да се разбие или да излети, ако се разсеете.

Можете също да превключите дрона в режим Track-Controlled. Планирайте полета си с помощта на смартфон, който е в синхрон с дрона, след което го гледайте как лети в точно желаната посока и маршрут.

Обхват

Обхватът на X22W е 25 метра, който е напълно достатъчен за забавление, фотография, видеозаснемане на парти, игра или друго. Той е достатъчно добър за обикновена фотография или видеозаснемане, или за практикуване на летене с дронове. Въпреки това, ако имате нужда от дрон, който лети по-далеч, може да се  посъветвате с екипа на Drones.Bg, ще ви предложим най-доброто отговарящо на вашите изисквания и разбира се възможности.

Заснемане на видео/изображение

X22W има прилична 720P камера с висока разделителна способност, вградена в устройството. Той е в състояние да прави снимки и видеоклипове и да ги записва като изображения с високо качество. Може също да предава в реално време – идеално, ако искате да проучите район, да заснемете бързо изображение или просто да видите добре поставено селфи веднага.

Надеждност

По отношение на мощността на батерията, X22W може да остане над земята за по-малко от 10 минути, но това е доста често срещано сред дроните в този клас. Но не се притеснявайте, дрона идва с резервна батерия, която удвоява времето за полет. Той лети вярно в обхват и е доста лесен за управление. Не, не може да се използва за доставка на товари, въпреки че вероятно би бил полезен за пренасяне на малки, много леки предмети.

Цена

Предлага се на цена от около 129-134 лв., този дрон е доста достъпен, въпреки че не е най-евтиният на пазара. За тази цена и с неговите семпли, но разумни възможности, вие получавате добра стойност от X22W. Можете да го намерите и закупите и от нашия онлайн магазин от ==> ТУК – FPV дрон Syma X22W

Syma X22W Мини FPV дрон идеален за игра, забавления и начинаещи пилоти

Други характеристики

X22W стартира лесно. Изисква само едно копче за стартиране и кацане. Може също така да се управлява и прави обръщане на 360° и преобръщане с едно натискане на бутон ( лупинги, каскади ). Модела X22W се предлага в бяло и червено.

Списък за плюсове и минуси

Плюсове

– Лесен за сглобяване, използване и работа
– Не изисква много ръчни настройки, за да летите или да останете на пистата
– Разумно стабилен, стига да се направят необходимите корекции
– Идва с режим Headless, който премахва объркването при летене или кацане на дрона
– Доста стабилен, благодарение на няколко функции, които поддържат дрона да лети на място
–  720P камерата ви позволява да правите ясни изображения, дори в движение
– Връзка към смартфон с помощта на безплатно приложение за изтегляне
– Батериите са лесни за смяна; Устройството се доставя с отвертка за отваряне на отделението за батерии
– Идва с резервна батерия
– Идва с предпазители на витлата за защита на витлата в случай на сблъсък или катастрофа
– Производителят е включил един комплект резервни витла в пакета
– Двойно управление с помощта на контролера или смартфон чрез приложение
– Много здрава конструкция; изработени от качествена ABS пластмаса
– Много добър вариант като първи дрон или за начинаещ за използване

Минуси

– Не се справя добре при силен бриз или вятър; съпротивата ще затрудни контрола – този дрон е в нисък клас, за начинаещи и за игра, тоест не очаквайте да се справя като дрон от по-висок клас.- Възможностите за заснемане на изображения биха могли да бъдат по-добри, но за този клас е повече от достатъчно- Обхватът е ограничен – За дрон от този клас и цена е стандартно и повече от достатъчен, за игра и обучение на управляващи дронове.- Перките са склонни да събират прах и козина/косми с времето ( особено ако го управлявате на закрито често ). Добре е да се грижите за тях и да ги почиствате внимателно.

Заключение

Като цяло, дрона Syma X22W е добра покупка за начинаещи, обучаващи се пилоти на дронове и идеален избор за подарък за дете, проявяващо интерес към тези безпилотни летателни средства ( БЛА ). Стабилен, забавен, способен на основни трикове, този дрон ще достави предвид вградените си възможности и ако търсите добро забавление, начин да практикувате уменията си за маневриране или да научите как да управлявате дрон за първи път.

Разгледайте и други евтини дронове в нашата категория от ==> Тук

DJI, Hubsan, Syma или друг модел нашият Сервиз за дронове е на линия за вас винаги! Позвънете на 0876 996 167 Сервиз на дронове ремонт

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други.
Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички “дронаджии” направихме и първият български форум за дронове – https://forum.drones.bg

drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена