Dark Light

Верификационно видео за DJI Care

Благодарим ви за интереса към DJI Care. Моля, прочетете това съобщение изцяло, преди да използвате услугите на DJI Care.

1. Използвайки тази услуга, вие потвърждавате, че сте прочели и разбирате какво представлява DJI Care.
2. Приемайте само видеоклипове, които се отнасят до проверка на продукта DJI Care и DJI Care Refresh. Видео продукти, които не се отнасят за DJI Care и продукти на DJI
Което опресняване няма да премине видео потвърждение.
3. Ако трябва да проверите самолета си, влезте във вашия DJI акаунт. За да избегнете ненужни усложнения, не използвайте чужд DJI акаунт.
4. Уверете се, че личната ви информация и серийният номер на самолета са точни и верни. DJI не носи отговорност за невярна или неточна информация.
5. Не забравяйте да гледате видеоклипа за видео потвърждение на DJI Care. Обърнете внимание на стъпките, показани във видеото и се регистрирайте. Не забравяйте да запишете видеоклипа си на открито място с ясна видимост.
6. За въпроси относно записването на видеоклипове се свържете с поддръжката на DJI на https://www.dji.com/support за съдействие.
7. Не редактирайте видеото. Редактираните видеоклипове няма да преминат проверка.
8. Запазете копие на видеоклипа, след като го изпратите.
9. Уверете се, че имате добра мрежова връзка, когато качвате видеоклипа в YouTube и че връзката е валидна 6 месеца. Ако видео връзката е деактивирана, ще трябва да предоставите нов видеоклип на същия самолет в рамките на 3 дни след получаване на известие от DJI.
10. Променете връзката си, ако видеото не успее да се зареди. Ако все още не можете да качите видеоклипа след няколко опита, свържете се с поддръжката на DJI на https://www.dji.com/support за съдействие.
11. Няма такса за видео потвърждение.
12. Цялата информация, предоставена на DJI, ще бъде частна и поверителна.
13. Официалният екип за поддръжка на DJI ще провери видеоклипа за проверка съгласно стандартите за проверка за съответния продукт в рамките на 3 работни дни. Обърнете внимание на имейл акаунта, свързан с вашия DJI акаунт. Той си запазва правото на окончателно тълкуване на услугата за видео потвърждение.

Шаблони за видео потвърждение

Преди да заснемете видеоклипа, следвайте инструкциите по-долу:

Преди да запишете видеоклипа, уверете се, че самолетът, дистанционното управление и мобилното устройство са свързани.

Запишете видеоклипа в среда, където GPS сигналът е силен.
НЕ редактирайте видеото.
Има два вида видео проверка: DJI Go 4, DJI Fly
Процес на видео проверка

Когато записвате видео за проверка на самолета, запишете следното съдържание в ред.

Стъпка 1: Покажете серийния номер на дистанционното управление

1. Включете самолета и се свържете с него, отворете екрана за запис, включете DJI GO 4 (DJI Fly) и след това натиснете “GO FLY”. Влезте в общите настройки и изберете „Относно“, за да се покаже серийният номер на дистанционното управление.

Стъпка 2: Показване на производителността на кардана

2. Влезте в менюто за конфигурация на кардан и след това стартирайте автоматичното калибриране на кардан. След като калибрирането приключи, преместете диска на дистанционното управление.

Стъпка 3: проверете статуса на полета

3. Върнете се в изгледа на камерата и докоснете лентата за състоянието на полета в горния ляв ъгъл на екрана, за да влезете в списъка със състоянието на самолета. Превъртете бавно страницата, за да потвърдите, че няма предупреждения за грешка. (За DJI GO 4).

4. Върнете се в изгледа на камерата и докоснете лентата за състоянието на полета в горния ляв ъгъл на екрана, за да влезете в списъка със състоянието на самолета, потвърдете, че няма предупреждения за грешка. (За DJI Fly).

Стъпка 4: Покажете изгледа на камерата

5. Върнете се към изгледа на камерата и задръжте за поне 3 секунди, потвърдете, че GPS сигналът, сигналът за дистанционно управление и сигналът за видео предаване са нормални.

6. Спрете записа.

SmartZone.bg - Живей модерно с магазинът за смарт и модерна електроника