DJI MINI 3 дрона се появява по-рано в продажба

Разпространява се изображение, представляващо скрийншот на DJI Mini 3 в продажба в уебсайт във Великобритания. Като цяло не е потвърдена достоверноста му, но знаем че скоро ще излезе новият Мини 3 модел. Официална дата все още не е обявена по стандарт за DJI, ще е в последния момент. Очаква се да е по-евтин от Mini 3 Pro моделът, като ще е отново под 250 грама. Цената, която се вижда в скрийншота е за Fly More Combo пакета със DJI RC контролера и три интелигентни батерии, чанта, допълнителни аксесоари и хъб за зареждане.

Вероятно ще се предлага на доста по-ниска цена ако е стандартна конфигурация.

Част от спецификациите, които ще има вероятно новият DJI Mini 3, се виждат от въпросния търговец са:

Под 249 грама
4K HDR видео
Истинско вертикално снимане
Интелигентни функции
38 км/ч (ниво 5) устойчивост на вятър
Комплект Fly More с чанта за през рамо и хъб за зареждане
DJI RC
Функция за автоматично излитане

В момента нямаме категорична информация за възможна дата на пускане, но очакваме, въз основа на последните документи на FCC, че ще е скоро.

Изглежда, че на DJI Mini 3 ще липсват само сензорите за избягване на препятствия, които присъстват във версията на DJI Mini 3 Pro. Със сигурност няма да е приятно за хората свикнали да ги ползват и не съме сигурни колко проблем е това за опитни летци.

В случай, че се чудите дали DJI Mini 3 може да се използва за комерсиална работа с вашия сертификат, не забравяйте да се информирате рано.

Още снимки на DJI Mini 3
Информацията беше споделена за първи път в ITHome, където бяха включени и снимки на DJI Mini 3 без никакви водни знаци.